Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот metodito » 08 фев 2015 10:02

Eminem написа:Напълно несериозно е да разчитаме само на Домовчийски. На него му трябват 15 положения да вкара 2 гола. Аниете не е чист нападател. Вижда се нуждата от добър ЦН. И да крило ни трябва, защото Краев не е такъв и въобще не виждам какво толкова е показал до момента. Освободихме Амари, а и Педро много се дъни. Естествено, трябва ни и подсилване на защитата. Имаме очевадна нужда от ляв, десен бек и ЦЗ.

Да, разбирам това, което казваш. Просто аз съм фен на Скудетото и на максимата, че "целта оправдава средствата". Нека грозно да играем, но да печелим, ако ще и с едно на нула. Но, за да правим това, трябва да сме изключително добре "подковани отзад". Представи си някаква такава смес: Иванков, Топчо, Томашич, Дъстли, Веско в добрите му години, Гаджев, Прохазка, напред Бедоя, Аниете/Домо (Валери е голмайстор на тима, кое точно намираш за несериозно, че без головете му щяхме да сме твърдо във втората шестица ли?), Краев, а по другото крило Влади Мисяк - изключително работлив футболист?

А относно качествата на Борко Стойчев, надявам се всеки, който е гледал вчера мача с румънците да си е направил изводите за този футболист. Не говоря само за смехотворната му проява и несвирената дузпа. Нину от това, което гледах все още не може да се напасне в отбора, както и Йоргачевич.

Надявам се Стоев да използва стабилно близнаците. Освен, че са работливи като пчелички и с добра техника, знаят защо са на терена! Единственото, което им липсва е опит и самочувствие, а те идват с истински мачове и игра по 90 минути.

Тоя па, Манолев големия футболист.

Като дефанзивен халф е много полезен. За съжаление Любо го сложи за малко там, разбра, че става и веднага го махна от средата на терена... :evil:
Ми Манолов е добър футболист, ама лети в облаците. Вместо да играе в Европа с бг отбор и така да си намери отбор на Запад, той - не. Ми стой си без отбор.

Tук вече е ролята на медиите, да потърсят мениджърите на играчите, и да разкажат за тези преговори, до колкото ги е имало.

Аз те питам теб, не ме интересуват медиите гледат ли си работата. Как си представяш, че ще стане това. Ма значи толкова издишате на моменти, че не е истина. Или казваш, те са идиоти.
Остава да ми кажеш, че вярваш, че някакъв си Артур се е обадил на Батков? Артур Херовян да не е бил? А, забравих, че той Гонзо виновен... :lol:
ПРЕГОВОРИ няма как да е имало. Разговори, както ние с теб си говорим - може. Друг е въпроса да каже как ги е намерил. Може в указателя да ги е търсил, щото мениджър ще му се изсмее сигурно. Той като частно лице ли ще си купува футболист? Гонзо, че се филмира ясно, ма Херо не е излизал от филма.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 08 фев 2015 11:49

Мистри написа:
NO MERCY написа:
Мистри написа:
mikata написа:Аз имам предчувствие, че ако Манолев не си намери отбор ще го вземем за десен бек :oops:

Голям шегаджия си! :lol:
За това трябват две неща.
гонзо да поумнее , а Манолев да оглупее.

Тоя па, Манолев големия футболист.Във всеки един отбор където е играл бързо,бързо го разбират какво менте е.
Аре нема нужда от такива "Звезделини"

Тоя па,къде видя да съм написал ,че е голям футболист!?
Но понеже си "разбирач", като повечето форумни "лъвове", носи си сашко бодичека на гръб. :mrgreen:

Под тоя па,нямах предвид теб а Манолев :mrgreen:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 фев 2015 13:41

Време е в Левски да погледат малко играчите в Б група. Убеден съм че не са по-зле от тези анонимници които взимат като качества. Много по евтини са и ще играят много по сърцато от повечето футболисти в Левски. Половината Монтана е с бивши играчи на Левски и си играят много добре за родните стандарти. А пък и може да им вземат и добра цена евентуално при трансфер в чужбина. Червените с Чочев егати парите направиха, такива каквито в Левски сега мечтаят да видят. Първо юноши, ако няма тогава някой класен ако се се гласи от А група , ако и тогава няма да гледат към Б че и В група. Повечето играчи там ще изорат терена за парите в А група.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 фев 2015 13:47

Player написа:Време е в Левски да погледат малко играчите в Б група. Убеден съм че не са по-зле от тези анонимници които взимат като качества. Много по евтини са и ще играят много по сърцато от повечето футболисти в Левски. Половината Монтана е с бивши играчи на Левски и си играят много добре за родните стандарти. А пък и може да им вземат и добра цена евентуално при трансфер в чужбина. Червените с Чочев егати парите направиха, такива каквито в Левски сега мечтаят да видят. Първо юноши, ако няма тогава някой класен ако се се гласи от А група , ако и тогава няма да гледат към Б че и В група. Повечето играчи там ще изорат терена за парите в А група.

Нямате кеш и за много по-евтините. А тревното покритие на Герена мисля няма нужда от оране - Кирчо Домусчиев не се е оплакал - там тренират суперзвездите от Разград. :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2015 14:04

Няма начин. 1-во - комисионни от трансфер на наши играчи далавера - няма. След това един Луис Педро, ако не му строшат краката или той да си ги потроши, би бил звезда в Б. В А е един посредствен анонимник.Обратното важи в пълна степен. Гледай един мач от долните групи - темпото е съвсем различно. Една звездъ в Монтана не е задължително да насмогне на натоварването.... Има и изключения - като Симо Райков. Такива, като него не може да няма, ама нали трябва някой да си вдигне г*за, да отиде да гледа на живо два-три мача. Та ние цял полусезон [strike]нормален[/strike] треньор нямахме, ти говориш за организирано скаутско звено... Но най-вече заради игричките, които се играят с чужденците... - пари под масата (не, че с българи не става), необявени комисионни и тъ нъ. Публична тайна е, че мениджъри плащат на бг отбори, за да може некадърните им клиенти да заиграят в български отбори, които играят в Европа.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 фев 2015 14:28

Е как да няма начин? Значи може да има начин години наред да се взимат чужди анонимници с които нивото все повече пада и да продължават така, а не могат да сменят мястото от което пазарува. Как е възможно да се спъваш в един и същ камък безброй пъти и да продължаваш да се спъваш в него и да мислиш и вярваш че това е начина да вървиш напред като се спъваш в същия камък занапред.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 фев 2015 14:33

Уелкъм ту Бългерия. Еми явно имат изгода. Няма друго обяснение.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 08 фев 2015 14:48

Изгода за джоба си имат, но после искат пълен стадион скъпи билети и подкрепа. Като няма изгода за отбора, а само за някои хора хората го виждат и го разбират и спират да ходят заради такива управници. Докараха се дотук с това управление и с този начин, виждат че хората са недоволни и са все по-малко на стадиона и какво правят за да обърнат негативния процес - продължават да си вярват че са на правия път. Явно само ако паднат в пропастта ще разберат че на били на погрешен път. Преди години когато на автобуса пишеше цитрон, даваха безплатни телефони за да привлекат хората на стадиона а сега по-скъпи билети за същите неможещи играчи и все повече антирекорди в клубната история. Нямат пари, а взимат Педро на който заплата му е колкото на цял отбор в Б група. Как да ги разбера и подкрепя? Футболисти от школата , може някой от А група и задължително да гледат Б група. Не случайно отбори от Б група мачкат червените където ги хванат в последните години. Трябва да си топ идиот за да не погледнеш към футболисти от долната група които бият отбор който ти прави поредица победи.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 08 фев 2015 15:12

Цяла есен и зима не може да се намери нападател :twisted:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 08 фев 2015 15:15

mikata написа:Цяла есен и зима не може да се намери нападател :twisted:

Скоро ще трябва феновете да се заемат и със селекцията... Юбилея направихме сами, баскетболния отбор ще спасяваме, искат и част от бюджета да им правим, сега остава да ни възложат и селекцията... А нашия президент и директори каква функция изпълняват не е ясно. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”