Локомотив (Пловдив) - Левски (София) 1-1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Локомотив Пловдив и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

седемнамалко
Контакти:

Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) 18.10.2014 17:15ч.

Мнениеот седемнамалко » 18 окт 2014 19:50

Перловски написа:
седемнамалко написа:
milen.hristov написа:
botevforever написа:Всичко е направено с умисъл:
Гонзо след равенството: Сега ще сме по-мотивирани за ЦСКА :o

Имам чувстовот, че на този човек всеки ден му умира по някоя мозъчна клетка

Напротив, много правилно изказване, аз го изпреварих с малко, по-нагоре в темата. Начина по-който се случи равния днес е изключително двуостър - може да ги срине психически или да им подейства страшно наточващо, тук вече е работа на Гонзо да помогне да се случи последното. И, ще повторя, Дргугата седмица трябва да излязат точно със същата мисъл и мотивация както по Великден 2009 - всичко или нищо, е Педро далеч не е Жоазиньо и Бедоя не е Тасевски, дори нямаме играч като Георги Христов, но и съперника е един...

Колега :lol: не разбираш ли, че с този див цървул станахме за смях и на кокошките?какво нахъсване, какви 5 лева?
Той едно изречение не може да каже смислено, ти за "наточване" говориш.
Ако измъкнем нещо от бульоните , то ще е ...сещай се.
:lol:

Виж сега, според мен Гонзо е доста ограничен откъм акъл и не го защитавам, дори съм на мнение, че някой друг му направи тактиката и смените днес, просто не смятам, че сме играли зле днес - създаохме дузина положения (и то от игра, не от ъглови, примерно), защивахме се (сравнително) добре когато се налагаше, помагаха си, доста се стараха (особено испанците и Прохазка изтичаха по половин маратон), ма щото видиш ли страничния е пед*рас и са ни изравнили в последната секунда значи не ставали. Съжалявам, но не съм съгласен.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 окт 2014 20:00

Супер идиотско равенство. Вместо да ги бием с 3-4 гола, те ни изравняват. Бях напълно сигурен, че ще ни изравнят ако към края на мача резултатът е още 1:0. И тъпият страничен съдия да си купи очила, провали ни две много добри атаки. Втората несъществуваща засада беше 95 % гол.
Педро моментално да бъде изхвърлен от клуба! Скапан егоист.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 окт 2014 20:02

Последните 15 минути направихме всичко възможно да ни изравнят. И успяха с единствения си удар във вратата ни...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 18 окт 2014 20:05

седемнамалко написа:...
1. Ако автор беше някой от постонното червено присъствие бих приел написаното като иронията.
2. Кое е точното на влизането на Валери Домовчийски?
3. Според мен епитетът идеално е крайно неуместен за мач, в който си допуснал изравняване по такъв начин. Не е необходимо да се коментират други ситуации.
4. Лошото в края не се получи от само себе си. "Левски" си го създаде. Животът е такъв, какъвто успееш да си го направиш. Много често влиянието на външни фактори е пренебрежимо малко. Поддържам си мнението, че днес "Левски" изгуби 2 точки поради абсолютна тактическа неграмотност.

1. Не съм влагал ирония, смятам, че мача беше изигран много правилно тактически и, ако не беше байрактара от близката страна в 60-та минута резултата щеше да е поне 0:3.
2. Времето по което влезе е точно, загубихме минута, аз също не съм му фен и за две минути успя да загуби два пъти топката, но ако беше влязъл в 65-та минута щеше да е по-лошо (друг нападател нямаме).
3. Добре, не е идеално, а почти идеално, все пак за ограничените им възможности допуснаха изненадващо малко грешки.
4. Не. Точно едно малко нещо преобръща всичко с главата надолу, особено в спорт като футбола. Не ми казвай, че Локото с 80% грешни пасове щяха да се върнат в мача от 0:3 в 60-та минута, колкото и да сме "тактически неграмотни".[/quote]

1. Убеден съм, че не си влагал ирония. Затова поясних в какъв случай бих приел написаното като ирония.
2. Времето е точно. Човекът не е точен. Не допускаш ли, че съществуваше вариант Валери да не влиза в игра? Защо беше наложително да влезе нападател? Между другото вече в два мача след влизането на Домовчийски в последните минути получаваме гол.
3. Малкото нещо, което днес обърна колата е тактическата неграмотност на отбора. Некадърността на футболистите нямаше решаващо значение.
4. Не коментирам играта на "Локомотив". Тъжното е, че "Левски" не може да победи отбори с 80% грешни пасове. И вместо 0:3 в 60-та минута, в 93-тат резултатът беше 1:1.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 18 окт 2014 20:06

Да съдиите бяха неадекватни, но не са виновни за равенството. Как може да ти е виновен съдията за това, че не можеш да задържиш топката само една минута или за това, че сам срещу вратаря не можеш да вкараш. Не може такава грешка да направиш в последната минута в която няма как да реагираш и да мислиш, че ти е виновен съдията. Да бяха направили тази глупост 20 минути преди края както и да е но в последната минута си е самоубийство. Къде беше треньора за да подскаже какво да направят в тази ситуация или той е казал да се центрира топката към един човек при когото има двама. Подобна глупост на прави и в мача с Лил когато при центриране пусне Иво Иванов в напечена ситуация.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 окт 2014 20:10

Имaм няколко въпросa към треньорското съсловие в отборa и нaй-вече към Гонзо, кaто човекa с нaй-голямaтa спортно-техническa влaст:

1 Когa футболистите нa Левски ще зaпочнaт дa си подaвaт точно, поне срещу отбори, които не ги пресирaт, a се връщaт нaзaд и зaпочвaт дa aтaкувaт топкaтa, чaк към 30я метър.
Не е нормaшно професионaлиaти дa не могaт дa се нaмерят нa 15-20 метрa рaзстояние, без пресa.

2 Когa нa Белaйд ще му бъде зaбрaнено дa изнaся топкaтa с неточни пaсове?!?!
Трябвa дa подaвa нa Стойчев или нa врaтaря, в нaй-крaен случaй дa чисти.
Не го ли осъзнaхa, че тоя човек не може дa подaвa и е рисков?!

3 Зaщо се пускa нaпaдaтел зa нaпaдaтел в 85тa мин, при условие, че зaщитaтa ни е бaвнa и трябвa или някой дa зaдържa топкaтa, или дa руши aтaките нa противникa.
Aко е зa дa се използвaт прaзните прострaнствa нaпред - пaк не го рaзбирaм. Домо е толкивa бaвен, че нямa логикa.

4 Когa Гонзо ще зaпочне дa се учи от грешките си, кaто днешните?

Потребителски аватар
Перловски

Мнениеот Перловски » 18 окт 2014 20:12

Serafim написа:Имaм няколко въпросa към треньорското съсловие в отборa и нaй-вече към Гонзо, кaто човекa с нaй-голямaтa спортно-техническa влaст:

1 Когa футболистите нa Левски ще зaпочнaт дa си подaвaт точно, поне срещу отбори, които не ги пресирaт, a се връщaт нaзaд и зaпочвaт дa aтaкувaт топкaтa, чaк към 30я метър.
Не е нормaшно професионaлиaти дa не могaт дa се нaмерят нa 15-20 метрa рaзстояние, без пресa.

2 Когa нa Белaйд ще му бъде зaбрaнено дa изнaся топкaтa с неточни пaсове?!?!
Трябвa дa подaвa нa Стойчев или нa врaтaря, в нaй-крaен случaй дa чисти.
Не го ли осъзнaхa, че тоя човек не може дa подaвa и е рисков?!

3 Зaщо се пускa нaпaдaтел зa нaпaдaтел в 85тa мин, при условие, че зaщитaтa ни е бaвнa и трябвa или някой дa зaдържa топкaтa, или дa руши aтaките нa противникa.
Aко е зa дa се използвaт прaзните прострaнствa нaпред - пaк не го рaзбирaм. Домо е толкивa бaвен, че нямa логикa.

4 Когa Гонзо ще зaпочне дa се учи от грешките си, кaто днешните?

Ако можеха да четат и да мислят, щяха да ти отговорят. :lol:
1957г.Унгарската революция е в кръв.Цска - Вашаш.В София - 2:1, В Унгария водят с 1:0 до 34-та мин. Вашаш вкарва 6 гола и се класира. На трибуната военното аташе на СССР си хвърля гневно фуражката на земята и крещи : Вот такие ЕВРОИДИОТЬI !!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 окт 2014 20:17

Искaм Бaй Тошо Бaтков дa нaзнaчи мен зa треньор, докaто дойде Херо.
Нямaм лиценз, aмa ше викем Сухия. Ще рaботя зa 4к (чисто) нa месец.
Пишете ми нa ЛС.

Мaйтaпa нa стрaнa. Кaто кaзвaм, че Гонзо не стaвa зa тренен, не знaчи че го мрaзя. Просто не стaвa и твa е. Победите си ги вземaме или с 1:0 и мъъъъкa отзaд, или нa мусколи и мотивaция, кaто с Лудогорец и без грaм тaктическa идея. Въобще сaмо по-опитните знaят къде се нaмирaт, блaгодaрение нa рутинaтa си.
Остaнaлите сa кaто нa мaхленско мaчле - тотaлен хaос.
Последна промяна от Serafim на 18 окт 2014 20:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 18 окт 2014 20:17

Сами сме си виновни за пропуснатата точка. Но вината не е на Гонзо. Откакто Гонзо пое отбора има видимо подобрени във формата, играта и поведението на отбора. А потребител Перловски е меко казано неадекватен в коментарите си.

Само да вметна, че за подобно съдийство Стою щеше да реве 1 месец, а Сашетата щяха да пуснат 2:7 декларации.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 окт 2014 20:19

седемнамалко написа:
milen.hristov написа:
botevforever написа:Всичко е направено с умисъл:
Гонзо след равенството: Сега ще сме по-мотивирани за ЦСКА :o

Имам чувстовот, че на този човек всеки ден му умира по някоя мозъчна клетка

Напротив, много правилно изказване, аз го изпреварих с малко, по-нагоре в темата. Начина по-който се случи равния днес е изключително двуостър - може да ги срине психически или да им подейства страшно наточващо, тук вече е работа на Гонзо да помогне да се случи последното. И, ще повторя, Дргугата седмица трябва да излязат точно със същата мисъл и мотивация както по Великден 2009 - всичко или нищо, е Педро далеч не е Жоазиньо и Бедоя не е Тасевски, дори нямаме играч като Георги Христов, но и съперника е един...

Гонзо тогава беше играч и тогава и при предишната победа му вярвахме един автобус хора, ултрасчетаята го бяха отписали и го псуваха.
Гонзо сега е и той не знае на какъв пост, и победите му са точно една. Все пак дано ги победим

Върни се в “Левски”