santiliana написа:Ще го постна и във "Всекидневната" това мнение: Нещо ми се струва, че аЙдуката ни е взел за големи лебедюхи и ни "маже ските да ни пуска по нанадолното"... В днешното си интервю пред сервилните му медии той натъртва следното: "Искам дебело да подчертая, че аз не продавам акциите. Просто призовахме хората, които обичат Левски да дарят каквото могат. На всеки от тях ще предложа да станат съпричастни, като им предложа пакет от моите акции. Има разлика. Има интерес към акциите и предполагам, че ще се случи. Предполагам, че в рамките на три месеца ще има сериозен ефект. Надявам се, че до десет процента от акциите ще отидат в стотици-хиляди левскари“, сподели Батков. ...
Та какво да разбираме всъщност? Елате, балъци да ви "дам" 10 процента от акциите на клуба, като срещу тях внесете съответната сума, с която да закърпим положението, което е такова благодарение на моята алчност, идиотизъм и себелюбие...Но иначе аз си оставам собственика и "ще карам влака"... Е, при това положение, Борате няма да ти се получи схемата... И Левски заминава в А окръжна, ако трябва, но ти не трябва да имаш дори половин процент над 50-те от акциите на Клуба... Твойта няма да я бъде...
Ако искаш не във всекидневната ами във всички теми за Левски да я постнеш - все тая. Аз не искам Левски да играе в А окръжна. Ти си разбрал, че Батков дава само 10 процента, аз съм разбрал, че се надява поне на 10 процента взети от стотици хиляди привърженици. Можеш ли да смяташ? Колко е 10 процента от 30 млн? Как ти се струва 300 000 фенове да извадят по 100 лева или 100 000 фена по 300 лева?
Или пък ако наистина вземем, че съберем 3 млн. лева(ясно е,че няма как да стане), което съответства на 10 процента и отидат още хора да дарят за Левски, Батков ще ги върне ли?
Какво искате още? Парите ви ще отидат не за Батков или Гонзо, а за Левски. Можете дори да посочите за какво или за кой точно футболист или служител да отидат точно твоите пари. Ако те радва как играе Аниете посочваш за него. Ако искаш за доктора или за Цонев - посочваш тях. От това по прозрачно няма как да се нарави, ама все ще се намери някой да каже - айдука иска да ни клати. Ама иначе всички пушим, пием, караме коли,имаме телефони дето не се натиска ами се маже по тях, не излизаме от заведенията, ама да дадем 100 лева, за да може Прохазка да вземе заплата ни се свиди. Каквото и да стане с Левски ще сме си го заслужили. Никой няма да ни е виновен