Без име написа:Фиеста, кой българин ще дойде на мястото на мустака? Ама да не е мутра, да не е от ДПС, да не е от ГЕРБ и комунистите? Кажи ми човек, който ще се захване с Левски? Аз не се сещам, ти може да знаеш такъв. Непомашкия

дебелак може да е много зле и да граби с цели шепи от Левски, но поне запазва стабилно финансовото състояние на клуба. Аз не искам някакви англичани или индийци да ми ръководят Левски!
Защо трябва да е българин задължително?
Газпром
без Борат биха се справили чудесно?! Братски народ са. Определено могат да разберат какво искат българите. Определено могат да си позволят да поддържат тима. И няма да имат интерес да го закопаят, както той го прави.
Тогава обаче идва въпроса кой ще плаща кражбите на Борат и на тези около него! Ти смяташ ли, че групата на Борат ще остави клуба без дългове
като се изнесе? Защото аз ставам все по-сигурен, че цирка, който се развива в момента около клуба, е защото Борат иска да се измъкне с откраднатото. Без да връща нищо. Също като Лупи!
А това със запазване на финансовото състояние на "Левски" е една от най-гадните лъжи, които сегашните "управляващи" на "Левски" от години разпространяват! За да не дадат възможност на тези, от които зависят, привържениците на "Левски", да прозрат, че същите тези "ръководители" ограбват това, което е било градено десетки години. Спонсорите на "Левски" нямаше да бъдат такива, ако ги нямаше фенската база и традициите на клуба. Борат в момента закопава марката "Левски" за собствена, и на тези около него, изгода!
Така че, ако Борат бъде махнат, ще има кой да издържа "Левски"! Ако обаче продължава да стои, ще граби докато не остане нищо!