ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 1:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Победа за Хайдук
91
39%
Равен
75
32%
Победа за Левски
69
29%

Общо гласове: 235

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 21:30

Мнениеот metodito » 12 юли 2017 08:48

Ние вече направихме нещо, което не сме правили в последните... 7 години, отстранявайки съперник. Отстранихме го без загуба (между другото кой ме послушал за хикса, поздравления :) ).

Хайдук са балкански гранд, какъвто е и "Левски". На карта не са по-силни. На терена се гледа. Ако ни надиграят - по-силни са, ако ние ги надиграем, ние сме по-силни. Аз едно съм УБЕДЕН. И да отпаднем, ще е с достойнство. Ако ги отстраним, хубаво е да не политаме обаче в облаците - както фенове, но най-вече отборът и Митов.

Именно с Митов са ми свързани притесненията и с Цветкович. Тъпспорт предполага, че ще забие Роман отново на бека. Дано не го направи. В Черна гора вместо в началото на двете полувремена да тръгнем да търсим бърз гол, бяхме на изчаквателна позиция. Продължавам да чакам Митов да ме разубеди в мнението ми за него. :roll: Дано го направи с мачовете с хърватите. И това наказание проклетото...

По отношение на Митов, ако продължи да ръководи така мачовете, очаквам най-късно ноември да лети. Искаше други футболисти, осигуриха му ги. Няма оправдание. И толкова ли не може да измисли постройка с Мапуку и Буш заедно? А Нар и Тунде... тея са по-голяма щета от миналия сезон. Разбира се, нито на Нар му е там мястото, нито на Тунде. Той си е израл тъпата схема от калъп с две крила и колче между тях и това е.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2017 09:05

Jordan1914 написа:Всички тръбите колко ни е нов отбора и че трябва време,а това не го вземате предвид обърканата игра и обиждате футболисти и Митов!Дори и да отпаднем(дай боже да продължим),ние трябва да сме твърдо зад тези момчета,защото ни чака тежък сезон и не трябва заради 2 мача в Лига Европa да потъпкваме всичко!САМО ЛЕВСКИ!

Джорди, с ръка на сърцето кажи, че не видя никакви пропуски в Митов. Той не може тактически да води мач 90 минути. Доказа го в Щампионския сезон, доказа го в края на първенството. Показа го и в двата мача със Сутиеска, където треперихме до последно. Един гол в 65-тата минута и си отивахме в Черна гора. Митов просто не се поправя. Аз споменах това, което ми хареса. В България видях "Левски" да играе със заучени положения, а не на хвърляй там в наказателното квото стане. Разбира се и скамейка няма. Но... това не трябва да го извинява съвсем. Той излиза с една постройка всеки мач. Едно си знае баба... Стоев беше така. Гонзо беше така. Сухия и всеки друг некадърник беше така. Пак казвам: чакам да промени мнението ми за него. С Хайдук, може да го направи.

За футболистите... мисля, че направихме добра селекция. Надявам се Цветкович да не се е "аклиматизирал"... Митов ще си тръгне, те ще останат. Смятам, че ако станат отбор, ни чакат по-добри дни. Но те няма да станат екип за два мача. Знам го.
Последна промяна от metodito на 12 юли 2017 09:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 юли 2017 09:05

Какво толкова ги хвалите! Припознавачите, начело с Балъков, пък ги въздигнаха на пиедестал. От 10 отбора са на трето място. Гледах им градското дерби срещу последните РНК Сплит. Вкараха 4 гола. Но допуснаха 3. Позаинтересувах се от техния футбол и ето какво открих: РНК Сплит м36 п3 р9 з24 12 - 52 -40 т18. Да вкараш 4 гола на отбор допуснал 52 не е геройство. Но отбор вкарал едва 12 гола да ти вкара 3 си е резил. Направи ми впечатление, че в нападение са добри и ефективни, но защитата им е по- рехава от нашата. Особено по фланговете. Десният им защитник е на нивото на Цветкович. Крилото не му помага. Оставят празни пространства. Ако Нар или Вутов (който играе) бъде по- концентриран гол от там ще има. Цялата им защита ми се струва по- тромава от нашата и е лесна за преодоляване. С премерен риск можем да постигнем добър турнирен резултат. Тяхното държание преди мача е като това на черногорците. Несигурни са и насила се надъхват и започват с номерцата- малко билети, фашисти, Аркан и Младич и т.н. Това е притеснение и страх. Всичко е в наши ръце. Зависи от индивидуалната класа на изпълнителите ни, тяхната нагласа и от просветлението на "мозъчко". Ако успее да открие и приложи правилната тактика за постигане на удобен резултат в първи мач като гост ще излезем краен победител. Мисля, че момчетата са си повярвали.
А за хърватите- респект, уважение и ...бой (футболен).

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2017 10:09

Бием с два гола на Black mamba и един на Баба.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 12 юли 2017 10:47

metodito написа:
Jordan1914 написа:Всички тръбите колко ни е нов отбора и че трябва време,а това не го вземате предвид обърканата игра и обиждате футболисти и Митов!Дори и да отпаднем(дай боже да продължим),ние трябва да сме твърдо зад тези момчета,защото ни чака тежък сезон и не трябва заради 2 мача в Лига Европa да потъпкваме всичко!САМО ЛЕВСКИ!

Джорди, с ръка на сърцето кажи, че не видя никакви пропуски в Митов. Той не може тактически да води мач 90 минути. Доказа го в Щампионския сезон, доказа го в края на първенството. Показа го и в двата мача със Сутиеска, където треперихме до последно. Един гол в 65-тата минута и си отивахме в Черна гора. Митов просто не се поправя. Аз споменах това, което ми хареса. В България видях "Левски" да играе със заучени положения, а не на хвърляй там в наказателното квото стане. Разбира се и скамейка няма. Но... това не трябва да го извинява съвсем. Той излиза с една постройка всеки мач. Едно си знае баба... Стоев беше така. Гонзо беше така. Сухия и всеки друг некадърник беше така. Пак казвам: чакам да промени мнението ми за него. С Хайдук, може да го направи.

За футболистите... мисля, че направихме добра селекция. Надявам се Цветкович да не се е "аклиматизирал"... Митов ще си тръгне, те ще останат. Смятам, че ако станат отбор, ни чакат по-добри дни. Но те няма да станат екип за два мача. Знам го.

Да,признавам,че с Митов треперенето е почти всеки мач,но толкова много треньори изтърпяхме вече,нека му дадем и на него шанс!Много ми се иска да излезем 4-3-1-2 с Буш и Мапуку,но незнам защо всеки треньор се е влюбил в играта с крила,каквито ние нямаме!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 юли 2017 10:54

metodito написа:
По отношение на Митов,..... толкова ли не може да измисли постройка с Мапуку и Буш заедно?

Аз не мисля, че дори един от двамата е в състояние да изкара цял мач.
Интересно ми е в каква схема виждаш Мапуку и Буш заедно на терена.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 юли 2017 10:55

Jordan1914 написа:Да,признавам,че с Митов треперенето е почти всеки мач,но толкова много треньори изтърпяхме вече,нека му дадем и на него шанс!Много ми се иска да излезем 4-3-1-2 с Буш и Мапуку,но незнам защо всеки треньор се е влюбил в играта с крила,каквито ние нямаме!

Защото Буш издържа 25 минути, а Мапуку максимум 65.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 12 юли 2017 11:09

Аз ги виждам мачовете безкрайно треперене с 2 хикса. 1:1 там и 0:0 в София. Даже вярвам, че ще поведем и накрая ще ни изравнят, защото ще сме се прибрали да си пазим голчето. Повече от един гол като гости не виждам, кой може да вкара.
Най-ценното предимство на Левски е, че вече има 2 официални мача повече от Хайдук и се надявам това да натежи достатъчно.

Митрев
Цветкович-Яблонски-Пиргов-Горанов
Прохазка-Рошу-Панайотов-Нар
Вутов
Мапуко

И второто полувреме, ако няма изненади смените са нарисувани: Адениджи вместо Нар, Гомес вместо, най-изморения халф и Буш вместо Мапуко.

Ако нямат ден, никой не може да им помогне на нашите. Най-важното е обаче да излезнат със самочувствие. Това им липсва на нашите отбори. Като ни кажат "... ще ви разгромим с 3:0", нашите да отговарят "... да видим кой, кого ще разгроми с 3:0". Това са смешни игрички на думи и не знам, как някой може да им се връзва.

И малко off topic като потвърждение за думите ми. В далечната 1984 г., когато и аз съм бил малко хлапе и нямам футболни спомени от тогава, чичо ми, който е от Сливен ми е разказвал, как е ходил на мача в Сараево межди Железничар и Сливен. Първият мач, нашите го взимат с 1:0 и още като са отишли там, всички местни са им казвали "Ще ви бием с 5:0!!!" ... Краен резултат 5:1, защото само с едни голи думи, нашите са напълнили гащите. Ето такива неща не трябва да се допускат от никой наш отбор!

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 12 юли 2017 11:10

W84me написа:
Jordan1914 написа:Да,признавам,че с Митов треперенето е почти всеки мач,но толкова много треньори изтърпяхме вече,нека му дадем и на него шанс!Много ми се иска да излезем 4-3-1-2 с Буш и Мапуку,но незнам защо всеки треньор се е влюбил в играта с крила,каквито ние нямаме!

Защото Буш издържа 25 минути, а Мапуку максимум 65.

Хахахахахаха ох колко си прав и колко абсурдно смешно за 65 и 25-те минути.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 12 юли 2017 11:22

Аз не мисля, че Хайдук са особено страшни, а знаете какъв песимист съм и колко много критикувам Митов.
Както колегата е казал - Левски са играли вече два официални мача и то в ЛЕ, което си е съвсем различен заряд, отколкото вътрешното първенство. В тоя ред на мисли някои играчи, като Горанов и Панайотов вдигнаха самочувствието си, като показаха добри игри, макар към тях да се подхождаше със смесени чувства (меко казано). Мапуку пък направо избухна още в първия мач.

Два повода за притеснение имам - защитата ни, която определено още не е сработена и ѝ куца нещо, макар и Пиргов и особено Яблонски да играят изключително самоотвержено. Също така и тактическата грамотност и дисциплината на отбора. Митов направо си каза, че в Черна Гора играчите не са спазвали указанията му. В тоя ред на мисли очаквам хърватите да са доста дисциплинирани и тактически подготвени. Което значи, че Мапуку ще е изолиран от играта и ще наситят центъра на терена или ще пресират здраво, защото на нашите цялата им игра зависи дали ще овладеят центъра. А видяхме в последния мач как волево оставихме Сутиеска да си играят. Ако това се случи пак, мисля, че ще е пагубно. С оглед на това Роман трябва да е в центъра, защото е биткаджия, а Цветкович да си играе на фланга и да получава помощ от Яблонски и Тунде.

Върни се в “Левски”