memnto написа:Ти, лавината, дори не заслужаваш и отговор.
Че кой ти иска отговора?За риторични въпроси да си чувал?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
memnto написа:Ти, лавината, дори не заслужаваш и отговор.
siniq_fen написа:memnto написа:siniq_fen написа:memnto написа:Добре де, да ви питам всички вас, какъв е проблемът да си изкажа мнението. При това го правя без всякакви квалификации и т.н.
Аз тогава ще те попитам - по кой начин бихме Лудогорец, които несъмнено са по-силен отбор от Славия?
Това как сте били един или друг отбор въобще не е показателно.
По твойта логика тъй като сте завършили наравно с Монтана и Пирин те са на вашето ниво така ли?
Не, просто казвам, че щом сме били 13 мача удома, едва ли точно Славия не можем да бием чисто футболно.
blue avalanche написа:memnto написа:Ти, лавината, дори не заслужаваш и отговор.
Че кой ти иска отговора?За риторични въпроси да си чувал?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Не им обръщайте внимание на дребните душици. В събота ние ставаме шампиони,а те ще си останат със завистта, синьото БФС, другите начини,директиви и т.н. И един въпрос: Щом всичко е уредено вие защо изобщо гледате футбол. Аз ако ''знаех'' такива неща щях да се пренасоча към друг спорт
donDiego написа:Soulen написа:Не им обръщайте внимание на дребните душици. В събота ние ставаме шампиони,а те ще си останат със завистта, синьото БФС, другите начини,директиви и т.н. И един въпрос: Щом всичко е уредено вие защо изобщо гледате футбол. Аз ако ''знаех'' такива неща щях да се пренасоча към друг спорт
Как определяш коя душа е дребна,аз искам да станете шампиони и да ви гледаме срещу отбори от нисък ранг...БАТЕ,Дебрецен,Сараево,Любляна
,в какъвто и ред да ви се паднат !!!! Тук ви добутаха до титла,там ще ви покажат къде ви е мястото
blue avalanche написа:donDiego написа:Soulen написа:Не им обръщайте внимание на дребните душици. В събота ние ставаме шампиони,а те ще си останат със завистта, синьото БФС, другите начини,директиви и т.н. И един въпрос: Щом всичко е уредено вие защо изобщо гледате футбол. Аз ако ''знаех'' такива неща щях да се пренасоча към друг спорт
Как определяш коя душа е дребна,аз искам да станете шампиони и да ви гледаме срещу отбори от нисък ранг...БАТЕ,Дебрецен,Сараево,Любляна
,в какъвто и ред да ви се паднат !!!! Тук ви добутаха до титла,там ще ви покажат къде ви е мястото
А ти как определяш,че БАТЕ е от нисък ранг?Понеже вие,с "високия ранг",не можете да ПОМИРИШЕТЕ предверието на групите на ШЛ,а те вече играха там.И то успешно!
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, Ioan912, ReBorn1982, TristaNNN и 14 госта