Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: /анкета/ Без цензура!

Мнениеот realno » 09 юни 2021 12:34

delqnski47 написа:
Dust написа:Следейки отстрани събитията тези дни, несъмнено ако се случат нещата при сините, в люляковия лагер ще има много сърдечни кризи.

Немат стигане. Но едва ли ще станат по - големи от комплексите на някои техни фенове :lol:

Не е като да си наследен фен. Литекс наследи ЦСКА, но както виждам наследи и "верните"му феновете . Да ви е честит наследника. :mrgreen:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 юни 2021 13:33

darkblue67 написа:
Непринуден написа:Националния отбор ми е адски антипатичен. Всеки пада. И ние в миналото сме имали слаби квалификационни цикли. Този отбор обаче не пада след игра и другия да е по-добрия и да бие, а просто си пада задължително. Много ми наподобява Левски.
Не знам на колко години си, и дали си го спомняш, но 80-те години играхме в София един мач с Германия и понеже тогавашното ЦСКА бяха велика сила, като титуляри за национала ни излязоха 10 играчи на ЦСКА. Та мача тогава наподобяваше много на снощния и май завърши със същия резултат.

От 80-те години помня един приятелски мач 1:2 в който не играхме лошо.

Понеже каза София не споменавам друг мач завършил 2:3, защото беше във Варна. Също не лош, въпреки че двата гола ги вкарахме в последните минути и на практика мача вървеше убедително за германците 0:3.

И двата състава играеха нещо. Варненския беше Вуцовия, който го помня, че в квалификациите не прощаваше в София и цяла Европа го знаеше. В София се пада независимо дали България ще има успешна кампания (друг въпрос е че навън не можехме да бием, но при домакинствата ни противниците ни се чувстваха обречени).
Софийския мач ковеше четвъртите. Там няма какво да говоря, а тогава бяха все още прекалено малки. Този мач беше една успешна уговорка от комунистическото или соц (в зависимост дали мразете строя или сте левскар) БФС. Финалното каре на евро 88, най-силните четири, ги имахме. Шампиона със заключителен мач подготовка на негов терен и победен, а останалите три полуфиналиста приятелски мачове в София уредени. Мачове мечта за сегашното БФС.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 юни 2021 13:37

Old_death написа:Потекоха ли милионите на Герена?

Да, дори не могат да се преброят. То не бе Диксън, не бе план Бе, не бе друг инвеститор. Заглавията хвърчат и днес.

В крайна сметка ни очакват Жиката и нови обяснения на Сираков как намерил нещо и феновете им се кефят. Тук-там някоя спасителна клошарска акция с флакони увековечена като велика. Не невъзможно, но трудно и някой лев от мафиоти може да дойде ако американското правителство е малко по-мълчаливо относно утрепките финансиращи Левски.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 юни 2021 13:44

Dust написа:Следейки отстрани събитията тези дни, несъмнено ако се случат нещата при сините, в люляковия лагер ще има много сърдечни кризи.

Мен пък ме кефят събията от въпросните дни. Вместо да разберете апокалипсиса при вас ви завъртяха с как едва ли не напирали милиардери и сега всички се вързахте и естествено като няма нищо, но във вашите глави ви се привижда Ел Дорадо, ще обвините цесекари, комунисти, завистници и всякакви други, че попречели да бъдете добри. Всъщност елементарна хватка. При единия вариант щяхте да разсипете от декларации и стачки Наско и какво става, а сега той не е виновен и ще изливате гнева другаде.

Чудя се как не можете да отсявате нещата. Вярно, че по професия съм такъв ама не е сложно. При нас се оправиха нещата преди години, но едно клеймо тире слагате и си мислите, че сме зле. Не, не сме. Добре сме си. Потеглихме отново в ЕКТ, чакаме и в България титла. При вас на факти сте зле ама вие си лепвате някаква честност и си мислите, че сте добре.

Пример. Реал е добре. Краля на Европа. 13 титли. Ако някой иска да му лепне етикет, че го е направил без свои юноши и е крал с комунистически джипки поредния галактикос през годините. Трябва вероятно да им е зле в Реал, както и на нас, че някой си нарича нещо си по свои си начин.

Но твое право си е. Надъхвай се. Аз се моля да се задържи ситуацията от последните дни. При нас е добре, а при вас идва втори сезон на смешките на Жиката.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 09 юни 2021 13:52

realno написа:
delqnski47 написа:
realno написа:а не до автентичност.

Такова понятие не съществува в правно отношение . Това е за пред феновете общи приказки, но нищо повече.

А оригинал? Или в правния свят "наследник"означава "оригинал"? :mrgreen:

Трябва да си смениш ника на "оригинално". :mrgreen:
Кой клуб в България е оригинален, т.е. непроменен от създаването си до ден днешен?
Във всеки клуб има толкова сливания, трансформации, преименувания и т.н., че не може да му се хване края.
Клубовете след 98ма оригинални ли са или наследници на предишните клубове?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 09 юни 2021 13:52

Непринуден написа:

Мен пък ме кефят събията от въпросните дни. Вместо да разберете апокалипсиса при вас ви завъртяха с как едва ли не напирали милиардери и сега всички се вързахте и естествено като няма нищо, но във вашите глави ви се привижда Ел Дорадо, ще обвините цесекари, комунисти, завистници и всякакви други, че попречели да бъдете добри. Всъщност елементарна хватка. При единия вариант щяхте да разсипете от декларации и стачки Наско и какво става, а сега той не е виновен и ще изливате гнева другаде.

Чудя се как не можете да отсявате нещата. Вярно, че по професия съм такъв ама не е сложно. При нас се оправиха нещата преди години, но едно клеймо тире слагате и си мислите, че сме зле. Не, не сме. Добре сме си. Потеглихме отново в ЕКТ, чакаме и в България титла. При вас на факти сте зле ама вие си лепвате някаква честност и си мислите, че сте добре.

Пример. Реал е добре. Краля на Европа. 13 титли. Ако някой иска да му лепне етикет, че го е направил без свои юноши и е крал с комунистически джипки поредния галактикос през годините. Трябва вероятно да им е зле в Реал, както и на нас, че някой си нарича нещо си по свои си начин.

Но твое право си е. Надъхвай се. Аз се моля да се задържи ситуацията от последните дни. При нас е добре, а при вас идва втори сезон на смешките на Жиката.

Клеймото си го сложихте вие с една декларация и позиция относно Литекс. А щом ви е добре да се продадете и държите като държанки, ваша си работа
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 09 юни 2021 13:54

Ква е тая драма? Мистър Дик_Сън още ли пътува с водното колело от Китен към Сухата река? :)
Дано само Насо не е лъзнал капарото на комар, че г-жа Илияна ще му епилира рунтавия гъз и няма да има какво да покаже на брифинга утре :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 юни 2021 13:57

Не съм куртизанка, с декларация, наложница, подкрепящ ЦСКА за пари.

За последен път отговарям на просто мнение. Да не останеш с впечатлението като те подминават, че си ни "заковал". Не, просто тъпотия която няма как да й отговориш.

Аз ако ти лепна етикет ти си педал, джихадист и мършояд смяташ ли да отговаряш на такива страности? Същото е при мен. Някой си, не с всичкия си, казва нещо си. ОК, ама не очаквай да се включа в тъпотиии. Какво да ти отговарям!?

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 09 юни 2021 13:59

Red_Neck написа:Ква е тая драма? Мистър Дик_Сън още ли пътува с водното колело от Китен към Сухата река? :)
Дано само Насо не е лъзнал капарото на комар, че г-жа Илияна ще му епилира рунтавия гъз и няма да има какво да покаже на брифинга утре :)

Май е закъсал нещо, щото иска вече заплата да получава заради акциите си.
Сините галфони не могат да вденат, че не само няма да им докара пари, а и му трябват пари. По един или друг начин. Нищо де. Те са простовати и ще съберат някой лев с поредна акция, за да "спасят" клуба, тоест поемат и насковата заплата.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 юни 2021 14:06

Да си призная честно се молих да им върже с Дики. Тогава случилото се с Нотс Каунти преди десетина години щеше да им се види като една от приказките на Андерсен, но прокобата си знае работата.
Последна промяна от Old_death на 09 юни 2021 14:07, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Левски”