Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот wilge » 14 фев 2015 09:51

W84me написа:Говорите така за поляка, сякаш можем да си позволим някой по-добър. И аз искам Златан, Бензема, Манджукич или някой от сорта ама няма пари...

Тук не става въпрос за пари или за посочените от теб футболисти. Тук говорим за морал и личностни качества на играч, сменил за 8 години 9 отбора и вкарал средно по 4 гола на година. Митко Иванков като вратар вкарваше повече! Приключил с АЕЛ на 07.02.2015 година. На 7-ми вечерта трябваше да е при момчетата. С плуване можеше да стигне. Стига да искаше. Още го няма. Не ви ли е ясно, че още търси отбор. Левски и последния му вариант. Какъв Гонзо- такъв и анализатора му. Наско Курдов е без отбор. Кой го потърси? Има достатъчно добри нападатели в бившите съветски републики които играят за 1000 долара месечно.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 14 фев 2015 11:28

W84me написа:Говорите така за поляка, сякаш можем да си позволим някой по-добър.

Човекът над мен спомена Наско Курдов.
Ето едно (малко) сравнение:
en.wikipedia.org (статистиката е само за мачовете във вътрешните шампионати на страните):
Łukasz Gikiewicz => 8 години, 9 отбора, 164 мача, 32 гола =>~4 гола на година; по гол на всеки 5,12 мача.
Atanas Kurdov => 8 години, 6 отбора, 152 мача, 81 гола => ~10 гола на година; по гол на всеки 1,87 мача.

Дори, ако не броим невероятната статистика за престоя му в "Ботев" Пловдив (46 мача, 50 гола), се получава:
Atanas Kurdov => 7 години, 5 отбора, 106 мача, 31 гола => ~4,42 гола на година; по гол на всеки 3,41 мача

Има ли смисъл от обяснение на сравнението, кой показател е по-добре да е висок, и кой да е по-нисък?
За съжаление, през този трансферен прозорец, името на Курдов беше споменавано само от феновете.
А, защо Гикиевич не е "доплувал" за последните две контроли на "Левски", продължава да е наистина много интересен въпрос?

П.П. Ставам ли за Анализатор или не? :lol:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2015 11:37

Стига с тоя Курдов. Да не говорим, че не е от типа футболист, който ни трябва. Така се споменава все едно е Гара или Гонзо. В "Левски" му дадоха достатъчно минути. Ми не стана! Ако има някой бивш юноша де би паснал е Иса. Само дето си има отбор и ще струва пари. Защо ли Наско си няма отбор?

Тоя поляк и на мен не ми вдъхва доверие, но поне като физика е добре...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2015 11:45

Мистри написа:
Извинявам се ,че се намесвам в разговора ви , но не се стърпях.
Първо plamenst7 , наясно ли си какво означава "легенда"?
Или просто като т/пите журналя я употребяваш за щяло и нещяло?
Каква легенда е гонзо?
Той е един от многото играли в Левски.Не искам да се задълбочавам разбор на футболните и човешките му качества.
Второ-да.
Всеки от нас със сигурност е дал повече на Левски.
С подкрепата си, с дребните наглед суми за билети през годините.
Този Велик клуб съществува благодарение на нас-привържениците.
Ако останат само гонзовци,батковци и перчеми, кой ще го знае?
Да не говорим, че ако сме дали малко, то поне не сме взели толкова от Левски, колкото "легена" ти. :lol:
Ако изобщо си ме разбрал де.
Стоев казва ,че не е готов отбора за първенството.
Кой е виновен?
Каква е селекцията, кога беше взет треньора?
Нямало пари.
Ами като няма-напусни.Що си се впил като кърлеж и дърпаш клуба все по-надолу вече години?

Ти сериозен ли си, пич? Махни всички голове на Гонзо, махни последната титла, махни всичките му голове в Европа (та, благодарение на него Ливърпул дойде да играе с нас...), всичките му голове срещу ЦСКА - и си помисли за всички мачове с тях, в които той ги е решавал... Трябва да си изключително пристрастен, за да изтърсиш подобна глупост, че Гонзо нищо не е дал. Нас*ахте се! А иначе определението "легенда" за жив човек, и на мен ми е тъпо... да не говорим, че легенда е нещо несъществуващо или такова, чието съществуване в миналото се подлага на съмнение.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2015 12:03

Код: Избери всички

„Левски" да стане по-„син".
- да. Но, това не е за хвалба. :) Визирам идването на Стойчев, Сърмов, Веско и включването на малкия. Така всъщност левскарите в тима са Владо, Веско, Сърмата, Малкия, Стойчев. "Посиняването" обаче не беше за добре. -ДА

- Повече млади.
- НЕ

- Налагане на юноши.
- ако играят, близнаците+Краев+Мисяк - ок, ма то това не зависи от Гонзо, че да го казва. - така че - НЕ!

- Повече българи.
- ДА

- Повече отборен дух.
- ДА

- По-малко пари, повече работа.
- много ясно, че ДА. В смисъл, те си работят за без пари.

- Промяна в школата.
- ДА - Боримиров

- Постепенен градеж на тим за следващия сезон.
- Ми, по-скоро ДА.

Защо? Главно, заради Аниете и Бедоя. Само че! Те са заслуга на Пепе. +Прохазка, който е млад и перспективен играч. Заедно с Краев, ето го.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 14 фев 2015 12:06

metodito написа:Стига с тоя Курдов. Да не говорим, че не е от типа футболист, който ни трябва. Така се споменава все едно е Гара или Гонзо. В "Левски" му дадоха достатъчно минути. Ми не стана! Ако има някой бивш юноша де би паснал е Иса. Само дето си има отбор и ще струва пари. Защо ли Наско си няма отбор?

Тоя поляк и на мен не ми вдъхва доверие, но поне като физика е добре...

Напълно съм съгласен, че "Левски" има нужда от здрав, мощен нападател. Но да припомня, че "Левски" имаше такъв - Макриев. Тоест това, че има физика, нищо не означава. Напротив, щом дори с тази физика има по-лоши показатели от една "хърба", представи си за какво иде реч.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 фев 2015 12:10

gzagorov написа:Напълно съм съгласен, че "Левски" има нужда от здрав, мощен нападател. Но да припомня, че "Левски" имаше такъв - Макриев. Тоест това, че има физика, нищо не означава. Напротив, щом дори с тази физика има по-лоши показатели от една "хърба", представи си за какво иде реч.

Ами дано го видим кво може. Е, Макриев, ако го бяхме взели пет-шест години по-рано... кой знае...

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 14 фев 2015 12:14

На това дърво Макриев пикът му беше през 2009,но всички помним да се циганеше тогава за пари и избра Ашдод пред групите на ЛЕ..... :x
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 14 фев 2015 13:00

gzagorov написа:
W84me написа:Говорите така за поляка, сякаш можем да си позволим някой по-добър.

Човекът над мен спомена Наско Курдов.
Ето едно (малко) сравнение:
en.wikipedia.org (статистиката е само за мачовете във вътрешните шампионати на страните):
Łukasz Gikiewicz => 8 години, 9 отбора, 164 мача, 32 гола =>~4 гола на година; по гол на всеки 5,12 мача.
Atanas Kurdov => 8 години, 6 отбора, 152 мача, 81 гола => ~10 гола на година; по гол на всеки 1,87 мача.

Дори, ако не броим невероятната статистика за престоя му в "Ботев" Пловдив (46 мача, 50 гола), се получава:
Atanas Kurdov => 7 години, 5 отбора, 106 мача, 31 гола => ~4,42 гола на година; по гол на всеки 3,41 мача

Има ли смисъл от обяснение на сравнението, кой показател е по-добре да е висок, и кой да е по-нисък?
За съжаление, през този трансферен прозорец, името на Курдов беше споменавано само от феновете.
А, защо Гикиевич не е "доплувал" за последните две контроли на "Левски", продължава да е наистина много интересен въпрос?

П.П. Ставам ли за Анализатор или не? :lol:

НЕ .

Пробвай като статистик . :mrgreen:
През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 14 фев 2015 13:02

Ginijevich ще ги пори стабилно,вярвам в него :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”