koisa написа:THE G.A.M.E написа:koisa написа:Роси сам каза, че е обявил пред управата колко и какви играчи иска преди цели 3+ месеца. Не е от днеска, че адвокатите да скачате като ужилени.

Той италианецът си е изказал желанията отдавна, но то "Тая работа, не е като Оная"... Нали знаеш ?
Играчи ще се вземат, но за съжаление няма да е "сега и веднага"... Мисля, че Роси е наясно с това.
Мисля, че би трябвало и повечето левскари да сме наясно и да не рипаме припряно.
Да, хубаво би било селекцията вече да е готова и в следващите две седмици да се обиграват, ама нема как да стане.
Независимо дали мрънкаме или не.

Не знам как си разбрал какво мисли Роси, но добре.

Щом 3-4 месеца не са достатъчни за намирането на няколко играчи... Няма какво повече да коментираме.

Играчите може и да са намерени, няма как да знаеш. Не знам защо, но явно си мислиш, че щом Роси е казал примерно в края на март "Шефе, искам играчи на тая, тая и тая позиция" и Спас трябва да му ги сервира в първия ден на подготовката. Не става така при нас, няма и да стане в скоро време. Такива трансфери още преди да е свършил сезона правят само европейските грандове. При нас на тоя етап се чака до последно, играчите си преценяват първо опциите, чакат да видят дали ще изскочи нещо по-добро и накрая подписват с нас ако е добра офертата. Ето ти няколко примера от миналото лято: Обертан - 20.07, Жорди - 06.07, Холмар 01.09. С такъв тип играчи
НЯМА как просто да се подпише още преди да е изтекъл юни най-малкото. Въпреки че тая година до този момент вече подписахме с двама и то определено не съмнителни играчи на ключови позиции, което изобщо не е малко.
П. С.: Мачовете от първия предварителен кръг миналата година срещу Сутиеска вече бяха минали, когато подписахме с тримата, с които дадох пример горе. Тази година поне имаме лукса да имаме вече сработени отбор + треньор, което е огромна стъпка напред спрямо преди. Лека полека.....