scooool написа:За мен лично отбора игра много добре! Хулио на фона на предишните ни треньори показва много добра тактическа грамотност и дори се създава впечатление, че познава лигата и отборите в нея по -добре и от Мъри, Костов и Генчев, който показвар старата българска слабост на дървената глава, не успяват да се развиват и нагаждат срещу различни противници отстоявайки старата българска традиция - политика, футбол и.... Абе няма тема където да ни барнат и да не сме топ - компетентни :)
Малко ми и странно, че има приказки за фалити, информацията която имам е, че отбора си има финансова рамка която се спазва и това е причината да няма фойерверки с трите милиона отпуснати за трансфери от Палмите, даже отказали двама бразилски нападатели заради скъпи заплати, но това инфо не е потвърдено
Според мен става интересно със изтичащия договор на Палмите през 2026.
Забраната за реклама на хазарта ни прави апетитни като марка според мен, надявам се на нов договор и повече пари, защото изглежда надграждаме и отбора има потенциал.
За заключение само ще кажа, че изглеждаме супер физически и тактически! Много се надявам щаба да остане, аз лично съм впечатлен дори от интервютата, европейско поведение и уважение демонстрирано от испанците към фенове, противници и журналисти.
Нов договор и повече пари .........от кого ?