daniel875 написа:Дарко никога не ми е бил сред любимците. Играта му много наподобява на Велизар Димитров от ЦСКА, но е не знам колко пъти по - мързелив от него. И като казвам играта му, имам предвид, че е интелигентен играч, когато иска, може. Но кога ще поиска да играе, само той си знае.
Преди него в Левски беше Мечо. Той беше в пъти по - добър от Тасевски. Между другото точно трансфера не толкока на Топузаков, а на Телкийски натежа в трудните моменти.
Иначе за останалите. Да, Гарра Дембеле определено ще ни липсва, но другите - не. Вижте по - добре за Левски е, че продаде Гарра-та, защото в нашите условия той отново щеше да получи удар под кръста. Злобните, завистливите хора са на всеки сантиметър и щеше да има поредна случка. Точно инцидентът през есента, добавяйки важните подпирания на Литекс във възловите мачове натежаха. Както и да е.
Напук на Гонзо, напук на Батков Левски ще е шампион през следващия сезон. Левски няма нужда от голям голмайстор. Има нужда от силни полузащитници.
Вижте,не ме разбирайте погрешно.Аз си гледам моя БОТЕВ и ми е все едно кой ще е шампион следващия сезон,но темата ви ми е интересна и надникнах.Взехте не лоши футболисти,но мисля че ЦСКА в момента са много стойностен отбор,пролетта играха много силно,сега гледам и допълват качеството,ако не продадат 2-ма измежду ДЕЛЕВ,ПЛАТИНИ,НЕЛСЪН И МАРКИНЬОС ще ви бъде много трудно.За Литекс съм сигурен,че немогат да повторят този сезон и няма да имате проблем с тях.Битката за титлата ще е между вас и ЦСКА,но като че ли те са малко по-стойностен отбор в момента,освен ако не направите някой хубав трансфер който да ви вдигне серьозно нивото.Само с млади не става,опита и качеството е важно и затова съм доволен,че КРИВИЯ идва при нас.