Най-вероятно Левски ще чака отговор от Старокин до около 20 юни. В този период футболистът ще се ослушва за интерес от чужбина.

Боже, докъде стигнахме? Да чакаме 20 дена някой си Старокин! Ето това е падение за клуба!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Най-вероятно Левски ще чака отговор от Старокин до около 20 юни. В този период футболистът ще се ослушва за интерес от чужбина.
tevez написа:Най-вероятно Левски ще чака отговор от Старокин до около 20 юни. В този период футболистът ще се ослушва за интерес от чужбина.![]()
![]()
Боже, докъде стигнахме? Да чакаме 20 дена някой си Старокин! Ето това е падение за клуба!
Player написа:Наско Курдов направи с лекота спринта за гола който вкара на Герена. Докато Домо получава топката 5 метра преди последния защитник и след 10 метра вече е застигнат и изпреварен. Трябва бърз нападател или поне с голяма крачка. Курдов поне в това отношение е идеален. А пък и с ръста си може да обира високите топки. Идеален е варианта да му се даде шанс. Левксар си е най-вече, а и баща му е сред големите играли на Герена. Всички предпоставки са налице.
comorad написа:Player написа:Наско Курдов направи с лекота спринта за гола който вкара на Герена. Докато Домо получава топката 5 метра преди последния защитник и след 10 метра вече е застигнат и изпреварен. Трябва бърз нападател или поне с голяма крачка. Курдов поне в това отношение е идеален. А пък и с ръста си може да обира високите топки. Идеален е варианта да му се даде шанс. Левксар си е най-вече, а и баща му е сред големите играли на Герена. Всички предпоставки са налице.
Писах и преди Курдов няма да го вземат в Левски докато Гонзо е тук, защото баща му няма да си затваря устата и ще ги плюе, когато Гонзо, машиниста или Батков се издънят. А нашите големци не искат критика а будали с пари. И на мен ми се иска да дойде в Левски, нищо че си пада леке малкия, но поне е левскар до мозъка на костите си.
Само ЛЕВСКИ
Player написа:comorad написа:Player написа:Наско Курдов направи с лекота спринта за гола който вкара на Герена. Докато Домо получава топката 5 метра преди последния защитник и след 10 метра вече е застигнат и изпреварен. Трябва бърз нападател или поне с голяма крачка. Курдов поне в това отношение е идеален. А пък и с ръста си може да обира високите топки. Идеален е варианта да му се даде шанс. Левксар си е най-вече, а и баща му е сред големите играли на Герена. Всички предпоставки са налице.
Писах и преди Курдов няма да го вземат в Левски докато Гонзо е тук, защото баща му няма да си затваря устата и ще ги плюе, когато Гонзо, машиниста или Батков се издънят. А нашите големци не искат критика а будали с пари. И на мен ми се иска да дойде в Левски, нищо че си пада леке малкия, но поне е левскар до мозъка на костите си.
Само ЛЕВСКИ
Значи не само аз искам да му се даде шанс. Не знам дали ще му провърви в Левски, но трябва да се намери начин да опита. Почти всеки футболист си има само един отбор в който прави име и кариера. Пълно е с примери на големи футболисти, които сменят отбора си и вече не са същите никога повече. Във футбола поговорката, че камъка си тежи на мястото е много точна. Аз имам усещане, че на него точно и само в Левски може да му се получи.
Player написа:comorad написа:Player написа:Наско Курдов направи с лекота спринта за гола който вкара на Герена. Докато Домо получава топката 5 метра преди последния защитник и след 10 метра вече е застигнат и изпреварен. Трябва бърз нападател или поне с голяма крачка. Курдов поне в това отношение е идеален. А пък и с ръста си може да обира високите топки. Идеален е варианта да му се даде шанс. Левксар си е най-вече, а и баща му е сред големите играли на Герена. Всички предпоставки са налице.
Само ЛЕВСКИ
Значи не само аз искам да му се даде шанс. Не знам дали ще му провърви в Левски, но трябва да се намери начин да опита. Почти всеки футболист си има само един отбор в който прави име и кариера. Пълно е с примери на големи футболисти, които сменят отбора си и вече не са същите никога повече. Във футбола поговорката, че камъка си тежи на мястото е много точна. Аз имам усещане, че на него точно и само в Левски може да му се получи.
Player написа:Наско Курдов направи с лекота спринта за гола който вкара на Герена. Докато Домо получава топката 5 метра преди последния защитник и след 10 метра вече е застигнат и изпреварен. Трябва бърз нападател или поне с голяма крачка.
Спринтира срещу един защитник. Като дойде и му се наредят 10 човека пред наказателното къде ще спринтира.
Курдов поне в това отношение е идеален. А пък и с ръста си може да обира високите топки.
Някой виждал ли Курдов да печели единоборство?
Идеален е варианта да му се даде шанс. Левксар си е най-вече, а и баща му е сред големите играли на Герена. Всички предпоставки са налице.
Пепи Курдов никога не е бил голям играч, освен на килограми.
Навсякъде, където е бил Наско си тръгва със скандали. Баща му пък постоянно върти някакви циркове в Пловдив. Те просто са си такива.
Sinite ot Sofia написа:По въпроса с децата.. айде само да не сравнявате времената и да слагате имената на Гиби, Наско (футболиста), Ники Илиев и др, редом до тези на близнаците, Мисяк и т.н. С юноши цели не се гонят и бъдете сигурни - много бързо ще ви спадне ентусиазма. Да се налагат 2ма, 3ма покрай останалите окей, ама гръбнака да ти е от тежащи 47кг "футболисти".. няма как да стане. Ние не сме Литекс, или друг посредствен отбор.
century_old написа:Sinite ot Sofia написа:По въпроса с децата.. айде само да не сравнявате времената и да слагате имената на Гиби, Наско (футболиста), Ники Илиев и др, редом до тези на близнаците, Мисяк и т.н. С юноши цели не се гонят и бъдете сигурни - много бързо ще ви спадне ентусиазма. Да се налагат 2ма, 3ма покрай останалите окей, ама гръбнака да ти е от тежащи 47кг "футболисти".. няма как да стане. Ние не сме Литекс, или друг посредствен отбор.
Аз ти изредих 6-7 играча по на 20-22 години, които играеха едновременно, просто им даваха шанс и цели се гонеха и постигаха. И не тежаха много. Ако Гиби и Ники, в момента са сред юношите, бъди сигурен, че няма да помиришат терена. Точно Литекс са на верния път в момента, може би единственият отбор, дето не е на загуба и не трепери за лиценз. Ако не ти харесва Литекс, виж Шалке, как пускат 19 годишен срещу Реал и сам ги прави за смях. А ние пазим Краев да не прегори срещу Паланков...
Alexandrov93 написа:century_old написа:Sinite ot Sofia написа:По въпроса с децата.. айде само да не сравнявате времената и да слагате имената на Гиби, Наско (футболиста), Ники Илиев и др, редом до тези на близнаците, Мисяк и т.н. С юноши цели не се гонят и бъдете сигурни - много бързо ще ви спадне ентусиазма. Да се налагат 2ма, 3ма покрай останалите окей, ама гръбнака да ти е от тежащи 47кг "футболисти".. няма как да стане. Ние не сме Литекс, или друг посредствен отбор.
Аз ти изредих 6-7 играча по на 20-22 години, които играеха едновременно, просто им даваха шанс и цели се гонеха и постигаха. И не тежаха много. Ако Гиби и Ники, в момента са сред юношите, бъди сигурен, че няма да помиришат терена. Точно Литекс са на верния път в момента, може би единственият отбор, дето не е на загуба и не трепери за лиценз. Ако не ти харесва Литекс, виж Шалке, как пускат 19 годишен срещу Реал и сам ги прави за смях. А ние пазим Краев да не прегори срещу Паланков...
Нещо против Паланков? Краев е никой пред Тодор Паланков и по успехи, и по качества, и по мачове, и по голове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта