Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот Corwin » 14 юни 2018 23:14

gzagorov написа:
Corwin написа:
blue avalanche написа:Откога, пък, Васил Панайотов стана съдбоносен играч за настоящето и бъдещето на ПФК Левски?
И критерий за това, дали Роси си разбира от работата?

Тоя разговор няма да го водим за седемнайсти пореден път. За теб явно няма значение дали един посредствен играч гори в играта или не...

Не мога да повярвам какво чета.
Оставяме настрана, че за мен нито Панайотов, нито Прохазка са посредствени играчи и заслужаваха да са в "Левски", но... това е животът.
Друго ме вълнува, обаче, не може ли мен да привлекат, щом това е вариант? Ще горя в играта и няма да взимам много - към 5-10 хил. на месец са ми достатъчни (отделно премиите и служебния автомобил). Даже няма да ми е проблем да бягам по десетина-дванадесет километра на мач 1-2 пъти седмично. Чакам офертата. Свободен агент съм.

Въпросът е, че е с лека ръка преглъщаме напускането на всякакви футболисти, защото били слаби (да кажем, че е вярно), все едно на тяхно място ще привлечем гореспоменатите Шави или Иниеста (или поне Андре Шюрле), а не футболисти със също толкова 'прежалими' качества.
Естествено, че ако знам, че на мястото на Прохазка и Панайотов ще дойдат поне Обертанов и Карангов, ще съм спокоен, че трансферната ни политика е правилна. Само че не знам откъде колегите са толкова сигурни, че това ще се случи, сякаш всеки трансферен период взимаме Бардоновци, а не Кабраловци. Че същите колеги даже си позволяват да говорят на недоволните от висотата на някаква криворазбрана мантра тип 'Ние сме Левски, можем да прежалим всеки по-слаб от Боримиров (старши) футболист".

rambobg

Мнениеот rambobg » 14 юни 2018 23:20

Зарязвай ги Спасе , глей си живота

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 юни 2018 00:47

Беше ясно, че Роси не иска Панайотов и Прохазка в отбора, в противен случай те щяха да са в тима. Както Спас взе правата наХолмар.и Хали Тиам най-изненадващо, така можеше и да задържи и двамата. Ще си напълним с всякаква гмеж. Роси няма да има никакво оправдание в този сезон, ако не сме в борбата за титлата. За евротурнирите там макса е кръга преди плейофа, колкото и сините очила на половината форум да говорят за групи...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 юни 2018 01:07

Хайде стига сте плакали като черни радиостанции...
Каквото и да стане ще си подкрепяме отбора и това е!
Нека да затворят всички трансферни прозорци и тогава оплювайте ръководството на клуба за пуснатите и невзети играчи
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 15 юни 2018 01:55

bilyaletdinov написа:Беше ясно, че Роси не иска Панайотов и Прохазка в отбора, в противен случай те щяха да са в тима. Както Спас взе правата наХолмар.и Хали Тиам най-изненадващо, така можеше и да задържи и двамата. Ще си напълним с всякаква гмеж. Роси няма да има никакво оправдание в този сезон, ако не сме в борбата за титлата. За евротурнирите там макса е кръга преди плейофа, колкото и сините очила на половината форум да говорят за групи...

Ами Роси твърди, че на тяхно място ще бъдат привлечени значително по-добри футболисти каквото и да значи това. Аз сини очила нямам и ще считам в зависимост от жребия преминаването на втори кръг за успех, а трети за подвиг (но там жребия и късмета са от огромно значение защото още във втория кръг може да налетим на непреодолим отбор). В първенството оправдания, че отбора е нов няма как да има, но и там не храня особени илюзии. Предвид, че Тирето прогониха доста футболисти, а и оня с Пениса ще ги напусне ще считам за успех второто място и значително по-убедителна игра срещу отборите от втората осмица, както и значително по-добри резултати от миналогодишните с отборите в топ 6 които както и да ги въртим и сучем при отрицателен баланс на победи-загуби са меко казано неубедителни. Надявам се да не се повтори тазгодишната простотия да се набляга изцяло за купата и да се отписват мачове от първенството.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юни 2018 08:47

Corwin написа:Въпросът е, че е с лека ръка преглъщаме напускането на всякакви футболисти, защото били слаби (да кажем, че е вярно), все едно на тяхно място ще привлечем гореспоменатите Шави или Иниеста (или поне Андре Шюрле), а не футболисти със също толкова 'прежалими' качества.
Естествено, че ако знам, че на мястото на Прохазка и Панайотов ще дойдат поне Обертанов и Карангов, ще съм спокоен, че трансферната ни политика е правилна.Само че не знам откъде колегите са толкова сигурни, че това ще се случи, сякаш всеки трансферен период взимаме Бардоновци, а не Кабраловци. Че същите колеги даже си позволяват да говорят на недоволните от висотата на някаква криворазбрана мантра тип 'Ние сме Левски, можем да прежалим всеки по-слаб от Боримиров (старши) футболист".

Добре де, какво си се завайкал и ти сега? Сам казваш, че Прохазков и Панайотов били слаби. Нека да видим все пак дали и кой ще дойде на тяхно място. Плюс това, нали си имаме Рошу и Белмонт, които вече би трябвало да са напълно адаптирани към отбора и тактическите изисквания на треньора. Тях за какво да ги държим, само да пълним ведомостта ли? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 юни 2018 08:56

bilyaletdinov написа:Беше ясно, че Роси не иска Панайотов и Прохазка в отбора, в противен случай те щяха да са в тима. Както Спас взе правата наХолмар.и Хали Тиам най-изненадващо, така можеше и да задържи и двамата. Ще си напълним с всякаква гмеж. Роси няма да има никакво оправдание в този сезон, ако не сме в борбата за титлата. За евротурнирите там макса е кръга преди плейофа, колкото и сините очила на половината форум да говорят за групи...

Няма как да бъдем в борбата за титлата с Панайотов и Прохазка. В тази група слагам още Божката, Белаид, Фалшименто, Вутов и Кабрал. Енигма са все още Ривалдиньо, Буш и Костов. Много колеги от форума недоволстват от Рошу и Белмонт. Гледайте как пипат топката. И двамата. Това е вродено. Или го имаш, или не. Всеки може да се научи много да тича, добре да застава, точно да шутира. Постига се с тренировки и с много тренировки. Но онова, футболното... трябва да го носиш вътре в себе си. И разбира се- характер. Много безхарактерни таланти се провалиха. За да сме първи трябва да превъзхождаме първите по всички показатели. Ние, феновете, ще чакаме. Дали Рутенщайнер или Волфарт ще поеме спортно- техническата власт. От тях ще зависи кои и колко качествени ща са новите попълнения. Давиде Мариани, Зе Едуардо, Марк Янко, Раду Джинсари, Мирослав Маркович, Силвано Шепи и Михал Глива бяха журналистическите "назначения". Ще чакаме избора на новия директор. И решенията му. Останалото са приказки. Надявам се, че думите на Роси за нови по- качествени попълнения няма да увиснат във въздуха.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 юни 2018 09:03

Днес трябва да има нови играчи.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2018 09:03

Изображение

За висене, много висят, като изпразнени. Няма се пУашите. Враговете вече ги няма. Прохазков го захвърлихме на някакви си там Пилзен-милзен, изгонихме и Панайотов.

Очаквам, колеги, приятели, другари, очаквам светло бъдеще и "един нов "Левски", който заедно ще изградим. Ето, посочиха се достойнствата на Меси от Трансилвания, Рошу, най-достоен от достойните, чието място беше несправедливо изяждано от този посредственик - Панайотов. Ами какво да кажем за Кабрал и Белмонт?! Ценност! Злато, другари и другарки. Хвала на нашия благодетел, Русев. Вечно здраве! Хвала!
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 15 юни 2018 09:33

Боян Йоргачевич
Роман Прохазка
Георги Костадинов
Аниете
Васил Панайотов
Мехди
Мапуку... списъкът продължава.

Върни се в “Левски”