Левски (София) - Черно море (Варна) | 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

ММ1914
Контакти:

Re: Левски (София) - Черно море (Варна) | 1:0 FT

Мнениеот ММ1914 » 04 ное 2016 22:28

modor написа:
ММ1914 написа:
modor написа:Честита победа!

Честита, тази си беше изстрадана.

Но е победа.

За това не съм си и помислял да споря.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 ное 2016 22:28

Player написа:Бихме трудно, но отбор на трето място, а не последния. Ако фенонете на Реал са като нас, какво трябваше да говорят и правят след фикса със слабак у дома наскро? Бием третия и не трябна да се радваме ли? Само срещу Лудогорец ли трябва? Явно много хора са забравили, какво е да си футболен фен. Ако гледаме положителното, положението няма да стане по-лошо. Така че не виждам, защо да не се радваме, като има повод. С една крачка сме по-бризко до титлата след днес. Хайде малко усмивки.

И шампиони да станем... тук пак ще се мрънка.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 04 ное 2016 22:31

modor написа:
Player написа:Бихме трудно, но отбор на трето място, а не последния. Ако фенонете на Реал са като нас, какво трябваше да говорят и правят след фикса със слабак у дома наскро? Бием третия и не трябна да се радваме ли? Само срещу Лудогорец ли трябва? Явно много хора са забравили, какво е да си футболен фен. Ако гледаме положителното, положението няма да стане по-лошо. Така че не виждам, защо да не се радваме, като има повод. С една крачка сме по-бризко до титлата след днес. Хайде малко усмивки.

няма такава опасност... :mrgreen:
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 04 ное 2016 22:32

Г-н разбирач, я ми пояснете какво е футболен фен?
Моето скромно мнение, все пак съм човек със сезонна карта, от няколко години, посещаващ поне 90 процента от домакинствата, и няколко гостувания на сезон е че отборът се подкрепя безрезервно на трибуните, но във форума, нещата могат да бъдат наречени с истинските им имена, особено когато се анализира срещата. Та да чуя вашето мнение - явно сте светило в тази област и сте доста компетентен.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 ное 2016 22:35

modor написа:

Едно време, при социализЪмЪт, хората със собствено мнение и отстояващи позиция и права, се наричаха " конфликтни личности".Сега -"мрънкачи".
И тогава и сега имаше хора , които цензурираха.С това по-умни ли станаха тези хора?
Пишейки за последно в този форум, пак предупреждавам.Левски е пред закриване.И това не е шега.Казвам го , защото знам доста неща.А вие се драпайте тук.
Изображение

Изображение

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 04 ное 2016 22:39

Мистри написа:
modor написа:

Едно време, при социализЪмЪт, хората със собствено мнение и отстояващи позиция и права, се наричаха " конфликтни личности".Сега -"мрънкачи".
И тогава и сега имаше хора , които цензурираха.С това по-умни ли станаха тези хора?
Пишейки за последно в този форум, пак предупреждавам.Левски е пред закриване.И това не е шега.Казвам го , защото знам доста неща.А вие се драпайте тук.

Може да опитат, от нас зависи, дали ще успеят, поне за момента имаме някаква подобна илюзия. :(

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 ное 2016 23:01

ММ1914 написа:Г-н разбирач, я ми пояснете какво е футболен фен?
Моето скромно мнение, все пак съм човек със сезонна карта, от няколко години, посещаващ поне 90 процента от домакинствата, и няколко гостувания на сезон е че отборът се подкрепя безрезервно на трибуните, но във форума, нещата могат да бъдат наречени с истинските им имена, особено когато се анализира срещата. Та да чуя вашето мнение - явно сте светило в тази област и сте доста компетентен.

Аз нещата си ги разбирам за себе си. Само питам, какво пречи да се радва човек, че отборът му е победил. Байерн ако бие с 1 на мъка последния в бундеслигата, съм убеден че ще бъдат изпратени с аплодисменти баварците и ще си тръгнат доволни феновети от стадиона. И няма да говорят, че всичко е свършило, щом трудно и с късмет бият последния и няма да имат шанс срещу другите и по тази логика и няма за какво да ходят на стадиона, докато нещо не се промени...
Не знам дали ме разбираш, но какво трябваше днес да стане, за да се зарадваш ти? Да бием с 5 гола ли? Да не минат центъра моряците ли? Да не пропуснем положиние. Кажи. Аз се радвам, че бихме. Лошо ли е?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 ное 2016 23:13

koisa написа:
blue avalanche написа:Победа в стил "Л.Петрович"! Би трябвало "петровистите" да са доволни!!!

Да разбираме ли, че "стойчовистите" сте недоволни, защото не загубихме атрактивно? :roll:

Разколът в "синята" религия е налице ..... великата "синя" схизма ..... появиха се две нови течения - петровисти срещу стойчовисти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 04 ное 2016 23:17

Player написа:
ММ1914 написа:Г-н разбирач, я ми пояснете какво е футболен фен?

Аз нещата си ги разбирам за себе си. Само питам, какво пречи да се радва човек, че отборът му е победил. Байерн ако бие с 1 на мъка последния в бундеслигата, съм убеден че ще бъдат изпратени с аплодисменти баварците и ще си тръгнат доволни феновети от стадиона. И няма да говорят, че всичко е свършило, щом трудно и с късмет бият последния и няма да имат шанс срещу другите и по тази логика и няма за какво да ходят на стадиона, докато нещо не се промени...
Не знам дали ме разбираш, но какво трябваше днес да стане, за да се зарадваш ти? Да бием с 5 гола ли? Да не минат центъра моряците ли? Да не пропуснем положиние. Кажи. Аз се радвам, че бихме. Лошо ли е?

Веднага казвам, играем разумно, контрите ни да са малко по-успешни/под това разбирам да стигаме до вратата им и да я уцелваме, дали ще отбележим е друг въпрос/, да не чистим панически, да не се прибираме в глуха защита, да не разчитаме че съперника няма да уцели вратата, а гредата. В последните минути когато отнемем топката да я задържим, и да печелим време с игра, с нарушения и циркове е далеч по-лесния, но и по-селски вариант. Не ми пука за резултата, за 1-0 и за 5-0 точките са едни. Искам да видя грамотни подавания, искам да видя двойни пасове. Искам да подадат на бързия негър, така да може да я овладее и да надбяга защитата на противника, искам да имаме поне 5-6 удара към вратата на съперника, не такива от 30 метра, които едвам стигат до гол линията, а удари, които да са реална опасност. Искам да можеме да сменяме темпото на игра, искам треньора да не повтаря чужди грешки, като с последната смяна. Искам да не се плаща на запада, за да викаме името на треньора на нашият отбор.
Не мисля че всичко това е много. Ти ми пишеш за БМ, но забравяш нещо - да има мачове в които не върви, тогава се радваш че си взел нещо от тях, но в другите мачове си демонстрираш класата, ние класа нямаме, ако ни върви бием, ако късметът е в рамките на нормалното - мачът е равен, иначе падаме.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 ное 2016 23:18

Алвеша и Нар са скандални :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”