Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот tevez » 19 юли 2015 22:44

BlackNBlue написа:На мен пък ми направи впечатление отбора на Пирин, които цял мач играеха доста приятен за гледане футбол. Невероятно впечатление поне за мен остави Тони Тасев - добра скорост и техника, внасяше доста острота в атаките им... Има много български футболисти, в които има потенциал, но тъжното е, че няма кой да ги забележи.

+1, колега.
На мен още в контролата срещу нас ми направи впечатление, а днес още повече. Развинти М. Венков, след негов удар падна и голът за Пирин. Ще го следя с интерес.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 юли 2015 12:42

Най-грешният начин да се избере футболист е този. Гледах еди си кой мач и еди кой си ми направи страшно впечатление, развинти противника и т.н. давай да го вземем.
Първо в конкретния мач и момент може даденият играч да е във формата на живота си. Това е понятие, което на някои играчи им се случва за 1-2 месеца в кариерата, на други за 1-2 месеца на сезон, а на трети не им се случва само по 1-2 месеца на сезон. Второ може неговите съперници изобщо да не са във форма. Например ако аз изляза в квартала ще изглеждам като Марадона, но ако изляза на Герена ще изглеждам като пълен аматьор, какъвто съм. Трето важно е и в каква психологическа обстановка играе дадения футболист какво се изисква от него, както от треньора, така и къде се намира като лидерство в отбора. Лидер в Монтана не значи, че може да си лидер и в сълекалнята на Лудогорец например. А някои играчи се чувстват добре само в ролята на лидери, която ги вдъхновява да показват всичко от себе си, други точно обратното, вършат много добра работа като "помощен персонал", но ако се чака от тях да водят останалите "глътват бастуна". В един отбор трябва да има и от двата типа, идеално е да разпределени във всички линии. Затова големите отбори най-често наблюдават с години (поне 2) играчите, които искат да купят и преценяват всички тези неща, вкл. и психическата им устойчивост и морал и общо здравословно състояние (контузии и тяхната тежест, склонност към наднормено тегло и т.н.). Разбира се има и случаи, в окито от даден играч просто лъха на футбол, но такива играчи не са за нашите възможности като цяло. Много важно е как даден играч играе, когато не е във форма. Ако тогава показва приличен футбол без много издънки, за мен това е много ценно

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 20 юли 2015 12:50

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/zashtitnik-na-levski-pretyrpia-operaciia-337715

"Окомплектованата ни защита" съвсем окапа.. и още нещо - Алвеша е далеч от понятието класен защитник, но евала за мъжеството му да играе със счупена костица!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 юли 2015 12:58

Еми явно на Прохаска му е писано да играе десен бек в Левски

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 юли 2015 13:12

Имаме само един десен бек и той е много слаб. Не стига това, ами и сега се контузва и се налага да преквалифицираме Прохазка. В момента Прохазка няма адекватна алтернатива на десния бек.
Имаме само един ляв бек и той е контузен. Орачев не става за там. Налага се Белаид да играе там и се видя, че е адски зле.
И какво излиза - Трябва да се молим Минев да издържи ЦЯЛ сезон + Купа без контузии, натрупани жълти и червени картони. За същото трябва да се молим и за Прохазка + да е стабилен на бека, което срещу бързи играчи ще е много, много трудно.

Обаче защитата ни е окомплектована. Да. И искаме Левски да е нормален клуб........ С такъв СПОРТЕН директор, няма как да сме нормален клуб.

Ааа чакай, това негово изказване беше тактика.... вярно. Ама много бавно му се изпълняват тактическите планове.
По-бързо ще превземем Балканите.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 20 юли 2015 18:08

Бих искал да вметна, че Белаид преди да заиграе в България си се водеше ляв бек и тази позиция не е е непозната за него. Просто не е провел подготовка и е в трагично кондиционно състояние. На мен ще ми е интересно как ще се справи на тази позиция, когато достигне необходимото кондиционно ниво.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 20 юли 2015 18:12

tevez написа:
BlackNBlue написа:На мен пък ми направи впечатление отбора на Пирин, които цял мач играеха доста приятен за гледане футбол. Невероятно впечатление поне за мен остави Тони Тасев - добра скорост и техника, внасяше доста острота в атаките им... Има много български футболисти, в които има потенциал, но тъжното е, че няма кой да ги забележи.

+1, колега.
На мен още в контролата срещу нас ми направи впечатление, а днес още повече. Развинти М. Венков, след негов удар падна и голът за Пирин. Ще го следя с интерес.

Ами има статия в Топспорт за Тасев, който преди 8 месеца е казал, че някой ден ще играе в "голям" отбор и се надявал да бъде ЦСКА. ;) Така, че ако пред него стои избор между Левски и ЦСКА едва ли би избрал нас като по душа си е червен. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 20 юли 2015 19:04

Понеже отбора вече е окомплектован според дерктора, а вече нямаме защитници, защото измряха, на мача с Ловеч си носете някакви футболни обувк, че може да се наложи да влиза някой на пожар.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 20 юли 2015 23:42

plamenst7 написа:Бих искал да вметна, че Белаид преди да заиграе в България си се водеше ляв бек и тази позиция не е е непозната за него. Просто не е провел подготовка и е в трагично кондиционно състояние. На мен ще ми е интересно как ще се справи на тази позиция, когато достигне необходимото кондиционно ниво.

Истината е, че Белаид е ако не най-слабият, то със сигурност един от най-слабите играчи, защитавали някога цветовете на нашия отбор.
Само Левски!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 юли 2015 00:28

SANSIRO7 написа:Понеже отбора вече е окомплектован според дерктора, а вече нямаме защитници, защото измряха, на мача с Ловеч си носете някакви футболни обувк, че може да се наложи да влиза някой на пожар.

То няма да е много по-различно :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”