Чета тук за пълна подкрепа.... Е колко пъти, колко време? Изредиха се всякакви некадърници и все "пълна подкрепа". Подкрепата е реално и нормално да я има, при някакви наченки на работа, които се виждат. С това, което казвам, гледам да се обоснова. Илиан Илиев дойде, прави подготовка, каза, че той е избирал играчите, говори още много неща, които всички знаем много добре. Наслушахме се на обещания, а в последно време на мънкане под носа. Да, Илиан Илиев си мънка нещо под носа и не сяда да зяви нещо. Да каже, оставете ме намира, искам да работя, нещо от сорта. Няма такива. Човекът продължава да си мънка. Миналият сезон пък се наслушахме как сме щели да видим "новото лице на Левски". Миналото си е минало. Та, докато Илиан си мънка, прическата не спира и той да дрънка едно и също. Поне да освежи репертуара, но отде толкова акъл??? Прическата - Иво Тонев, не спира да обяснява как Левски е много сериозен отбор, знаел какво е Левски и т.н. Най-запомнящото се от изказванията му е това, как каквото имал да каже на играчите и треньорскто ръководство, щял само на тях да им го каже. И така, някъде.... няколко месеца, колко станаха? Него също не го чухме да заяви нещо твърдо.
Мога да се чудя на хората, които са доволни по един или друг начин от игра, ръководене на клуба, играчи и изобщо всичко. И въпреки че ходих на доста мачове този полусезон, а не мисля и да се отказвам да ходя за в бъдеще, не съм за "пълна подкрепа". Ще ида, ще гледам "играта" и един готин пич с мегафон ще ме псува, защото не пея!