Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот AN71 » 28 ное 2012 12:36

TristaNNN написа:Аз все си мисля, че ни е необходим играч тип Кривия или Тасевски в хубавите му години. Може би точно липсата на идея и свобода в играта сковава всички в момента, да не говорим че ако има кой да захранва като хората консуматори като Карвальо и Силва сега никога нямаше да се водят дискусии за централни защитници, стил, агресия, и т.н.

Или най -малкото Деко ;)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 ное 2012 19:40

Голям рев за тия юноши , гледам ги момчетата стараят се ама не са нищо особено... :oops:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 28 ное 2012 20:23

bilyaletdinov написа:Голям рев за тия юноши , гледам ги момчетата стараят се ама не са нищо особено... :oops:

Явно съм гледал друг мач ... Вутов игра 7 класи над Йовов и Марсиньо ... погледнали колко грешни отигравания имаше ... тъкмо - нито 1 ... :?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 ное 2012 23:06

sangio написа:
bilyaletdinov написа:Голям рев за тия юноши , гледам ги момчетата стараят се ама не са нищо особено... :oops:

Явно съм гледал друг мач ... Вутов игра 7 класи над Йовов и Марсиньо ... погледнали колко грешни отигравания имаше ... тъкмо - нито 1 ... :?

Супер включване на Вутов.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 ное 2012 08:56

Защо изобщо ги включват в групата? Имаме толкова опитни футболисти, дали мноооооого на "Левски", истински легенди! Разполагаме с футболисти с изключителен потенциал, привлечени с успешни трансфери. Те са отбелязали голове в много важни мачове, играли са срещу най-силните отбори, произлезли са от школите на известни клубове, били са национални състезатели... Е, от няколко сезона, респ. от привличането си в "Левски" не са показали нищо особено, но всеки има слаби мачове и периоди. Те се адаптират, развиват се... Ще покажат силата си. Може и да не е този сезон. Важното е, че градим отбор. А и наближава нов трансферен период. Мениджърите и скаутите работят неуморно, не спят. "Левски" играе слабо, губи, не постига нищо...
P.S. Нека ограничим положителните оценки от мача с "Етър". Играхме срещу вратар и 10 присъстващи на терена. Макар че треньорът отрече и присъствието.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 29 ное 2012 11:46

Обърнете внимание какво правят платените гугутки :)) За ето този коментар във форума на Левски получавам постоянен бан :

zlobul написа:

Присъствието на тоя мазен "жепеец" е най-големия срам за всички левскари.

На мнение съм, че zlobul ще се задържи максимум месец в този форум
Мненията му в гонг(особено за Гонзо) са ...

Виждам вече , че няма как да бъда сбъркан )) ...та какви са мненията ми за гонзо и къде греша ?
...затва че беше най-големия виновник за отпадането от Бате , неизпълнявайки треньорското указание ли ? ..или затва , че близо 3 години съсипваше отбора ? ....кажи бе !
Ръководителя гонзо е пълна нула , също като наследникът му тоньо-мазния . И двамата са пълни некадърници , само че втория е син на номенклатурчик , а оттам насетне всичките му длъжности и бизнеси са функция на връзките на баща му .Ще задам един въпрос само : По какви заслуги лицето "жепеец" е изпълнителен директор на Левски ? ...щото вкара Локо София в ШЛ ли ? ...една ми дайте само !

ПП : С такива продажници в публиката , какви промени искате бе :))) ?
Някой ако се интересува за мнението на платената част от феновете за целия форум на гонг ...ето ви линк http://forum.levski.com/viewtopic.php?f ... &start=420
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 29 ное 2012 12:14

Относно зимната селекция, според мен тя трябва да започне с лицето Наско Сираков. За да стане това то г-н Иво Тонев трябва да се махне от Левски. За Илиан Илиев ще се въздържа от коментар, тъй като може би и той ще бъде друг треньор, ако до него е Сираков, въпреки че за 6 месеца отбора не е мръднал дори см напред. Да се върнем на селекцията, говори се че ни трябва по един във всяка линия. Да разгледаме отбора - Вратарският пост няма да се пипа, а и не трябва, тъй като титуляра ни е на 21, в центъра на защитата са Ели, Везалов, Милиев се връща и с евентуално още едно ново попълнение нещата биха изглеждали добре, още повече там могат да играят и Димов и Пелето. По двата бега нещата са добре имаме по двама, а и Ели е на половина ляв бег, Пелето също може да играе там. В халфовата линия според мен трябва тотална промяна, това по всяка вероятност няма да стане и отново ще се разчита на Пелето, по напред на мястото на явно отписания Марсиньо ще играе Гаджев, освен ако не решат да го продадат и евентуално ще се търси партньор на Пелето пред защитата. В нападение нещата са ясни, Карвальо ще играе на върха, резерва Силва, който е тотално разочарование, но няма как още на зима да се разделят с него, ще го изчакат още един полусезон. По фланговете абсолютно задължително е да се привлече поне един нов, а според мен и двама, Райков няма място в отбора, а "таланта" Тонев е вече на 21 (Меси на 21 имаше златна топка), Въобще много е объркано понятието млад футболист, надежда и т.н в България, но това е друга тема. Значи ето и футболистите които трябва да се вземат:
-CB Милан Митрович 1988г. (Рад Белград)
-CM Жоао Аурелио 1988г. (Национал Мадейра)
-LM/RM Асмир Сулич 1991г. (ФК Сараево)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 ное 2012 12:16

Арш дали ще се върне, и в случай, че не се върне не се ли нуждаем от нов нападател, алтернатива на Базил?
Само Левски!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 ное 2012 12:18

Съмнявам се Арш да се върне. А ми се ще да го видим как ще играе отново за ЛЕВСКИ :) Иначе.... имаме Силва... чакаме го да заблести :oops: ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 ное 2012 12:19

TodorT написа:Съмнявам се Арш да се върне. А ми се ще да го видим как ще играе отново за ЛЕВСКИ :) Иначе.... имаме Силва... чакаме го да заблести :oops: ;)

Най-много на някой дансинг да блести.....Арш е 1000 пъти по-добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”