Купа на България: Спартак (Варна) - Левски (София) , Сряда

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Спартак Варна
31
26%
Левски
87
74%

Общо гласове: 118

gkostadinov
Контакти:

Re: Купа на България: Спартак (Варна) - Левски (София) , Сряда

Мнениеот gkostadinov » 25 сеп 2019 23:50

Eminem написа:Апостолите отново проповядват левскарски ценности и идеали. Хвала на такива левскари!

damyanov1963 написа:Но някои "левскари", верни на байганьовската традиция да се оплюва всичко българско и родно, веднага скачат в/у собствената си агитка, правейки се на големи и дисциплинирани моралисти, без дори да си направят труда да се замислят, дали не е провокирана, ама то е така в критическата възраст - м/у 40 и 50 години!

Нормален човек ще отиде ли на мач с качулка и маска ? Бахти левскарите.....

Аз ходя със суитшърт с качулка и не виждам нищо лошо в това. Е нямам маска, ама не ми и трябва :lol:

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 26 сеп 2019 00:12

Това, че се гордееш че си олигофрен няма нищо общо с нормалността. Тези с маските и качулките трябва да бъдат изхвърлени от стадионите.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 26 сеп 2019 04:29

blue avalanche написа:
sinqkrepost1914 написа:Гледам, че си от малкото, които вдяват някои тънкости в играта в този форум, за това не можеш да ме убедиш, че Марто Неориентираното има качества за Левски. Това е видно дори за малките деца и фейсбук тактиците и не би могло да се промени, дори да беше направил и 5 асистенции днес. Срещу Славия също изигра добър за неговите стандарти мач, но това момче просто не става, а мина вече периода, в който оправданието за адаптация имаше някаква тежест. Просто не става !!!

Аз също съм разочарован от Райнов. Имах по-големи надежди за него. Явно е един от многото футболисти , минали през Левски, които бяха добри в отбори, дето не се борят за нищо и смачкани от "тежестта" на синята фанелка!

Райнов беше пълен некадърник още при нас, не знам как се излъгахте да го купите даже от Берое. Тези мантри за тежестта на фланелката могат да важат в 5-10% от случаите, но истината е, че взимате посредствени играчи, които още в предишните си отбори имат много люхове и после почвате да повтаряте това, като ги покажат при вас. Карвальо и Дембеле защо не се изплашиха от тежестта на фланелката?
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 26 сеп 2019 09:38

Plovdiv_1926 написа:
blue avalanche написа:
sinqkrepost1914 написа:Гледам, че си от малкото, които вдяват някои тънкости в играта в този форум, за това не можеш да ме убедиш, че Марто Неориентираното има качества за Левски. Това е видно дори за малките деца и фейсбук тактиците и не би могло да се промени, дори да беше направил и 5 асистенции днес. Срещу Славия също изигра добър за неговите стандарти мач, но това момче просто не става, а мина вече периода, в който оправданието за адаптация имаше някаква тежест. Просто не става !!!

Аз също съм разочарован от Райнов. Имах по-големи надежди за него. Явно е един от многото футболисти , минали през Левски, които бяха добри в отбори, дето не се борят за нищо и смачкани от "тежестта" на синята фанелка!

Райнов беше пълен некадърник още при нас, не знам как се излъгахте да го купите даже от Берое. Тези мантри за тежестта на фланелката могат да важат в 5-10% от случаите, но истината е, че взимате посредствени играчи, които още в предишните си отбори имат много люхове и после почвате да повтаряте това, като ги покажат при вас. Карвальо и Дембеле защо не се изплашиха от тежестта на фланелката?

Карвальо и Дембеле са едно от малкото изключения. От другата страна на "везната" мога да сложа Т.Христов, Г.Христов, Д.Димов М.Антонов, Ил.Йорданов и мнооого други такива... Мога да изброявам до обяд.

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 26 сеп 2019 12:05

ЕМИЛ написа:
TristaNNN написа:
ЕМИЛ написа:Понеже не гледах мача и искам да попитам защо се сбиха двете агитки и коя бе инициатор?

Двете агитки не са се сбивали и е трудно да се каже коя е инициатор на нещо, което не се е случило.

Добре тогава, за какво бяха всички тези ексцесии?

Инициатор бяха София Запад, които скъсаха оградата и нахлуха в сектор с деца, жени и по-неутрални фенове (аз бях там). Стигнаха почти до ултрасите на Спартак (които са по-диви и от сините), но полицията успя да нахлуе преди Brigade Hools да усетят какво става. Сектора ни бе пълен и не се виждаше от тяхна перспектива. Ако спартаклии бяха видяли случващото се в централната част на сектора щеше да стане страшно. Спартаклии имаха боксове, бухалки и прочие. Добре, че докато те се усетят и тръгнат в атака, полицията (която в този мач бе извън стадиона), вече бе влязла в сектора и отцепила достъпа до сектор Говедо (без да се обиждат нормалните левскари, но тия си бяха говеда вчера).
Лумпените от СЗ изкараха акъла на нормалните хора, но извадиха късмет, че Brigade Hools не ги видяха навреме... щеше да стане война.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 26 сеп 2019 12:41

Никой не казва нищо за контрола за втория гол на Петков, а сте тръгнали на сто страници да коментирате простотиите по трибуните. Щом полицията не може да се справи с това, значи на някой в държавата му е изгодно да е това положението. Но толкова футбол, колкото при втория му гол, отдавна не бях виждал у бълтарски футболист!

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 26 сеп 2019 12:56

olfix написа:Никой не казва нищо за контрола за втория гол на Петков … Но толкова футбол, колкото при втория му гол, отдавна не бях виждал у бълтарски футболист!

Прав си, колега - и на мен ми направи много хубаво впечатление обработката на топката. Дано не се касае за единична проява и момчето да се развие - току виж не се налага да търсим нов нападател в следващите 3-4 години!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 сеп 2019 13:42

goshopileto написа:Клубът или няма сили, или не иска да се справи. И в двата случая има вина и трябва да понесе последствията....както и всички останали, които имат такива"фенове". Без изключение.
Как да се справи Клубът ? :roll:
Да наеме биячи или няква друга банда, за да ги смелят от бой ли ?
Ще се нарушат поне два закона на Република България.
Който ти е казал, че спортните Клубове са право-раздавателни и охранителни органи, тежко те е излъгал.

И на Овча Купел и вчера, камерите ясно показаха лицата, които предизвикваха безредиците.
Сигурен съм, че има и обикновени видеа и снимки от телефони... Точно 10-15 минутки след безредиците щяха да са нужни на полицията да види лицата и да ги заварди на входовете.
След това съд-присъда, "мъжете" се бъркат за щетите и на следващите мачове обстановката ще е като на театър.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 26 сеп 2019 15:35

blue avalanche написа:
Plovdiv_1926 написа:
blue avalanche написа:

Карвальо и Дембеле са едно от малкото изключения. От другата страна на "везната" мога да сложа Т.Христов, Г.Христов, Д.Димов М.Антонов, Ил.Йорданов и мнооого други такива... Мога да изброявам до обяд.

Точно това ти казвам- изброил си ми само някакви покемони, на които Левски им е върха на кариерата, а след него доста от тях даже не могат и в отбор от златната среда да играят. Тоя Тодор Христов трябваше да влизам в уикито да го търся кой е, Илиян Йорданов и при нас беше посредствен, просто някой мениджър ви е излъгал да го вземете, Миро Антонов някой го превъзнесе за новия Чилик, а даже в Своге не вкарваше кой знае колко. Единствено Жоро Христов и Димов след Левски си поддържаха играта от преди това.

Проблемът е, че някой ги е пробутал тези играчи на Левски за много добри и перспективни, а за повечето беше Жоро Христов и Димов си личеше от километри, че няма да мръднят и метър. Как качествени играчи като Бурабия, Миневи, дори Милиев в първите сезони/ знам, че не го харесвате, но просто очаквахте Топузаков от него, но си беше добър в началото/ не се изплашиха и си играха нормално.

Не казвам, че този фактор, за който говориш го няма, но е доста преекспониран просто защото се взимат слаби играчи. Иначе има и доста такива, който са се спекли от напрежението.

А за колегата от Варна с тези страховити Brigade hools не знам какво да кажа. Сигурно Запада още сънуват кошмари от тези, които дори в собствения си град си правят мими-та с фракция на софийски отбор, за да не бъдат бити :lol: Да не говорим, че с жълтите и нафтата не знаят от коя страна на тройката са- с едните уж се мразят, ама ходят на мачове на другите заедно с тях :mrgreen:
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 26 сеп 2019 15:52

Emmanuel написа:
ЕМИЛ написа:
TristaNNN написа:
ЕМИЛ написа:Понеже не гледах мача и искам да попитам защо се сбиха двете агитки и коя бе инициатор?

Двете агитки не са се сбивали и е трудно да се каже коя е инициатор на нещо, което не се е случило.

Добре тогава, за какво бяха всички тези ексцесии?

Инициатор бяха София Запад, които скъсаха оградата и нахлуха в сектор с деца, жени и по-неутрални фенове (аз бях там). Стигнаха почти до ултрасите на Спартак (които са по-диви и от сините), но полицията успя да нахлуе преди Brigade Hools да усетят какво става. Сектора ни бе пълен и не се виждаше от тяхна перспектива. Ако спартаклии бяха видяли случващото се в централната част на сектора щеше да стане страшно. Спартаклии имаха боксове, бухалки и прочие. Добре, че докато те се усетят и тръгнат в атака, полицията (която в този мач бе извън стадиона), вече бе влязла в сектора и отцепила достъпа до сектор Говедо (без да се обиждат нормалните левскари, но тия си бяха говеда вчера).
Лумпените от СЗ изкараха акъла на нормалните хора, но извадиха късмет, че Brigade Hools не ги видяха навреме... щеше да стане война.

Кой го еня за твоето мнение, мижав ?
Значи като нашите са нахлули в сектора с ''жени и деца'' са говеда, имало е олеле-малеле и уплашени въздишки, обаче когато варненските сигани преминаха през същия този сектор с ''жени и деца'' (разбира се след като кордона вече беше строен, щото сектора се пръскаше по шевовете и не са видели какво се случва от другата страна :lol: ) с боксове, палки, метален прът и маски, тогава едва ли сте викали ''говеда'', а може би дори сте им се възхитили.. Дали сте били толкова възмутени, когато покрай жените и децата са преминали хора с метални боксове, маски, палки и метални пръти ? Май не.. Ебаси комплекса тресе целия прованс от Левски.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Върни се в “Левски”