kubik написа:да бяхте им потрошили кокалите на тия , а не да вдигате някакви смешни плакатчета . сега тия няма да вдигат плакатчета , а ще ви потрошат от бой във босна .
Гугутката :: Готови сме за война в Сараево
......следва продължение
1

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
kubik написа:да бяхте им потрошили кокалите на тия , а не да вдигате някакви смешни плакатчета . сега тия няма да вдигат плакатчета , а ще ви потрошат от бой във босна .
Гугутката :: Готови сме за война в Сараево
......следва продължение
Madridist написа:Тези босненци от тази Орда на злото, защо когато гостуваха на Франция в квалификациите за европейско, не отидоха в центъра на Париж и да пробват да влезнат в някой католически храм с тъпани и барабани. Не знам за вас, но за мен това си е чиста провокация. Насред центъра на европейска столица, членка на НАТО и ЕС. Когато провокираш и създаваш напрежение, нямаш право да се сърдиш за нищо. Относно Сребреница , нещата не са толкова еднозначни, колкото се представят пред широката общественост. Всеки говори за Ратко Младич, но никой не споменава какво е правил главореза Насер Орич с християнското население в Сребреница три години преди въпросната 1995 година. Никой не казва, че от тези 8000 избити, голяма част са били от въпросната 28 Сараевска дивизия, която е водена от Орич. Не съм сърбофил, сърбите като народ си имат много кусури, но в крайна сметка нещата трябва да се казват от А до Я. Да, Ратко Младич и Аркан са военнопрезтъпници, убивали са цивилно население. Ами Орич ? А Готовина ? Да не говорим за косовските сатрапи - Хашим Тачи, Агир Чеки, Рамуш Харадинай, които вместо да бъдат съдени за военнопрестъпления в Хага, САЩ единия го направиха президент, а другия премиер на една изкуствена държава и въпросните индивиди посещават Белия Дом по няколко пъти на година и пият кафе с Обамата
Синьо сърце написа:Аз отдавна попитах какво ще стане, ако в Турция, примерно, нахлуем в джамия с тъпана и песни за Ялла, ама никой от филантрпите не отговори! Не подкрепяме сърбите, дразним шиптерите с плаката! И стига ривали на чужди гробища-ние ще ходим там, не вие! И мога да гарантирам, че и там ще йебем Сараево, и horde zla ще нахраним, и още песня ще измислим, но пред шиптер няма да клекнем, та ако ще и с бой до откат! Айде спете спокойно!
RedeviL написа:Синьо сърце написа:Аз отдавна попитах какво ще стане, ако в Турция, примерно, нахлуем в джамия с тъпана и песни за Ялла, ама никой от филантрпите не отговори! Не подкрепяме сърбите, дразним шиптерите с плаката! И стига ривали на чужди гробища-ние ще ходим там, не вие! И мога да гарантирам, че и там ще йебем Сараево, и horde zla ще нахраним, и още песня ще измислим, но пред шиптер няма да клекнем, та ако ще и с бой до откат! Айде спете спокойно!
гоуем си..
harka1914 написа:Това че едни малоумници се гаврят с една цяла нация, не оправдава другите малоумници, които отвръщат на гаврата с не по-малка такава. И вместо всички ние, мислещите и интелигентни българи да заклеймим и двете прояви на приматите и от двете страни, ние се обиждаме взаимно, закриваме си отборите, забраняваме си със закони имената и всякакви такива простотий. Не се ли усещате, че цялата тази злоба и това измислено разделение на сини червени жълти и бембени, на прасета говеда маймуни и хлебарки, е само в наша вреда и улеснява онези отгоре, които цял живот ни тъпчат, мачкат, крадат и превръщат в животни. Докога във форумите ще сме зверове, а в живота овце? Кога най-сетне ще се обединим в името на нещо което всички желаем и обичаме, кога ще унищожим пиявиците които изсмукват кръвчицата ни до последна капка, кажете ми КОГА?
Аз отдавна попитах какво ще стане, ако в Турция, примерно, нахлуем в джамия с тъпана и песни за Ялла, ама никой от филантропите не отговори! Не подкрепяме сърбите, дразним шиптерите с плаката! И стига ривали на чужди гробища-ние ще ходим там, не вие! И мога да гарантирам, че и там ще йебем Сараево, и horde zla ще нахраним, и още песня ще измислим, но пред шиптер няма да клекнем, та ако ще и с бой до откат! Айде спете спокойно!
Относно Сребреница , нещата не са толкова еднозначни, колкото се представят пред широката общественост.
Потребители, разглеждащи този форум: boabbb и 19 госта