Eminem написа:Напълно несериозно е да разчитаме само на Домовчийски. На него му трябват 15 положения да вкара 2 гола. Аниете не е чист нападател. Вижда се нуждата от добър ЦН. И да крило ни трябва, защото Краев не е такъв и въобще не виждам какво толкова е показал до момента. Освободихме Амари, а и Педро много се дъни. Естествено, трябва ни и подсилване на защитата. Имаме очевадна нужда от ляв, десен бек и ЦЗ.
Да, разбирам това, което казваш. Просто аз съм фен на Скудетото и на максимата, че "целта оправдава средствата". Нека грозно да играем, но да печелим, ако ще и с едно на нула. Но, за да правим това, трябва да сме изключително добре "подковани отзад". Представи си някаква такава смес: Иванков, Топчо, Томашич, Дъстли, Веско в добрите му години, Гаджев, Прохазка, напред Бедоя, Аниете/Домо (Валери е голмайстор на тима, кое точно намираш за несериозно, че без головете му щяхме да сме твърдо във втората шестица ли?), Краев, а по другото крило Влади Мисяк - изключително работлив футболист?
А относно качествата на Борко Стойчев, надявам се всеки, който е гледал вчера мача с румънците да си е направил изводите за този футболист. Не говоря само за смехотворната му проява и несвирената дузпа. Нину от това, което гледах все още не може да се напасне в отбора, както и Йоргачевич.
Надявам се Стоев да използва стабилно близнаците. Освен, че са работливи като пчелички и с добра техника, знаят защо са на терена! Единственото, което им липсва е опит и самочувствие, а те идват с истински мачове и игра по 90 минути.
Тоя па, Манолев големия футболист.
Като дефанзивен халф е много полезен. За съжаление Любо го сложи за малко там, разбра, че става и веднага го махна от средата на терена...

Ми Манолов е добър футболист, ама лети в облаците. Вместо да играе в Европа с бг отбор и така да си намери отбор на Запад, той - не. Ми стой си без отбор.
Tук вече е ролята на медиите, да потърсят мениджърите на играчите, и да разкажат за тези преговори, до колкото ги е имало.
Аз те питам теб, не ме интересуват медиите гледат ли си работата. Как си представяш, че ще стане това. Ма значи толкова издишате на моменти, че не е истина. Или казваш, те са идиоти.
Остава да ми кажеш, че вярваш, че някакъв си Артур се е обадил на Батков? Артур Херовян да не е бил? А, забравих, че той Гонзо виновен...

ПРЕГОВОРИ няма как да е имало. Разговори, както ние с теб си говорим - може. Друг е въпроса да каже как ги е намерил. Може в указателя да ги е търсил, щото мениджър ще му се изсмее сигурно. Той като частно лице ли ще си купува футболист? Гонзо, че се филмира ясно, ма Херо не е излизал от филма.