Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Батков: Няма да позволя да ми извиват ръцете!

Мнениеот Red Warrior » 02 ное 2014 20:13

Пълното шоу ще бъде по "Нова спорт" от 21 часа. 8-)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Синя България скочи срещу Тодор Батков

Мнениеот ros » 02 ное 2014 21:04

Задоволната усмивка на Батков и подмятането , че ще даде клуба на Пеевски, както и това, че е известен с това че като каже нещо го прави говори страшно много. Намислил е нещо и ще става интересно
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Blue Warriors
Контакти:

Мнениеот Blue Warriors » 02 ное 2014 21:06

Чиче Батков беше на градус.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 ное 2014 21:07

ros написа:Задоволната усмивка на Батков и подмятането , че ще даде клуба на Пеевски, както и това, че е известен с това че като каже нещо го прави говори страшно много. Намислил е нещо и ще става интересно

Батков е известен с това, че въобще не знае какво говори.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 02 ное 2014 21:09

Eminem написа:
ros написа:Задоволната усмивка на Батков и подмятането , че ще даде клуба на Пеевски, както и това, че е известен с това че като каже нещо го прави говори страшно много. Намислил е нещо и ще става интересно

Аз го перефразирах, но и ти си прав! Това обаче не означава, че тези думи не си ги е мислил вече няколко месеца. Интервюто в Гонг е по-дълго от това по Нова спорт
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Батков: Няма да позволя да ми извиват ръцете!

Мнениеот ehh » 02 ное 2014 21:17

alexpetrof написа:Ей ся гледах интервюто на Батков, беше се направил на мотика :) :) :)

:mrgreen: :lol:
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 ное 2014 21:37

Много пуши този човек. Не е добре това за здравето. Иначе щом накрая каза спокойно, значи спокойно. Всичко е под контрол.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 ное 2014 21:56

Eminem написа:

Батков е известен с това, че не може да мисли... Тоя търбух ни разката клуба от всякъде... Бил негов... Абе, помак смотан, как получи акциите, бе нещастен аЙдукатино... От къде на къде ще изкарваш разходите по клуба, като задължения към теб, бе нещастнико? Значи по твоята логика, аз си поддържам колата, къщата и вилата...и като реша да ги продавам, ще им начислявам разходите по поддръжката им към пазарната стойност...Хахаха, ега ти убитака е тоя.... Ама той наистина не си дава сметка, че може да стане страшно... Но не за нас- за него ще е...
Как си е повярвал, просто не е истина...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 02 ное 2014 22:13

Ще дава пресконференция с Гугутков,да сме били спокойни ще се разберат.Ми много ясно.На Гугутков и част от сектор Б им се хвърлят там 15 000 и те казват даваме още един шанс на Тодор Батков и чакаме следващите резили,но след като дойде Херо.На човека му казват,че няма пари за футболисти и трябва да търси свободни трансфери и после ще му иска обяснение,защо тези играчи които е взел не могат да играят.Ми истината е господин Батков,че без пари нищо не става.Имал задължения и ще моли феновете да помогнат.А видиш ли когато трябва да се дадат част от акциите на феновете той решавал.Типично комунистическо и депесарско мислене.Тоя помак с това интервю,толкова много ми падна в очите,че повече няма накъде.
Фенове разберете тоя е бита карта за Левски.Няма бълък на земята да се родил да дава пари за Левски,а да не притежава нищо.Това е все едно да купя тухлите за къщата на комшията и да се надявам,че и аз имам дял от нея.Е нямам.
Тодор Батков ще довърши Левски както го прави в последните 10 години.Който е за гибелта на ПФК Левски нека даде картбланш на адвоката.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 ное 2014 22:25

Някъде има ли обявени дори негласно, какви са задълженията на АД-то?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Левски”