ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Лудогорец (Разград) / 06.09. / 20:00

Мнениеот ЕМИЛ » 06 сеп 2017 15:51

Red_Neck написа:Само да попитам, шествие преди мача ще има ли?

He

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 сеп 2017 15:51

Red_Neck написа:Той и един друг мач през пролетта не беше важен, ама после оревахте света заради един бараж ;)
Аз лично не съм ревал. За мен Левски няма пред кого да се доказва у нас. Дали ще паднем от ЦСКА-София или Струмска Слава, е все тая. Загубата си е загуба. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 сеп 2017 15:56

THE G.A.M.E написа:Отново се повтарям... Този мач не е важен.
Мач като мач. Дори и загуба с 0-5 няма да означава нищо. Абсолютно нищо.
Прекалената еуфория може да е вредна.
Ще видим все пак, как ще повлияе целият този шум на отбора.

Не съм съгласен с теб ,Жоро . Днес ни трябва задължителна победа за да върнем феновете на стадиона и да заявим претенции за титла

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 сеп 2017 16:02

ЕМИЛ написа:Не съм съгласен с теб ,Жоро . Днес ни трябва задължителна победа за да върнем феновете на стадиона и да заявим претенции за титла

Какви претенции за титла ще заявяваш с отбор на два месеца и постоянно пристигащи играчи? Прекалено избързвате ми се струва.
Роси на няколко пъти въпреки победите каза, че има много работа за вършене и пред него не са поставени цели титла и купа през този сезон.
Целта е да се направи отбор за пробив във групите на един от двата турнира. Там са парите и макар малко късно Русев го разбра.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 06 сеп 2017 16:11

THE G.A.M.E написа:Отново се повтарям... Този мач не е важен.
Мач като мач. Дори и загуба с 0-5 няма да означава нищо. Абсолютно нищо.
Прекалената еуфория може да е вредна.
Ще видим все пак, как ще повлияе целият този шум на отбора.

Всъщност това е изключително важен мач. Той ще е барометъра до къде сме стигнали в момента.
От една страна ще е изключително важна играта, която ще покажат. От друга една победа ще бъде много голям стимул за представянето на отбора в предстоящите по-тежки мачове. И обратното - една загуба, съпътствана с надиграване ще ни върне отново в първи клас.
Троен мач отвсякъде. Каузата има по-обиграния отбор. Предимството на Левски е класата на Обертан и Гомез и качествения треньор. Много важен момент ще бъде как ще се справят Горанов и Цветкович с крилата им, както и как ще влязат в мача опорните ни халфове срещу изключително твърдите и груби Дяков и Анисе.
Надявам се да покажат хубава игра, а не обичайното пукане на топката, което се случва в повечето важни мачове на Каузата.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 сеп 2017 16:14

koisa написа:
ЕМИЛ написа:Не съм съгласен с теб ,Жоро . Днес ни трябва задължителна победа за да върнем феновете на стадиона и да заявим претенции за титла

Какви претенции за титла ще заявяваш с отбор на два месеца и постоянно пристигащи играчи? Прекалено избързвате ми се струва.
Роси на няколко пъти въпреки победите каза, че има много работа за вършене и пред него не са поставени цели титла и купа през този сезон.
Целта е да се направи отбор за пробив във групите на един от двата турнира. Там са парите и макар малко късно Русев го разбра.

Аз ,ти и всички останали мечтаем за титла .Сега е момента да я заявим !

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 сеп 2017 16:16

Любопитен ми е не резултатът, а как ще отсъждат съдиите - лакмус кой ще командва парада в родния футбол. Защото шампион се става не само с добра игра, но и с други средства. К'о стана с нарязните кораби и съкратените служители?

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 06 сеп 2017 16:17

ЕМИЛ написа:
koisa написа:

Аз ,ти и всички останали мечтаем за титла .Сега е момента да я заявим !

До върха се върви стъпка по стъпка, а не с подскоци!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 сеп 2017 16:18

Емиле, треньора е тук от месец, не знам дали и има толкова, а ти вече и титла си заявил. С такива грандомански очаквания като тръгнем, няма да изброявам къде сме свършвали.
Image

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 06 сеп 2017 16:26

ralka_levskarka написа:Емиле, треньора е тук от месец, не знам дали и има толкова, а ти вече и титла си заявил. С такива грандомански очаквания като тръгнем, няма да изброявам къде сме свършвали.
Ддобре Рали . Надявам се след мача да си на моето мнение .

Върни се в “Левски”