james написа:Стратегическият ход на Батков е уникален , ще даде на "безценица" акциите на фирма която му дължи 50 милиона на документи .
Такива документи няма.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
james написа:Стратегическият ход на Батков е уникален , ще даде на "безценица" акциите на фирма която му дължи 50 милиона на документи .
Tommi написа:james написа:Стратегическият ход на Батков е уникален , ще даде на "безценица" акциите на фирма която му дължи 50 милиона на документи .
Такива документи няма.
boabbb написа:Tommi написа:james написа:Стратегическият ход на Батков е уникален , ще даде на "безценица" акциите на фирма която му дължи 50 милиона на документи .
Такива документи няма.
Успокоявай се![]()
[offtopic]:lol:![]()
[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Заклет Левскар написа:Колеги, аз нямам финансово или икономическо образование. Не знам какво е номинална или реална стойност, нито пък какво е публично АД, РМД или КГБ. Нека някой запознат ми отговори с "ТАКА Е" или "НЕ Е ТАКА" на следната теоретична постановка. Сумите са примерни за улеснение:
Левски има дългове за погасяване 999 хиляди лева, и в касата има 0 лева.
Купувам от лицето Тодор Батков или от негова фирма 1000 акции.
В касата на Левски ще има 1 000 лева и евентуално дълговете за погасяване ще са вече 998 хиляди лева.
Лицето Батков има с 1000 акции по-малко.
pomiqr230 написа:Батков и той е един сладкодумник като Лупи, но Лупи е по-добре обучен.
Батков: "Просто хората идват, дават определена сума и получават сертификат. Ще бъдем там аз или мои представители, като ще бъдат прехвърлени безвъзмездно акции."
Хем безвъзмездно, хем срещу заплащанеНе го слуша кратуната човека. Когато му откупите всички акции ще стане много забавно. Ще трябва купувачите да издържат отбора
Тогава едни ще гледаме комедия, други ще гледат филм на ужасите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander, sokoleto46 и 24 госта