bilyaletdinov написа:ralka_levskarka написа:Ясно ми е, самата аз съм капитан на отбора си. Знам какви са задълженията на един капитан.
Викаш взела си им страха на съотборничките
Че и питаш

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
bilyaletdinov написа:ralka_levskarka написа:Ясно ми е, самата аз съм капитан на отбора си. Знам какви са задълженията на един капитан.
Викаш взела си им страха на съотборничките
bilyaletdinov написа:А за Бижутера - Мисля , че заслужава да изпратим по шампионскиКолкото и да ми е късал нервите тоя човек винаги ще му бъда благодарен за това , което направи !
Абе то и Батков и Мъри се плюха по медиите като за световно, а само преди няколко месеца си приказваха сладко в ложите на сектор А, на метри от мен.Rivaldo10 написа:Като го изгони Батков, беше казал, че само разкарвал ризките и нищо не вършел. Сега го взимат да спасява сезона, въобще събитията от последните години са меко казано странни и нелепи. Да видим какво ще стане, но и аз не съм голям оптимист.
Rivaldo10 написа:фифи перото написа:
важно е!
Защото на един отбор му трябва лидер!
А ние точно това нямаме в момента.
Ние май нямаме от последната ни титла. Така става, когато се купуват по 13-4 играчи на година...
Stanislav_Ivanov написа:Браво на Илиев за решението да изгони Ангелов.За Рамос съм малко раздвоен.Важен играч е,нищо,че в последно време е в лоша форма.С Боримиров,дисциплината,ще се оправи и няма никой да си прави каквото иска.Сега да видим правилно ли не бе приета оставката на Илиан.Има 12 мача да се докаже,плюс купата ... аз си мисля,че ще се справи .
sin4ec написа:Stanislav_Ivanov написа:Браво на Илиев за решението да изгони Ангелов.За Рамос съм малко раздвоен.Важен играч е,нищо,че в последно време е в лоша форма.С Боримиров,дисциплината,ще се оправи и няма никой да си прави каквото иска.Сега да видим правилно ли не бе приета оставката на Илиан.Има 12 мача да се докаже,плюс купата ... аз си мисля,че ще се справи .
Бе ти хубаво мислиш, ама да видим...Тонев и Илиан отидоха на страхотен риск, и спечелят ли, ще се бетонират тотално и копче не можеш им каза! Не спечелят ли-губим всички! така станаха нещата, пък оттук нататък каквото сабя покаже!
sin4ec написа: Бе ти хубаво мислиш, ама да видим...Тонев и Илиан отидоха на страхотен риск, и спечелят ли, ще се бетонират тотално и копче не можеш им каза! Не спечелят ли-губим всички! така станаха нещата, пък оттук нататък каквото сабя покаже!
sin4ec написа:Stanislav_Ivanov написа:Браво на Илиев за решението да изгони Ангелов.За Рамос съм малко раздвоен.Важен играч е,нищо,че в последно време е в лоша форма.С Боримиров,дисциплината,ще се оправи и няма никой да си прави каквото иска.Сега да видим правилно ли не бе приета оставката на Илиан.Има 12 мача да се докаже,плюс купата ... аз си мисля,че ще се справи .
Бе ти хубаво мислиш, ама да видим...Тонев и Илиан отидоха на страхотен риск, и спечелят ли, ще се бетонират тотално и копче не можеш им каза! Не спечелят ли-губим всички! така станаха нещата, пък оттук нататък каквото сабя покаже!
Потребители, разглеждащи този форум: Halo, THE G.A.M.E и 16 госта