От какво ви е тежко, бе, юнаци? Мачове загубил Левски. Титла нямало. И ви било тежко? Абе ей... А виждали ли сте идола на детството си в ковчег да го изпращате? Тежко ви било. Ние ревахме по тротоарите с дни, все едно баща и майка ни бяха починали. Това е тежко. Всеки от нас беше готов да размени всяка титла и победа за живота на Гунди. Косите ни побеляваха от мъката на млади момчета като се качвахме на трибуните и го нямаше Гунди. Въздух нямаше, живот на стадиона нямаше, нищо нямаше..
Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
memnto написа:Кво става с Гаджев?
memnto написа:Важно ли ти е много?
ralka_levskarka написа:От какво ви е тежко, бе, юнаци? Мачове загубил Левски. Титла нямало. И ви било тежко? Абе ей... А виждали ли сте идола на детството си в ковчег да го изпращате? Тежко ви било. Ние ревахме по тротоарите с дни, все едно баща и майка ни бяха починали. Това е тежко. Всеки от нас беше готов да размени всяка титла и победа за живота на Гунди. Косите ни побеляваха от мъката на млади момчета като се качвахме на трибуните и го нямаше Гунди. Въздух нямаше, живот на стадиона нямаше, нищо нямаше..
Този цитат от чия статия беше???
Само Левски!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Беше публикувано от Сектор Б илинтам каквото беше 
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Беше публикувано от Сектор Б илинтам каквото беше
Само Левски!
- darakchiev_77
- Контакти:
Гаджев подписал за една година с Левски. Вчера по новините на БТВ го казаха, странно, че другаде не излезе.
Да се стяга и да играе, че току така в чужбина няма да го вземат.
Да се стяга и да играе, че току така в чужбина няма да го вземат.
- metodito
- Контакти:
...Дженоа бил клуба, с който преговарял... Странно, да преговаряш с Дженоа и да не се съгласиш да отидеш. В нормален клуб, нормално първенство, в един от най-красивите градове на Европа... Не го виждах Велев за заместник на Гаджев. Дано е за добро оставането му, но не мога да не се присъединя към "ръмженето" срещу Владо - макар и леко. Това обаче беше последния му шанс за трансфер.
[offtopic]
Тея дни ми се случва нещо много сходно. Напуснах бачкане (свърши ми договора и не приех подписване на нов) след месеци мислене, което хич не е лошо, с готини колеги, но с малко пари, а нямам алтернатива. За разлика от Владо, мисля не избрах правилното и не се върнах, а логичното май беше да се върна...[/offtopic]
Пък и той може да се е циганил за титулярно място - нещо, което в клуб като Дженоа и кой друг да е няма как да обещаят.
[offtopic]
Пък и той може да се е циганил за титулярно място - нещо, което в клуб като Дженоа и кой друг да е няма как да обещаят.
- darakchiev_77
- Контакти:
metodito написа:...Дженоа бил клуба, с който преговарял... Странно, да преговаряш с Дженоа и да не се съгласиш да отидеш. В нормален клуб, нормално първенство, в един от най-красивите градове на Европа... Не го виждах Велев за заместник на Гаджев. Дано е за добро оставането му, но не мога да не се присъединя към "ръмженето" срещу Владо - макар и леко. Това обаче беше последния му шанс за трансфер.
[offtopic]:mrgreen: Тея дни ми се случва нещо много сходно. Напуснах бачкане (свърши ми договора и не приех подписване на нов) след месеци мислене, което хич не е лошо, с готини колеги, но с малко пари, а нямам алтернатива. За разлика от Владо, мисля не избрах правилното и не се върнах, а логичното май беше да се върна...[/offtopic]
Не знам колко е преговарял и с кого, по вероятно никой да не го иска.
Дано да си наляга парцалите през новия сезон.
[offtopic]Гледай напред, щом като си взел такова решение значи е имало защо. Успех .[/offtopic]
[/quote]memnto написа:Важно ли ти е много?
memnto написа:Да.
Ами щом ти е толкова важно, прочети новините в нета. Може и вестник да си купиш.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс