Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

SANSIRO7
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот SANSIRO7 » 03 окт 2011 09:55

Аз пък искам Левски да бие, но Гонзо да се маха. Хайде сега някой капацитет да ме опрдели-левскар ли съм, не съм ли, мога ли да ходя на стадиона или не, какви права за изказване на мнение във форума имам. Абе някой да ме класифицира моля.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 окт 2011 09:59

Sardukar написа:апФ още ли я има тази тема? Ясно е, че Гонзо не е най-добрия треньор на света! Ясно е, че за много по-малко са си тръгвали много по-добри треньори от Г.И. Това са факти! Но излиза, че някои хора искат повече, той да се провали и те да се окажат "прави", а не да успее(успеели, той успява и ЛЕВСКИ). Гонзо по някаква причина ще изкара сезона (освен, ако чорбата не ни бият с разлика) и вместо да се надяваме да се проваля всеки мач за да го махнат ае да подкрепяме ПФК ЛЕВСКИ СФ, остават 22 кръга и ще си ходи(ако се сбъдне бленувания провал)!

Това ми хареса,съгласен съм с всичко.Какво да кажа освен остават 22 кръга агония,след което във клубната витрината може и нови трофей да видим,а не само калъфка след калъфка

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 окт 2011 10:08

Levski 1914 написа:
milen.hristov написа:
Levski 1914 написа:Точно това имах предвид като казах за странните смени на Кокала, Вили, Ратко, Ясен и т.н. Тези смени донесоха на клуба нови проблеми, нов хаос! Наско и Мъри си имат своята голяма вина към всичко станало в клуба след тях, защото нито веднъж не си отвориха устата, за да кажат с думи прости какво става в Левски! Единственият, който си позволи да критикува Батков, беше Борето, но го направи след като напусна клуба! И неговите критики се свеждаха само и единствено до общи приказки, без да каже нищо съществено и важно. Колкото до "Казанската афера" - за нея носи отговорност и вина само Батков!

а защо ГИ не звънна до руската федерация и от там да му кажат,че това е измама,толкова е просто

Защо Гонзо не се е обадил не знам, но преди малко направих проверка за хронологията на скандала и ето на какво попаднах:

1. Началото. Собственикът на Левски Тодор Батков получава няколко обаждания от човек, представящ се за служител на Рубин (Казан), който иска среща с него. Исканата среща наистина се провежда в офиса на адвокат Батков. Става въпрос колко пари са готови да броят Рубин и за кои играчи става въпрос. Сумата е огромна, явно над $4 млн., което личи от получения факс.
2. Сряда, 16 септември. Тодор Батков не се качва в чартъра за Валенсия. Там обаче е почти цялото ръководство на Левски. В разговорите с руснаците се включват и мениджърите Петьо Заберски и Николай Жейнов
3. Четвъртък, 17 септември. Левски губи от Виляреал. След мача набелязаните играчи са уведомени за интереса към тях. Личните условия ги задоволяват и приемат да бъдат продадени. Спортният директор Георги Иванов и треньорът Ратко Достанич също дават съгласие за трансфера.
4. Петък, 18 септември. "Сините" се прибират у нас в 16,10 часа. Паспортите на всички са прибрани, за да им бъдат извадени експресни визи. Факсът от Москва спомага за това. По-късно в офиса на ул. "Тодорини кукли" 47 играчите още веднъж се запознават с условията по договорите си. Лъчезар Танев участва в изготвянето на този на клиента си Живко Миланов.
5. Събота, 19 септември. В 11 часа с полет през Прага карето отпътува за Москва, заедно с тях е и Николай Жейнов

Очевидно по време на "преговорите" Гонзо не е бил в България и не е участвал в тях! На него му е съобщено в последния момент, т.е. след мача с Виляреал. От цялата тази хронология се вижда, че е виновен Батков и хората около него (Заберски и Жейнов)

1.Що за директор си щом собственика и хората на които е подлога не те уважават ама грам,като не споменават за толкова сериозни преговори,а те информират след тях.
2.Къде беше пречката ако въобще е знаел,че руският пазар е затворен(в което дълбоко се съмнявам) все пак да звънне един телефон
3.Ако все пак е толкова невинен и хрисим след като е видял,че не го броят за човек от началниците и след разкритието на аферата защо не си тръгна?.Отговорът е тук е ясен просто трябва да имаш някои качества като чест,морал,достойнство.Които колекционерът на калъфки явно поне като ръководител не притежава

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 03 окт 2011 10:28

milen.hristov написа:1.Що за директор си щом собственика и хората на които е подлога не те уважават ама грам,като не споменават за толкова сериозни преговори,а те информират след тях.
2.Къде беше пречката ако въобще е знаел,че руският пазар е затворен(в което дълбоко се съмнявам) все пак да звънне един телефон
3.Ако все пак е толкова невинен и хрисим след като е видял,че не го броят за човек от началниците и след разкритието на аферата защо не си тръгна?.Отговорът е тук е ясен просто трябва да имаш някои качества като чест,морал,достойнство.Които колекционерът на калъфки явно поне като ръководител не притежава

Виж, не искам да споря с теб...още повече си предубеден и е невъзможно да те убеждавам в каквото и да е било. Последното, което може да кажеш за човек като Гонзо е, че няма чест!
И не знам какъв колекционер на калъфки може да бъде човек, ставал шампион с Левски през 2000, 2001, 2002, 2006, 2007 и 2009.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 окт 2011 10:37

Levski 1914 написа:
milen.hristov написа:1.Що за директор си щом собственика и хората на които е подлога не те уважават ама грам,като не споменават за толкова сериозни преговори,а те информират след тях.

Виж, не искам да споря с теб...още повече си предубеден и е невъзможно да те убеждавам в каквото и да е било. Последното, което може да кажеш за човек като Гонзо е, че няма чест!
И не знам какъв колекционер на калъфки може да бъде човек, ставал шампион с Левски през 2000, 2001, 2002, 2006, 2007 и 2009.

точно две думи по напред написах като ръководител,аз поне не си меня мнението след всеки кръг.Като имаше този кръг за какво да похваля отбора го направих

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 03 окт 2011 11:17

Явно ще трябва да те цитирам, за да си видиш точните думи:
milen.hristov написа:.Отговорът е тук е ясен просто трябва да имаш някои качества като чест,морал,достойнство.Които колекционерът на калъфки явно поне като ръководител не притежава

т.е. колекционерът на калъфки не притежава чест, достойнство и морал като ръководител! Това си написал! Колкото до смяната на мнението. Всички искаме нещата в Левски да са ОК, отборът да върви напред, да побеждава, да показва добра игра! Когато не играем добре, не играем и не се опитвам да преинача нещата. След мача с Лудогорец първият ми коментар беше:
от Levski 1914 на 25 Сеп 2011 19:11
Много слаб мач, много!
Единственият футболист, който се стараеше беше Илиев и донякъде Старокин. Райков и Калво бяха зрители в този мач, Йовов направи един куп елементарни грешки (не искам и да си спомням за пропуска му)! Грийн и Милиев бяха трагични. Мюлдер НЕ трябваше да играе, защото се видя, че не е възстановен от контузията.

Моето мнение е, че ако има виновник за състоянието на отбора, това е Батков...и съм го писал много пъти!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 окт 2011 11:24

Aз пък не знам защо се намесва Г.Иванов в тая схема и то едва ли не като главен виновник.
Милене, не ти ли се е случвало: работиш работа, която ти харесва и шефа ти прави нещо нередно, нещо с което не си съгласен, но не реагираш гласно защото искаш да работиш това, което работиш...
(Имам няколко неща предвид конкретно, но не искам да навлизам в подробности.)
И ако това не е някаква изключителна крайна гнус, продължаваш...
Ако си врътнеш опашката и се махнеш спираш да правиш това, което обичаш. Край! Ако си затвориш очите...
Да не забравяме, че няма официална версия (ясно е, че няма и да има, и това ще остане една от потайностите на и без това мътният роден футбол) за случилото се и всичко са си наши спекулации. А например не подкрепям версията, че това било завера от страна на червените, за да спечелят дербито, а че е схема на Батков за черно тото.
Другото, с което може да се спекулира, че тези футболисти са или "хванати" или е имало опит да бъдат "хванати" за симулативна игра. Което за мен не е сериозно. Особено за Дарко и Жо не мога да го повярвам.
Третото, което също изключвам е да им е било открито следа от допинг в кръвта. Но това пък звучи прекалено зловещо...
Това ще е една от митичните мистерии във европейският клубен футбол и ми е интересно кой е виновен за потулването на случая и колко "дебела" е всъщност работата.

И винаги има вероятност на вариант Хикс.
:mrgreen:
Сега се сетих да дам сламка на противниците на Георги Иванов.
А ако Гонзо знае нещо за "Казанската афера" и "държи" с него Батков.
Ето, че мога да мисля като вас. :mrgreen:
А ролята на Ратко?
Защо никой не слага него в схемата?

:!:
Още един вариант и според мен сега като се замисля най-вероятният!
Тези футболисти са разбрали за схема в която не са искали да участват. Как мислите?
Никой не говори за това. Като тема-табу.
Искам да кажа, че може да се спекулира безброй с това и да се правят всякакви вариации по тема, но "истината е някъде там" и докато не се появи Мълдър (Не Мюлдер) няма да разберем нищо. И да се слага с увереност Гонзо като виновник в това е предположение. Спекулация. ;)

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 окт 2011 11:53

metodito написа:Aз пък не знам защо се намесва Г.Иванов в тая схема и то едва ли не като главен виновник.
Милене, не ти ли се е случвало: работиш работа, която ти харесва и шефа ти прави нещо нередно, нещо с което не си съгласен, но не реагираш гласно защото искаш да работиш това, което работиш...
(Имам няколко неща предвид конкретно, но не искам да навлизам в подробности.)
И ако това не е някаква изключителна крайна гнус, продължаваш...
Ако си врътнеш опашката и се махнеш спираш да правиш това, което обичаш. Край! Ако си затвориш очите...
Да не забравяме, че няма официална версия (ясно е, че няма и да има, и това ще остане една от потайностите на и без това мътният роден футбол) за случилото се и всичко са си наши спекулации. А например не подкрепям версията, че това било завера от страна на червените, за да спечелят дербито, а че е схема на Батков за черно тото.
Другото, с което може да се спекулира, че тези футболисти са или "хванати" или е имало опит да бъдат "хванати" за симулативна игра. Което за мен не е сериозно. Особено за Дарко и Жо не мога да го повярвам.
Третото, което също изключвам е да им е било открито следа от допинг в кръвта. Но това пък звучи прекалено зловещо...
Това ще е една от митичните мистерии във европейският клубен футбол и ми е интересно кой е виновен за потулването на случая и колко "дебела" е всъщност работата.

И винаги има вероятност на вариант Хикс.
:mrgreen:
Сега се сетих да дам сламка на противниците на Георги Иванов.
А ако Гонзо знае нещо за "Казанската афера" и "държи" с него Батков.
Ето, че мога да мисля като вас. :mrgreen:
А ролята на Ратко?
Защо никой не слага него в схемата?

:!:
Още един вариант и според мен сега като се замисля най-вероятният!
Тези футболисти са разбрали за схема в която не са искали да участват. Как мислите?
Никой не говори за това. Като тема-табу.
Искам да кажа, че може да се спекулира безброй с това и да се правят всякакви вариации по тема, но "истината е някъде там" и докато не се появи Мълдър (Не Мюлдер) няма да разберем нищо. И да се слага с увереност Гонзо като виновник в това е предположение. Спекулация. ;)

Голямата вина е на Батков,но Гонзо също си има своята вина,защото той можеше да каже на Батков,че това не може да е вярно,че има някаква лъжа

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 окт 2011 11:58

Ама ние не знаем какво са си говорили.
Ние даже не знаем какво се е случило.
Бе как някой не се обади на "Панорама" на ВВС тогава...
Има хора, които ако се окаже най-мрачният вариант за това ще линчуват Батков, барабар с бодигардовете му.
П.С. Версията, официалната, тиражирана в медиите е абсурдна и може да и повярва само някой, който иска да и повярва. Толкова зле скалъпена история...
То малко от малко да имаше връзка с действителността...
Руската мафия се занимава с мачове от предварителни кръгове на УЕФА, ШЛ и национални отбори. Къде ще тръгнат с ЦСКА и "Левски"?!
По-скоро ми се струва български или сръбски криминали да са замесени.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 03 окт 2011 14:06

zlobul написа:прилики и разлики между Левски-търнава и Левски-ловеч има ли или така просто ми се струва .
гонзо беше на път да изтърве и този наглед спечелен мач .
не искам да се правна сашо диков , но този мач леко намирисва .
дали гонзо и пената не си направиха взаимна услуга един Господ знае
любо става тренер на национала , а гонзо се задържа на поста си и поспечелва малко доверие сред "овчиците"
Дотук добре , но има едно голямо НО ,
ловеч показаха въпреки достата промени в отбора си , че са с класа над Левски
сигурен съм , че смените им до 20 ата мин на мача бяха продиктувани от всичко друго , но не и от евентуални контузии , просто цирк
при 2-0 люляците се разиграха дотолкова че да ни покажат че могат да ни бият когато си поискат
и накрая , гледайте изявите на французина (централния им защитник) , осоно при гола на гаджев , за подаванията при останалите два гола , няма да споменавам .
другия аспект е резултата , какво по хубаво от 3-2 след някаква драма , колко ли ще е бил коефициента с оглед развоя на събитията .
Старокин -поредното недоразумение в Левски . първия гол пак стана заради него ....първо направи грешен пас , второ грийн за пореден път отиде да му покрие зоната и остави свооден играч в центъра , трто -пас към дузпата и гол .
След всичко дотук - за пореден път ни правят на маймуни ..... ЗА МЕН МАЧ НЕ СЕ ИГРА , ПРОСТО ЦИРК

==================================================================================================
любо ще става ли тренер на национала ? и кой имаше полза от победа на левски срещу литекс ? :))))
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Левски”