Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот honda » 20 фев 2013 20:56

BadBoy написа:Батков нещо му се разминава мисълта или думите му не са предадени точно, но едва ли пречката е, че няма време да поставят надписи на фланелките, а и с това чакане на опашката не звучи много обнадеждаващо.

Иначе няма уважаваща себе си компания която да бърза да се обвърже и инвестира в държава с политическа и управленска криза, за това са и тези отлагания на Газпром във времето и дано не се провалят преговорите.

договора може да се счита практически за сигурен. Инвестициите на Газпром в България не зависят от политическата криза у нас , просто те си имат инвестиционен проект на стойност над 10 млр евро и ще си го реализират и никое правителство на България не може да ги спре. А ФК Левски ще бъде част от рекламното лице на Газпром в България, доколкото знам ще строят и болници в България ,както и да докарват на турнета в България известни руски групи,изпълнители, балетни трупи и т.н.

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 20 фев 2013 23:01

onegavon написа:Това го написах преди Бинокио да си подаде оставката.

Днес агент Тара бодряшки обяви,че договора с Газпром ще влезе в сила от лятото.Нали беше сигурно за 1март.До лятото има много време я подпишат , я не.А стадиото вече го бутнахте.

И сега,оставаме без стадион,а.Нека ни е! Даже чух,че щели да пренасочат `реките`спонсорски пари към вас и то удвоени. :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 21 фев 2013 01:29

honda написа:А ФК Левски ще бъде част от рекламното лице на Газпром в България

Газпром няма да развиват дейност у нас за да си правят реклама, компанията има в политиката си социална дейност и просто отделят пари за същата, а с тези пари кой ще спонсорират им е все тая, те просто са им заложени в бюджета.

Относно политическото състояние в една държава е много важен момента и всеки преди да почне да прави каквото и да е било ще изчака бурята да отмине.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 21 фев 2013 08:33

onegavon написа:
honda написа:
BadBoy написа:Батков нещо му се разминава мисълта или думите му не са предадени точно, но едва ли пречката е, че няма време да поставят надписи на фланелките, а и с това чакане на опашката не звучи много обнадеждаващо.

Иначе няма уважаваща себе си компания която да бърза да се обвърже и инвестира в държава с политическа и управленска криза, за това са и тези отлагания на Газпром във времето и дано не се провалят преговорите.

договора може да се счита практически за сигурен. Инвестициите на Газпром в България не зависят от политическата криза у нас , просто те си имат инвестиционен проект на стойност над 10 млр евро и ще си го реализират и никое правителство на България не може да ги спре. А ФК Левски ще бъде част от рекламното лице на Газпром в България, доколкото знам ще строят и болници в България ,както и да докарват на турнета в България известни руски групи,изпълнители, балетни трупи и т.н.

Ти или си наивник или смяташ другите за будали.Как да не зависят от политическа обстановка2 Едно цитатче от човека на Газпром Сергей Куприянов:

- На практика под лозунгите за либерализация се наблюдава силно държавно регулиране. Например, става ясно, че онези обеми газ, които ние вече сме продали на наши клиенти за няколко десетилетия напред, трябва да ги продадем на някой друг, на някакви други условия. Това е груба намеса в пазарната икономика. Затова нашата позиция е, онези контракти и споразумения, които вече сме подписали, трябва да бъдат изпълнени.

Става въпрос за договорите с някои европейски страни има и други проблеми това е най- общо.

"Газпром" на глиняных ногах
Подробнее: http://www.ng.ru/energy/2012-10-09/9_gazprom.html

«Газпром», судя по всему, должен приготовиться к длительной обороне, и самые тяжелые времена у него еще впереди.

Според мен сте заложили на куц кон.

Визит Ангелы Меркель в Россию в общем и целом показал, что для России в Европе наступают мрачные газовые времена. Несколько раздраженный тон Путина на совещании комиссии по ТЭК в начале ноября, когда он потребовал от Газпрома к концу месяца предоставить и озвучить стратегию Газпрома в свете новой ситуации на европейском направлении, говорит о том, что еще две недели назад ему было ничего не известно о такой стратегии, а Газпрому было нечего ему сказать.

Все это происходит на фоне массовой раздачи скидок, которую вынужден предпринимать Газпром
Сейчас разворачивается эпопея с Южным потоком — и есть все шансы на то, что он окажется не менее феерично убыточным, чем Штокман. Европейцы терпеливо ждут, пока «глюпый рюсски Ваня» построит трубопровод, чтобы затем взмахнув Энергохартией, вынудить его передать под управление еще одного оператора. Похоже, что до российского руководства этот прискорбный сценарий начинает доходить — что и вызвало весьма нервные переговоры с Меркель, на которых даже публично не скрывалось взаимное раздражение друг другом.

За сега това е достатъчно.Който знае руски ще разбере за какво става въпрос.Повече няма да ви досаждам защото това е спортен форум все пак , а не икономически.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 21 фев 2013 08:45

Евстатиев осигури на Барикади екипи на Левски :arrow: Футболен клуб Барикади Стрелча получи спортни екипи- два екипа от по 14 фланелки, 14 гащета и 14 гети. Екипите са произведени от известна марка за спортни принадлежности. Те са дарени от ПФК Левски - София след проведени разговори на кмета на община Стрелча Иван Евстатиев със собственика на клуба Тодор Батков. На среща с кмета Евстатиев треньорите Васил Динчев, Ганчо Проданов и Дечо Калбуров получиха спортните екипи и за двата отбора- юноши и мъже. Футболен клуб Барикади - Стрелча играе в "А" Областна футболна група Пазарджик. :arrow: На Батков и Тонев някой им е изпил мозъка , Барикади Стрелча през цялата си история са играли в червено и носят партизанско име .Разбирам - дали са екипи и на Левски Карлово ,за тях съм съгласен , но да дадеш екипи на Барикади Стрелча - това е повече от възмутително .[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uNv9oKOuYbg[/youtube]ИзображениеИзображение
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 фев 2013 14:56

И за какво им е този допинг контрол http://gong.bg/view_article.php?article_id=329671 ?
Дори да са допингирани, резултатът от мач, какъвто и да е той няма да се промени, а при евентуална загуба на точки от страна на Левски дали ще ги топли, че ще има накажат играч/ите на Черноморец?
Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 фев 2013 15:50

В Русия: "Газпром" може да участва в строежа на новия стадион на Левски

Бъдещият спонсор на Левски "Газпром" може да вземе участие в строежа на новия стадион на клуба. Това твърди сайтът "Чемпионат.com", като уточнява, че информацията е неофициална. Първата част от проекта по изграждането на спортното съоръжение ще струва 10 млн. евро. Заради спонсорството на енергийния гигант стадионът може да бъде прекръстен на "Газпром Арена", допълва руският портал.

Както е известно, в момента президентът на Левски Тодор Батков е в Москва, където на място трябва да финализира сделката за идването на "Газпром" на "Герена". Очаква се договорът да влезе в сила от лятото.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 фев 2013 16:28

Арс: Този Левски е по-слаб от миналогодишния, ще има много проблеми в "А" група

"Добрата ми форма се дължи на Илиан Илиев. Подготовката в Кипър бе на много високо ниво", призна нападателят на Коняспорт

Сьорд Арс премина под наем от Левски в турския втородивизионен Коняспор до края на сезона. Холандецът започна отлично в южната ни съседка и за 2 мача вкара 4 гола. Преди това обаче той дълго време си търсеше нов отбор, докато тренира две седмици със "сините" в Агия Напа. Интерес към Арс не е липсвал, но високата цена, поставена от Левски, отказала много клубове. Той даде интервю специално за Sportline.bg, в което засегна и много други теми - шансовете на Левски за титлата, състоянието на отбора, за Илиан Илиев, за Гонзо. Ето какво каза Арс:

- Арс, какво знаеше за новия си отбор Коняспор, преди да подпишеш?
- Не знаех много за клуба, преди да отида в Турция. Говорих с футболисти, които са играли в страната, и те ми разказаха. Също така проверих в интернет къде отивам. Все пак това е важно.

- Имаше оферта от Русия. Защо отказа да ходиш там?
- Да, действително имах оферта от там. Но не ми се стори достатъчно примамлива. Отборът нямаше големи амбиции. И смятам, че там не е много хубаво за живеене.

- Какви бяха другите варианти пред теб, освен Коняспор?
- Направих име в Китай в Тянжин и други отбори ме искаха. Имах оферта и от Казахстан. Но отборите там като екип, като пари, както и като начин на живот не ми харесаха много. Все пак имам жена и малко дете и трябва да се грижа за тях.

- Имаше ли шанс да останеш в Левски?
- Шефовете ми казаха, че ще е по-добре за мен да отида някъде другаде, защото имаха двама нападатели - Базил Де Карвальо и Жоао Силва. А схемата на отбора е с един нападател. Така че аз си търсех нов клуб. Имаше голям интерес, но Левски ми постави висока цена и това отказа повечето от кандидатите. И както вече казах - някои отбори не ми харесаха.

- Тренира две седмици с Левски. Какви са ти впечатленията от отбора?
- Впечатлението ми е, че Левски е добър отбор в момента. Най-важното обаче е всички да са във форма, защото нямат твърде много възможности за различните позиции в отбора.

- Кой отбор ти се струва по-силен - Левски, когато ти игра, или сегашният?
- Качеството им е по-ниско сравнение с миналата година. Колективът и моралът обаче са по-високи. Но мисля, че ще имат големи проблеми в някои мачове.

- Левски може ли да стане шампион, как смяташ?
- В отбора има много млади играчи, което е добре за Левски. Градят нещо ново. Но това отнема време. Мисля, че ще им бъде доста трудно да спечелят първенството, но, разбира се, не и невъзможно. Надявам се Левски да стане шампион.

- Можеш ли да сравниш Георги Иванов-Гонзо и Илиан Илиев като треньор? Кой е по-добър според теб?
- Гонзо дойде много рано в клуба. Нямаше никакъв опит, беше поставен под голям натиск. Пожелавам му всичко най-хубаво. Виждам Илиан Илиев още много години като треньор. Но не знам дали ще е само в Левски (смее се). Той е по-тих от Гонзо, но е много ясен в изискванията си. Обяснява всичко на футболистите до най-малката подробност и държи всичко да се спазва стриктно.

- Как ти се стори подготовката в Агия Напа?
- Организацията беше отлична, а тренировките много полезни. Имах две хубави седмици в Кипър. Това е една от причините да се намирам в отлична форма и да вкарам 4 гола в 2 мача за Коняспор.

- Сърдит ли си на някого в клуба?
- Не съм ядосан на никого. Надявах се да получа шанс да се докажа, но няма какво да направя. Не си отидох по най-добрия начин, но това е положението.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 фев 2013 16:38

Нарисуваха Васил Левски на Герена

Фенове на Левски нарисуваха Апостола на стадион „Георги Аспарухов“. Вчера запалянко на „сините“ се труди на една от стените в близост до съблекалните на отбора. Днес в клубния сайт се появи и рисунката, която ще краси съоръжението.

Целият процес е завършен в рамките на три дни. Инициативата е по повод 140-та годишнина от обесването на Васил Левски.

Изображение

Много е красиво...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 фев 2013 16:44

Изображение

Върни се в “Левски”