Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Себастиан Фетел
- Контакти:
Re: Анкета: Koй да е? И. Колев, Е. Велев, Ж. Тасевски
От изброените никой не става. Чужденец ви трябва.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
wilge написа:От предложените- Емил Велев. А най- удачен, според мен, би бил Едуард Ераносян. Интелигентен, амбициозен, манталитет на победител, боец по душа. Кадърен и отговорен. За съжаление забравен.
Ераносян не беше ли с 5 годишно наказание? Дали е изтекло вече?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:wilge написа:От предложените- Емил Велев. А най- удачен, според мен, би бил Едуард Ераносян. Интелигентен, амбициозен, манталитет на победител, боец по душа. Кадърен и отговорен. За съжаление забравен.
Ераносян не беше ли с 5 годишно наказание? Дали е изтекло вече?
Изтече и даже вече работи някъде в чужбина, ама не съм сигурен къде. Тая история с допинга беше 2008-ма. Той, обаче, едва ли ще се навие да дойде в Левски, тука има пари за свободни агенти и спомени и претенции за четвъртфинали в Европа. То няма и значение кой ще е треньор при тая организация и тия възможности на Батков и Моуриньо, и Гуардиола да дойдат, все същото ще е.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Доколкото знам Ераносян е в Ангола и мисля, че водения от него отбор е шампион. Разрових се малко и ето какво намерих:
"9 Февруари 2014 | 10:36 | Агенция "Фокус"
Луанда. Треньорът на шампионския отбор на Локомотив (Пд) от 2004 г. Едуард Ераносян си подари за 53-тия рожден ден Суперкупата на Ангола. Воденият от българина тим “Кабушкорп до Паланка” надигра с 3:1 “Атлетико Петролеос” пред 50 000 зрители на Националния стадион “11 ноември” в столицата Луанда."
Луанда. Треньорът на шампионския отбор на Локомотив (Пд) от 2004 г. Едуард Ераносян си подари за 53-тия рожден ден Суперкупата на Ангола. Воденият от българина тим “Кабушкорп до Паланка” надигра с 3:1 “Атлетико Петролеос” пред 50 000 зрители на Националния стадион “11 ноември” в столицата Луанда."
wilge написа:Доколкото знам Ераносян е в Ангола и мисля, че водения от него отбор е шампион. Разрових се малко и ето какво намерих:
Наистина, наказанието на Ераносян изтече преди около 1 година. В момента е треньор в Ангола ,неговия отбор спечели всичко ,каквото може да се спечели в Ангола. По принцип много трудно може да дойде в Левски , понеже финансовите параметри за него в Ангола са несравними с българските реалности. Единствения шанс е ,ако реши да се върне в България.
Велислав Вуцов е човека за старши треньор за вас.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Проблемът очевидно не е в треньора. Изредиха се какви ли не, от зле - по-зле става.Чесно казнао, тия теримата са доста тъпи и отчаяни варианти.Трябва ни някой средно грамотен тактически с характе и желание да работи в тази ситуация.Може би Велев се приближава до това най-много от посочените. Иначе аз си за Колев, пускаме юнушите - старша възраст, те поне още имата самоувствие и знаят как се побеждава и се мачкат прасета
. Незнам каво се случва в клуба, но това трябва да сопре! Ако трябва да изпадаме, да стигнем до регионалните групи дори, винаги ще поткрепям отбора!Ботев мина по този път, а вижте ги сега! Toва което се случва в клуба ме отвръщава, а съм сигурен, че и всеки истински заклет фен, каво да кажем за младите, които сигурно никокога няма да стъпят на стадиона. Левски е отбрът на народа, не на Батков, не на Тонев или който било там! Поткрепяме Левски до гроб, но не и съмнителни субекти. Който работи за Левски с чиста мотивация и усърдие - добре, другите да се махат!

- Levski4Ever
- Контакти:
И тримата не са за ЛЕВСКИ, но ако трябва да избирам - Велев.

С Велев поне си гарантираме финал за купата .Тоѝ е човека .
Футболистите с които разполага Левски в момента са много по класни от когато беше тренер.
Тоѝ и Борето ,това са хората.
Само ЛЕВСКИ....

Футболистите с които разполага Левски в момента са много по класни от когато беше тренер.
Тоѝ и Борето ,това са хората.
Само ЛЕВСКИ....
Чужденец трябва да е, но да му се даде време. Вместо да плащат заплати на тотални некадърници като Бру, могат тези пари да се инвестират в достатъчно добър треньор.