bigbonusprize написа:mistreated написа:
Не, сравнявам ги с Тампере! Вие не спирате с глупостите. Да, казах, че трябва да внимавате с Дъндолк, какво от това? Да не би да навреди по някакъв начин, че не ги подцениха играчите ви и си ги биха безпроблемно? Много по-лошо е, като тръгвате с големите кошници, а вие винаги тръгвате с тях.
mistreated, ти си последният човек, който е повлиял на футболистите на Левски да не ги подценят... Тампере няма какво да го коментираме. Срещу тях бяхме беобразно слаби.
Аз лично винаги си имам едно на ум, но не мога да съм с по-ниско самочуствие от феновете на Калмар примерно... Не мога да не очаквам победа за Левски. Ти притесняваш ли се от вашият съперник?
Не ме разбра правилно, естествено, че аз не съм повлиял на футболистите на Левски. Мисълта ми беше, че милион пъти по-добре да си концентриран и да не подценяваш съперника (както вие правите в коментарите си), отколкото да излезеш с мисълта, че предварително мачът е решен. Колкото и да не ти се вярва медиите и в частност феновете влияят доста на играчите и тяхната нагласа спрямо определен съперник. Затова замълчете и се бийте в гърдите след като отстраните следващия си противник.
По въпроса дали се притеснявам от нашия съперник писах още при тегленето на жребия. Да, притеснявам се, защото идея си нямам какво да очаквам. Цибалия, въпреки че нищо не са като име, са представители на хърватския футбол. Знаем колко сме далече от тях, като футболна нация.