Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
И като ги имаме тия успехи в Европа, какво? Какво направихме ние с парите от ШЛ, какво направиха БАТЕ за последните 5,6 години? Те в момента Лудогорец си я пишат историята, така че.. Защо ми е титла, след като Левски не показва никаква игра? Всеки вижда грешките на отбора и който дойде от тези не може да ги оправи. Всеки знае, че защитата ни е проблема и пак от 5 години не може да се промени това. Юношите ни се заминават и отиват в ДИТ (мисля, че така беше), ръководството ни не знае какви ги върши, само Баждеков си върши работата както трябва, футболистите и те не знаят защо са в отбора, та какво като сме Левски? То това в момента не прилича на Левски.. Баща ми много пъти е казвал - преди се е питало с КОЛКО ще бие Левски, а в момента се питаме Левски ще победи ли
Отбори като Монтана, Пирин (не целя да ги обидя) сме ги отнасяли с по 3:0 още от съблекалнята, сега се чудим как да изграждаме атаки на Герена
. Нямам думи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:И като ги имаме тия успехи в Европа, какво? Какво направихме ние с парите от ШЛ, какво направиха БАТЕ за последните 5,6 години? Те в момента Лудогорец си я пишат историята, така че.. Защо ми е титла, след като Левски не показва никаква игра? Всеки вижда грешките на отбора и който дойде от тези не може да ги оправи. Всеки знае, че защитата ни е проблема и пак от 5 години не може да се промени това. Юношите ни се заминават и отиват в ДИТ (мисля, че така беше), ръководството ни не знае какви ги върши, само Баждеков си върши работата както трябва, футболистите и те не знаят защо са в отбора, та какво като сме Левски? То това в момента не прилича на Левски.. Баща ми много пъти е казвал - преди се е питало с КОЛКО ще бие Левски, а в момента се питаме Левски ще победи лиОтбори като Монтана, Пирин (не целя да ги обидя) сме ги отнасяли с по 3:0 още от съблекалнята, сега се чудим как да изграждаме атаки на Герена
. Нямам думи.
Абсолютно вярно.
[offtopic]Дъа
Само Левски!
- milen.hristov
- Контакти:
ralka_levskarka написа:И като ги имаме тия успехи в Европа, какво? Какво направихме ние с парите от ШЛ, какво направиха БАТЕ за последните 5,6 години? Те в момента Лудогорец си я пишат историята, така че.. Защо ми е титла, след като Левски не показва никаква игра? Всеки вижда грешките на отбора и който дойде от тези не може да ги оправи. Всеки знае, че защитата ни е проблема и пак от 5 години не може да се промени това. Юношите ни се заминават и отиват в ДИТ (мисля, че така беше), ръководството ни не знае какви ги върши, само Баждеков си върши работата както трябва, футболистите и те не знаят защо са в отбора, та какво като сме Левски? То това в момента не прилича на Левски.. Баща ми много пъти е казвал - преди се е питало с КОЛКО ще бие Левски, а в момента се питаме Левски ще победи лиОтбори като Монтана, Пирин (не целя да ги обидя) сме ги отнасяли с по 3:0 още от съблекалнята, сега се чудим как да изграждаме атаки на Герена
. Нямам думи.
Рали, отново опираме до това което каза някой, по назад за конкуренцията.
Един отбор няма как да израства ако няма реална конкуренция, някой който да го дърпа нагоре, а не да го бие с по 3:0. Това, че сега побеждаваме по-трудно ако изобщо побеждаваме, е не защото конкуренцията се е засилила, а защото ние седяхме на едно място, дори потъваме надолу (нещо което запозна да се променя от 10.07).
Във вторник присъствах на семинар точно за ползата от силната конкуренция и т.н., и мога да говоря дълго за това, ще бъде доста полезно за футболистите на Левски в момента да чуят това което чух аз
- ralka_levskarka
- Контакти:
milen.hristov написа:ralka_levskarka написа:И като ги имаме тия успехи в Европа, какво? Какво направихме ние с парите от ШЛ, какво направиха БАТЕ за последните 5,6 години? Те в момента Лудогорец си я пишат историята, така че.. Защо ми е титла, след като Левски не показва никаква игра? Всеки вижда грешките на отбора и който дойде от тези не може да ги оправи. Всеки знае, че защитата ни е проблема и пак от 5 години не може да се промени това. Юношите ни се заминават и отиват в ДИТ (мисля, че така беше), ръководството ни не знае какви ги върши, само Баждеков си върши работата както трябва, футболистите и те не знаят защо са в отбора, та какво като сме Левски? То това в момента не прилича на Левски.. Баща ми много пъти е казвал - преди се е питало с КОЛКО ще бие Левски, а в момента се питаме Левски ще победи лиОтбори като Монтана, Пирин (не целя да ги обидя) сме ги отнасяли с по 3:0 още от съблекалнята, сега се чудим как да изграждаме атаки на Герена
. Нямам думи.
Рали, отново опираме до това което каза някой, по назад за конкуренцията.
Един отбор няма как да израства ако няма реална конкуренция, някой който да го дърпа нагоре, а не да го бие с по 3:0. Това, че сега побеждаваме по-трудно ако изобщо побеждаваме, е не защото конкуренцията се е засилила, а защото ние седяхме на едно място, дори потъваме надолу (нещо което запозна да се променя от 10.07).
Във вторник присъствах на семинар точно за ползата от силната конкуренция и т.н., и мога да говоря дълго за това, ще бъде доста полезно за футболистите на Левски в момента да чуят това което чух аз
Ама то няма игра, няма живец, нищо няма. Все едно ги карат да играят на сила. С 1:0 да бият, окей, но да се вижда борба на терена, тичане и да паднат окей, феновете няма да се сърдим, защото ще сме видели някакво раздаване, а те и това не правят.
Пази, Боже, да лежим като тях на прашасалите им успехи.konvoec написа:Абсолютно, по същата логика с историята и успехите да станем като чорбарите? Да говорим за някъв полуфинал, станал преди 50 години, следствие от 4 мача...
Разбира се, че конкуренцията е полезна. Ако се съревноваваш с противници, които са 2 класи под теб, няма да даваш максимума от себе си.
Ще свикнеш по този начин и когато срещу теб излезе достоен съперник, ще си ближеш раните след това.
Просто като гъбена чорба, както казваше един преподавател.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- milen.hristov
- Контакти:
Laetitia написа:Пази, Боже, да лежим като тях на прашасалите им успехи.konvoec написа:Абсолютно, по същата логика с историята и успехите да станем като чорбарите? Да говорим за някъв полуфинал, станал преди 50 години, следствие от 4 мача...
Разбира се, че конкуренцията е полезна. Ако се съревноваваш с противници, които са 2 класи под теб, няма да даваш максимума от себе си.
Ще свикнеш по този начин и когато срещу теб излезе достоен съперник, ще си ближеш раните след това.
Просто като гъбена чорба, както казваше един преподавател.
Миме, точно това беше една от причините да дойде края на Левски на дуета СС. То и Наско го призна, че е много по-лесно средата да те дръпне към себе си, отколкото ти сам да издърпаш средата към теб
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Те и Литекс уж почнаха да си пишат историята пък накрая кво стана ...
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:Те и Литекс уж почнаха да си пишат историята пък накрая кво стана ...
И какво стана? Мачът с тях е с по- голям заряд, отколкото срещу ЦСКА.
Stanislav_Ivanov написа:Те и Литекс уж почнаха да си пишат историята пък накрая кво стана ...
Написаха си я момчетата и нищо чудно скоро да продължат да пишат. Ако не помниш те бяха първия отбор, който мина групова фаза на евротурнир. Ако не се лъжа първи биха отбор в Белгия.
Само Левски!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
siniq_fen написа:Stanislav_Ivanov написа:Те и Литекс уж почнаха да си пишат историята пък накрая кво стана ...
Написаха си я момчетата и нищо чудно скоро да продължат да пишат. Ако не помниш те бяха първия отбор, който мина групова фаза на евротурнир. Ако не се лъжа първи биха отбор в Белгия.
А в момента и в Евротурнирите не могат да се класират.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]