Могилката написа:Е да ама ни се разправят фафли, как видиш ли Левски, а и розовите са вече на смъртен одър и всичко при нас е приключило, а никой не си дава сметка, че в името на доброто представяне в Европа ние страдаме и затъваме в годините. Причините за това са именно задължителните успехи. Как си го представяш Левски да са 5-и на 20 точки от първия и треньора да го обявят за №1, вярваш ли, че това може да стане?!?
Защо никои не погледне какви футболисти има в А група и не се поинтересува чии кадри са? Ми те Локото, ако си съберат юношите и треньорите, няма да има кой да ги бие.
Лично аз във всеки един пост казвам, че всички чужденци в Левски трябва да се махнат, да продават Гари и да вземат добри българи и да се гради и надгражда, да има финансова стабилност, да се търсят качествени треньори и методисти за школите, а не да ми въртят едни и същи през Герена и Раковски.
Ама не веднага скача някой и те пита "кой ще спре Ваюши, като го няма Мюлдер" или кой ще пробива, ако го няма Гари... Е с Мюлдер и Гари е като без тях, днес пробива за дузпата го направи българин, нали?
Велев бил слаб за Левски, щото па Бездарко беше страотен футболист и човек. Гаджев бил еди какъв си, ми чепат е като повечето левскари, Соколето да не беше по-хрисим.
Вазалов бил тролей, е няма да е като подводница. Е така ще е като няма пари да се вземе Терзиев, защото едни чуждоземци ни пият от кръвта сега ще се радваме на Данчо Очите.
Всички искат успехи от Левски и не си дават право просто да гледат един мач без значение как ще свърши, защото така или иначе успехи НЯМА има някакви периодични проблясъци.
Искат юноши, че кой голям отбор си позволява да играе само с юноши? Ама то не са само наши децата и в другите школи може да има такива, които веднага да ти свършат работа, когато нямаш ляв бек примерно, а при теб няма готов такъв.
Лично според мен за Левски е най-добре да се играе с максимум трима чужденци в състава (титуляри, защото ако ще стоят резерви, защо са ни чужденци), 4-5 юноши (които са успели да се наложат - ако не става, какво като е юноша?) и останалото българи, ако ще да не са юноши. Пък ако случайно има достатъчно продукти на ДЮШ за цял отбор - халал да е