Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ibrik4iq
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Ibrik4iq » 01 окт 2012 16:54

ralka_levskarka написа:
Ibrik4iq написа:
ralka_levskarka написа:Атанас Фурнаджиев: Ще разследваме Левски и ЦСКА за уговорени мачове

Сега ще си покаже ;)

ще разследват наборите ти :)

Не е изключено и "батковците" да разследват. Знам ли ги, може изведнъж да цъфнат :)

То това да не е като твойто цъфване на всеки три седмици. Там всички си мълчат и не ги устройва да излизат далаверите наяве

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 окт 2012 16:55

Ibrik4iq написа:
То това да не е като твойто цъфване на всеки три седмици. Там всички си мълчат и не ги устройва да излизат далаверите наяве

[offtopic]Много пък знаеш ти кога ми цъфва :lol:[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 окт 2012 21:31

ralka_levskarka написа:Атанас Фурнаджиев: Ще разследваме Левски и ЦСКА за уговорени мачове

Сега ще си покаже ;)

Ралке какво да си показва? вие продавате мачове най-много от всички, а колко уговорени мачове имахте последните години, само и само да играете Европа.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 01 окт 2012 22:33

Teo написа:

Сега ще си покаже ;)

Ралке какво да си показва? вие продавате мачове най-много от всички, а колко уговорени мачове имахте последните години, само и само да играете Европа.

Що те пернишките света вода не напита те завалиите въобще не участват в такива мачове хайде по сериозно ,че ще ме разплачеш ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 окт 2012 22:34

Teo написа:

Сега ще си покаже ;)

Намери кой да се изкаже :lol: :lol: Искам доказателства от теб. Не ги ли получа ще сметна, че мнението ти е безпочвено ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 01 окт 2012 22:37

Фалшиви хора , фалшиви отбори . Левски и цска трябваше да изгърмят още след казанската афера , а тара и гърнетата да бъдат подведени под съдебна отговорност .Всичко останало е ала бала .

ПП: След сараево , тоньо трябваше да бъде разкаран задължително шот сега пак ще треперим , а "синята" трагедия ще продължи ТОВА Е СИГУРНО .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2012 23:07

Teo написа:

Виж сега, ако ще се напваш да разтягаш тия локуми тук, се надявам да подплътиш твърдението "вие продавате мачове най-много от всички" с малко аргументи. Не за друго, но това си е сериозно обвинение... не е шега работа :!: Ако пък ще тропаш с крак в опит да почешеш стара и неприятно сърбяща пуберска пъпка, нека да е по-оригинално та поне да се посмеем.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 01 окт 2012 23:10

TristaNNN написа:
Teo написа:

Виж сега, ако ще се напваш да разтягаш тия локуми тук, се надявам да подплътиш твърдението "вие продавате мачове най-много от всички" с малко аргументи. Не за друго, но това си е сериозно обвинение... не е шега работа :!: Ако пък ще тропаш с крак в опит да почешеш стара и неприятно сърбяща пуберска пъпка, нека да е по-оригинално та поне да се посмеем.

Нека сега те попитам аз тебе : В тази държава има ли доказано престъпление ?
Президентът на футболен клуб Левски е адвокат на международен престъпник , агент е на бившата държавна сигурност , т.е. тоя е от тия дето разбиваха живота на обикновените граждани ,доказано е също че тоя ощети държавата със заменките които направи ,в същото време обаче му дават и орден "Стара планина " ....и му го дава "червеното правителство" ...за кво говорим изобщо ? Някой вярва ли му на тара освен 15 годишните наивници изявяващи се като фенове на Левски ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2012 23:54

zlobul написа:
TristaNNN написа:
Teo написа:

Нека сега те попитам аз тебе : В тази държава има ли доказано престъпление ?
Президентът на футболен клуб Левски е адвокат на международен престъпник , агент е на бившата държавна сигурност , т.е. тоя е от тия дето разбиваха живота на обикновените граждани ,доказано е също че тоя ощети държавата със заменките които направи ,в същото време обаче му дават и орден "Стара планина " ....и му го дава "червеното правителство" ...за кво говорим изобщо ? Някой вярва ли му на тара освен 15 годишните наивници изявяващи се като фенове на Левски ?

Ами ще ти отговоря от чиста любезност, макар че за мен си предател на синята идея и типичен пример олицетворяващ кратуната на българина-плюем до дупка и нищо не предлагаме като идеи, пък да става каквото ще.
Сега, ще забравим факта че за пореден път защитаваш красноармейско мнение в НАШИЯ подфорум. Също така, ще се абстрахираме и от факта че аз съвсем не исках доказателства, вместо това попитах за аргументи. Правиш разлика между съдебен процес и лафче във форум, нали? Ала нека да не се отплесваме повече, между другото те сътветвам преди да ми се нахвърляш толкова донкихотски смело, вземи да прочетеш мненията ми поне дваж, и преди да се пробваш да ми пишеш контриращи коментари да премислиш "идеята" си поне три пъти.

Тоя дето е от тия, които разбивали живота на трети и пети граждани е само прашинка от онзи апарат. Всъщност, ти наистина ли си мислиш че през ония години само Батков е бил единственият зъл и безскрупулен агент на ДС. Абе готин, та по ония години всеки десети е бил такъв, такава е била системата. Добра или лоша, това е била релността но всичко това си остава в историята, наистина не разбирам защо някои псевдо-комунисти все още се напъват да го изкарат проблем на настоящето.
За заменките ... не обвинявай само Тара, обвини малко и същото това правителство дето позволи, а и се облажи като сватбарин покрай тия заменки. Същата тая червена държавна пасмина успя да замени гора с кози пътеки за имоти в най-апетитните морски курорти ... къде ми изкарваш Тара главен виновник. Тара та Тара ... ами всичките все още вкоренени червени номенклатурчици из общините, кажи нещо за тях бре политиче. Кой е виновен: тоя дето яде баницата или тоя дето му я дава.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 02 окт 2012 00:28

Много пишеш пич , ама нищо не казваш . Чие красноармейско мнение защитавам , че не разбрах ? ....или искаш да стоя като всички останали и да си затварям очите след всяка простотия на доносника ли ? ..е няма да стане . Не всеки 10-ти българин е президент на Левски и не всеки 10-ти българин говори за "висша форма на благотворителност" , а като дойде време да продава ИСКА МИЛИОНИ . Аре само не ми защитавай мустакатия шот наистина ще почна да се съмнявам във фенската ти принадлежност . Тара си е типичния внедрен номенклатурчик , та тоя си е техен (първо ботевист и после панчаревец по линия на партията)...или ше ми кажеш , че с парите от хонорарите които получава като адвокат успява да издържа клуб като Левски ....айде някъде другаде тия . Черно тото и пране на пари през клуба ...ТОВА Е ИДЕЯТА , а който си мисли нещо по различно значи или е абсолютен наивник или пълен идиот .
Съмнява ме , че за мача с цска ще изгърмят още поне двама основни играча . Вече останахме без Гаджев , така че очаквам я някоя контузийка , я някоя настинка , я още някое друго картонче покрай мача с ловеч ...... абе гледаме .

3
ПП : За тара и тоньо , дали върви отбора , не е важно. Нито пък дали Левски е отбор . Единствено са важни "правилните" резултати които трябва да се получат , защото там е далаверата . За кво им е да налагат юноши и да ги чакат сумати време за да ги продадат , като могат да си направят една врътка с Берое и да опънат същите мангизи (просто пример),пък тара след като е толкова добър адвокат , как така се върза на един факс бе ?

Върни се в “Левски”