Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот modor » 21 юни 2019 09:29

gonzo72 написа:До днес селекцията ни е трагедия ! Не знам дали Васил Божков няма да се срамува от престоящото първенство ?

Ти във всяка тема от различен профил ли ще пишеш?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 юни 2019 10:28

gonzo72 написа:До днес селекцията ни е трагедия ! Не знам дали Васил Божков няма да се срамува от престоящото първенство ?

Тоя коментар е повече от достоен за темата за мрънкането. На мен най ми е интересно по какъв критерий се оценява една селекция предварително дали е трагедия, или не? :? Аз например бих изчакал да ги видя всички нови как играят поне до зимата, за да дам някакви оценки. Някак си още преди да са направили и две тренировки, за мачове не говорим изобщо, да се дава оценка...
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 21 юни 2019 10:31

Ако в неделя не бият, всички вън и да взимат по-високи.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 юни 2019 10:57

specter написа:

Тоя коментар е повече от достоен за темата за мрънкането. На мен най ми е интересно по какъв критерий се оценява една селекция предварително дали е трагедия, или не? :? Аз например бих изчакал да ги видя всички нови как играят поне до зимата, за да дам някакви оценки. Някак си още преди да са направили и две тренировки, за мачове не говорим изобщо, да се дава оценка...

На външен вид я оценяваме. Един нисък, един русоляв и един брадясал. Баси тъпата селекция. Всички вън.
110 години любов!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 юни 2019 11:48

Аржентинчето е добро попълнение. Според мен ще се впише бързо. На нас ни трябва плеймейкър, който да прави разликата. Мисля, че ще сформират добър тандем с Мариани и ще могат да играят заедно на терена.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 юни 2019 11:57

specter написа:

[offtopic]Ами то всяка година ги чакаме да видим какво представляват, за да разберем, че още един сезон е провален. И как да сме оптимисти с тия ежегодни свободни агенти?[/offtopic]
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

atanasovt049

Мнениеот atanasovt049 » 21 юни 2019 12:03

groti написа:Мариани става за резерва, стига заплатата му да не е някаква безумна. Ако е твърде голяма да си го връщат на борсата в Швейцария или откъдето го домъкнаха.

От групите на ЛЕ го взеха. Изиграл 45 мача за сезона преди да дойде в Левски. С гол в груповата фаза. Нали знаеш, че от сегашните футболисти на Левски, няма ни един дето даже да помирише плейоф в ЛЕ?

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 21 юни 2019 12:08

damyanov1963 написа:
specter написа:

[offtopic]Ами то всяка година ги чакаме да видим какво представляват, за да разберем, че още един сезон е провален. И как да сме оптимисти с тия ежегодни свободни агенти?[/offtopic]

Не е нужно да си оптимист и да се радваш на селекцията, а поне да няма предварително рязане на вени и обявяване на трагедии. Няма ли баланс между двете крайности - неутралност някаква? Поне докато видим дали реално селекцията е провал, или успех. Съмнявам се някой от нас да знае реално какви са тези футболисти, които привличаме и какви качества имат, та да сме последна инстанция независимо в каква посока. На всички ни се иска да купуваме доказани футболисти за по 2-3-5 милиона евро, ама към настоящия момент това са ни възможностите. Аз поне ще изчакам няколко месеца преди да ги беся или да се радвам и искрено се надявам зимата да няма пак чистки.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

scevola7
Контакти:

Мнениеот scevola7 » 21 юни 2019 12:38

bilyaletdinov написа:Аржентинчето е добро попълнение. Според мен ще се впише бързо. На нас ни трябва плеймейкър, който да прави разликата. Мисля, че ще сформират добър тандем с Мариани и ще могат да играят заедно на терена.

Да очакваш играч от изпаднал гръцки отбор да ти прави разликата е леко казано смешно. Но пък може да се окаже новия Меси. Все пак разкарахте казахстанския Меси и сега го замествате с аржентинския от гръцкото първенство.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 21 юни 2019 12:43

atanasovt049 написа:
groti написа:Мариани става за резерва, стига заплатата му да не е някаква безумна. Ако е твърде голяма да си го връщат на борсата в Швейцария или откъдето го домъкнаха.

От групите на ЛЕ го взеха. Изиграл 45 мача за сезона преди да дойде в Левски. С гол в груповата фаза. Нали знаеш, че от сегашните футболисти на Левски, няма ни един дето даже да помирише плейоф в ЛЕ?

От сегашните футболисти имаме такива, които са играли и в групите на ШЛ. Можеш да се сетиш кои са те. Иначе съвсем скоро освободихме (правилно) и такъв, който се е подвизавал в английската ВЛ, Серия А и т.н. :)
110 години любов!

Върни се в “Левски”