Левски (София) - Литекс (Ловеч) |2-2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Левски София и Литекс Ловеч

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |2-2 FT

Мнениеот Eminem » 29 ное 2014 18:52

Незаслужено равенство. Аз съм доволен от играта, с изключение на стъписването, което се получи след техния втори гол.
Късметлийско равенство за тях. Имаха две положения, нищо не играха.
Последна промяна от Eminem на 29 ное 2014 19:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 29 ное 2014 18:52

Хубав мач стана! И двата отбора се хвърлиха здраво за победата, но я търсеха с футболни средства, а не както двата отбора на прехваленото дерби межу първия и втория преди седмица. Левски имаха повече положения, но във футбола се броят головете. Аниете направи много силен мач, наистина, Десподов се включи много добре за Литекс. С показаното днес, мисля, че и двата отбора доказаха, че имат място в първата шестица.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 29 ное 2014 18:53

Eminem написа:Незаслужено равенство. Аз съм доволен от играта, с изключение на стъписването, което се получи след техния втори гол.
Късметлийско равенство за тях. Имаха две положение, нищо не играха.

Щом и ти си доволен,ще си легна спокоен тази вечер :lol:
Изображение

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 29 ное 2014 18:54

Вие сте доволни, ние сме доволни, всички са доволни от съдията :shock:
Кво става тук бе :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 29 ное 2014 18:56

Играта горе долу е задоволителна, но отново много пропуски в атака и супер слаба защита... Зимата трябва да се изчисти отбора и да се гради покрай Аниете, Бедоя, Прохазка и Краев ако остане... От защитата може би само Минев, а Стойчев и П.Илиев като резерви. Всичко останало е за махане. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) | 29.11.2014г., 16:00ч.

Мнениеот bilyaletdinov » 29 ное 2014 18:57

Stahlgewitter написа:Стана ли ти по-топло на душата след този пост?

Няма какво да си кривим душата. Много посредствен отбор сме. Ако не се испанците и Прохазка, няма кой да ти хване окото. Пълна посредственост. Това място в класирането ни е много даже на база играчите, с които разполагаме. Няма какво да се лъжем и да се заблуждаваме. Дано Херо доведе малко по-качествени играчи.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 29 ное 2014 18:59

Аз съм позитивен човек като цяло.И днес повече се радвам,отколкото ме е яд.А дали сме посредствен отбор,кой в марката А група не е?
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 ное 2014 19:01

Stahlgewitter написа:
Eminem написа:Незаслужено равенство. Аз съм доволен от играта, с изключение на стъписването, което се получи след техния втори гол.
Късметлийско равенство за тях. Имаха две положение, нищо не играха.

Щом и ти си доволен,ще си легна спокоен тази вечер :lol:

:lol:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) | 29.11.2014г., 16:00ч.

Мнениеот Player » 29 ное 2014 19:01

bilyaletdinov написа:
Stahlgewitter написа:Стана ли ти по-топло на душата след този пост?

Няма какво да си кривим душата. Много посредствен отбор сме. Ако не се испанците и Прохазка, няма кой да ти хване окото. Пълна посредственост. Това място в класирането ни е много даже на база играчите, с които разполагаме. Няма какво да се лъжем и да се заблуждаваме. Дано Херо доведе малко по-качествени играчи.

А другите отбори все едно не са посредствени. Два от отборите пред нас паднаха от Хасково, а третия допусна 2 гола с човек повече и добре, че имаше една спорна засада, че нещата отиваха на пълен смях. Левски дори в този си състав показа, че надиграва всички и ако продължава да го прави няма значение от червени, луди или марули.

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 29 ное 2014 19:01

Пълна треньорска неграмотност и безхаберие! Моментът за Левски е много благоприятен за да може отбора да заиграе значително по-бързо - човекът убиващ темпото и останалото малко футболно в този състав- повлеканата Гаджев- не е в игра.Точно сега се надявах че Левски ще излезе с пълния брой от 11 футболисти.Да ама не - малоумието и безхаберието на тоталния неграмотен некадърник Гонзо направи така че обърна състава с главата надолу.Какво търсеха в състава Димов и Домовчийски.Като прибавим към тях и намиращия се в безобразна форма Крумов...Димов зае мястото на Сърмов на терена - защо -Сърмов се справяше много добре напоследък на тази позиция.Той бе натоварен с други по-градивни функции с които не само че не се справи но и доведе до контузията му.Ако тя се окаже сериозна Левски ще загуби много в дефанзивен план.За Домовчийски нямам думи - ако някой ми беше казал че ще е толкова трагичен нямаше да повярвам.Изобщо се потвърди това че всяка минута прекарана от Гонзо на Герена е пагубна за Левски.Да не можеш да победиш този много слаб Литекс.Литекс не е бил по-слаб отбор от създаването си.Разбира се не включвам периода с Йешич като треньор защото тогава изобщо не приличаше на отбор.

Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!

Върни се в “Левски”