Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: за "отбора на народа" (Левски)

Мнениеот BadBoy » 04 май 2013 00:09

zlatan написа:
botev1921 написа:Версията, че били "най-многобройни" и 2-годишно няма да и се върже. То се вижда колко са многобройни - по 500 човека на 29 мача и 5000 на един мач през сезона. За сведение, Тракия са по 5000 на 29 мача и 15 000 на един мач.

ако си свестен човек,моля те отговори ми следното.
Много добре знаеш какво се има предвид за най-многобройната публика в България.
Ботев освен фенове в Пловдивска област другаде няма-тук не говорим за численост посещаваща дадения мач,а за фенове на даден отбор.
Не се правете на най-великите,моля те.Имате страхотни фенове,страхотен град и сте страхотни хора,но сте по-малко братле ако това е важно.
Все пак и аз помня велики мачове на Ботев-гледал съм на живо дори един с Фенербахче,но магията Герена няма как да се опише.

Златан, важно е колко фена посещават футболните мачове, всичко останало е разтягане на локуми ;)
Левски има повече фенове от Ботев и какво от това, когато в дербито с вечния враг го посещават 6-7 хиляди, а Ботев имаха мач с Ловеч и на стадиона има 11-12 хиляди
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Matthew
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Matthew » 04 май 2013 00:36

70 години от рождението на великият Георги Аспарухов - Гунди !!!
Обичаме те и те носим в сърцата си !!!
Дълбок поклон !!!
Почивай в мир !!!
ГУНДИ ♥♥♥

http://vbox7.com/play:5a2d9425
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 04 май 2013 02:17

Сектор Б на Локо Пд - Левски 02.05.2013
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ygdys8qfpn4[/youtube]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 май 2013 12:03

Хора , всичко ще зависи от мача с разград . Имаме огромен шанс за "дубъл" , но всичко зависи от това дали наистина искаме да станем шампиони . Гледайки програмата , си мисля , че Левски трудно ще сбърка срещу отбори като Миньор , Етър , Славия и Ботев (Враца). В този ред на мисли ме притеснява единствено , че Берое е отбора , който достигна финал за купата на България и при евентуална титла за Левски , те ще са отбора с евроквота , което ми се струва малко несериозно с оглед целите на "тракия" и цска .
Ще гледаме :)))

ПП: Аз по принцип тая тенекиена шампионска купа си я слагам на .......Достатъчно ми е , че ходя на стадиона и се забавлявам истински с момчетата и момичетата от сектор-Б. Като видя , че и футболистите дават всичко от себе си на терена , ми става още по-гот, защото започнат ли да се раздават , просто няма кой да ни бие , защото ние сме Левски !
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 май 2013 13:33

до момчето с посинелите по рождение венци на зъбите Петричев и всички набедени пишман фенове на отборчета от села и паланки:
България има природни богатства,
България има народ несломим.
България има от всичко по малко,
Но само един "Левски"- футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни,
Мъждукат, но "Левски" блести.
Опитват се с "Левски" да крачат,
Те крачат, а "Левски" лети!

http://www.youtube.com/watch?v=Icua_c6xEZI

мълчете жалки нещастници в жълто, червено, оранжево или зелено. Поне имайте мъничко достйнство и уважавайте най-големите!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

honda
Контакти:

Re: за "отбора на народа" (Левски)

Мнениеот honda » 04 май 2013 14:07

BadBoy написа:
zlatan написа:
botev1921 написа:Версията, че били "най-многобройни" и 2-годишно няма да и се върже. То се вижда колко са многобройни - по 500 човека на 29 мача и 5000 на един мач през сезона. За сведение, Тракия са по 5000 на 29 мача и 15 000 на един мач.

ако си свестен човек,моля те отговори ми следното.
Много добре знаеш какво се има предвид за най-многобройната публика в България.
Ботев освен фенове в Пловдивска област другаде няма-тук не говорим за численост посещаваща дадения мач,а за фенове на даден отбор.
Не се правете на най-великите,моля те.Имате страхотни фенове,страхотен град и сте страхотни хора,но сте по-малко братле ако това е важно.
Все пак и аз помня велики мачове на Ботев-гледал съм на живо дори един с Фенербахче,но магията Герена няма как да се опише.

Златан, важно е колко фена посещават футболните мачове, всичко останало е разтягане на локуми ;)
Левски има повече фенове от Ботев и какво от това, когато в дербито с вечния враг го посещават 6-7 хиляди, а Ботев имаха мач с Ловеч и на стадиона има 11-12 хиляди

Извинявам се ,че се намесвам в спора. Освен ,на стадиона , феновете се броят и чрез социологически проучвания , напоследък и чрез фейсбук. Според последното преброяване във фейсбук Левски има около 20 хил фенове по-малко отколкото всички други отбори взети заедно. Най-лесно може да се разбере кой отбор колко фена има ,ако се разреши на клубовете да продават сами правата от мачовете си. Да ти напомням ли преди 3 години ,че над 180 хил абоната платиха по 5 евро да гледат по интернет мач между Калмар и Левски(това е по данни на шведите) да се сещащ за нещо подобно с друг български отбор?Освен по трибуните има огромно значение и бройката пред телевизорите- най-вече за евентуални спонсори. По този показател Левски е категоричен лидер понеже най-мощните и щедри спонсори се обвързват с Левски и това не е от година или две ,а откакто разрешиха да съществуват спонсори.
За феновете на Ботев(Пд)- не искам да ги обижам, от мен лоша дума за техния отбор няма да чуят . Особено ги уважавам за огромната любов и подкрепа към любимия си отбор.Но бих им казал да слезнат на земята и да не спекулират с някакви бомбастични числа на фенове посетили мачовете им,които те обичат да разпространяват ,както и някои "безпристастни" пловдивски журналисти. Сигурно съм прекарал на стадион "Хр.Ботев" повече време от 99% от феновете на Ботев. Само бих споменал ,че капацитета на ст. "Хр.Ботев" беше с капацитет 22000 преди да му поставят седалките , в момента максималния му капацитет не е повече от 15-16 хил, така ,че посещаемост дето обявяват от над 10 хил на мач на полупразен стадион е смешна. Много добре знаеш ,че при посещаемост над 70% стадиона си изглежда пълен на максимум. Този сезон имат точно 2 такива мача- срещу Левски и ЦСКА. Друг е въпроса ,че никой няма да разреши запълване на стдион на повече от 80% от максималния му капацитет- все пак винаги има и буферни зони.
Бил съм безброй пъти и на "Христо Ботев" и на " Георги Аспарухов" в продължение на над 35 години винаги Герена е бил приблизително 2 пъти по-голям , Сега ,ако се вярва на феновете на Ботев и пловдивските журналисти изведнъж станаха приблизително равни, без да са правени някакви реконструкции и как става това?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 май 2013 18:15

Батков при Диков :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 май 2013 18:53

ralka_levskarka написа:Батков при Диков :?

Тодор Батков коментира актуални теми около “Левски”, “Газпром” и оставащите кръгове в “А” група. Адвокатът отвърна на Гриша Ганчев, който преди няколко дни нападна клуба от “Герена” и заяви, че знае кой е истинският собственик на “сините”.

“Застанал съм с чиста съвест, няма никаква промяна в собствеността на “Левски” от март 2004 година, когато аз поради създалите се обстоятелства придобих мажоритарния пакет. Към март 2004 година аз имах, ако не се лъжа, около 30 процента, г-н Чорни имаше около 60 процента и останалите 10 процента бяха разпределени над 100 физически лица. Говорим за акциите с право на глас. Акциите са в касата, заповядай във вторник, ще ви ги покажа. Ако искаш брой ги, гледай ги. В момента имам 89 процента и нещо от акциите. Това е. Аз съм изненадан кой пуска смс-и (б.р. – отговаря на твърдението на Гриша Ганчев, който е получил смс от човек от новото ръководство на “Левски”). Да го извикаме, да му кажем, ето аз съм акционер, ти кой си. Нали. Това са номера малко борчески, мутрешки. Аз никога не съм бил мутра, не искам да обиждам, но така да се хвърлят бомби с най-обичания клуб, не е нормално. И аз съм губил много, а колко горчилка съм имал от Литекс, не искам да описвам във времето. Това, че той е загубил един четвъртфинал и мача за първенство, както и предишния за първенство на Герена, в който загуби заслужено...трябва да си научен да губиш. Нали си бивш спортист”, заяви Батков в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия.

“За какво говорим. Помним 98-ма, 99-та година. Помним 2010 и 2011 година и преди това. То не бяха пунически войни, възпитаване на съдии, стаичките и т.н. Ние поне не сме правили такива простотии. Хубаво е да погледнеш себе си преди да даваш оценка за себе си. Аз му бях много ядосан на Гришата, щях да вадя разни компрометиращи неща сега, но не искам да го правя. Разбирам той на какво положение е, особено това, което стана с детето му. Искам да апелирам него и останалите президенти, ние сме групи идиоти, десетина души, които на фона на цялото ни имане, кризата и т.н. като мазохисти ние продължаваме да издържаме отбори, кой повече, кой по-малко. Дайте да не се нападаме помежду си”, добави Батков.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 май 2013 19:16

На въпрос, кой дава парите в клуба, Батков обясни: “Разходите в Левски са около 11-12 милиона лева на година. Източниците са следните, около 1,8-2 милиона дава М-Тел, 3 милиона дава ВТБ Капитал, аз за миналата година съм дал 3 милиона лева, водя си сметка. Около 800 хиляди евро имаме от други спонсори и около 1,5 милиона лева “Левски” е събрал от традиционните източници, продажба на билети, карти, телевизионни права, приходи от УЕФА и т.н.”

На въпрос, вярно ли е, че Бойко Борисов е довел Иво Тонев в “Левски”, Батков отговори: “Сега, ако трябва да сме точни, на мен много ми дойде в повече. Аз не съм толкова свързан със спорта. Като изключим, че съм един от осемте милиона българи, които разбират от футбол (смее се), но много ми дойде за всички тези години. След като Владо Грашнов се разболя през октомври 2000 година, всичко легна на гърба ми. Чорни го нямаше, вече беше изгонен, Владо болен. Аз бях някакъв вицепрезидент, но за 10 години много ми дойде. Много емоция, за жалост не толкова положителна. Въпреки че от тогава взехме 5 титли, 5 купи, играхме в групите на Шампионска лига, три пъти в групите на Лига Европа. Но цялото това ежедневие започна да ме смазва. Всеки ден отделях за Левски по час-час и половина, за най-тъпи управленски въпроси. Да, Иво не е левскар, но се справя добре. На път е още на втората си година да донесе купа във витрината на клуба. Бойко не ми е казвал: “Ето ти го Иво”. Но животът е така. Той (б.р. –има предвид Иво Тонев) пари не получава. Взима, но с нея доплаща нещо на треньорите, на тези, които са с по-малки заплати.”

Батков коментира и актуалното състояние на отбора: “Ето сега ние възкръснахме като птицата Феникс. Бяха ни отписали всички. Ако дай боже станем шампиони, как да разгоня скъпите футболисти и да заложа на децата. Ще ме чака ли публиката?! Нали ще ме грабнат веднага, ще кажат, дай да играем в Шампионската лига. А ние нямаме отбор за Европа, това го виждат всички. И пак продължаваме по същия начин, дай да вземем тука човек, тука човек. Ама дали ще става или не?!”

Шефът на “Левски” отговори и на въпрос, свързан с публиката на ЦСКА. На дербито агитката на “червените” се заяде с Батков чрез плакат и надпис. След това Батков заяви: “Нека си грухтят.” “Не ти приляга така да говориш”, заяви водещият Сашо Диков, а Батков отговори: “Аз нямам предвид привържениците на ЦСКА, жена ми е от ЦСКА. Имам предвид онази групичка, която ме изкара някакъв, какъвто не съм.”

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 04 май 2013 19:27

"Иво Тонев не е левскар."

Върни се в “Левски”