Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот doktora25 » 06 яну 2014 08:29

Извинявам се за този въпрос с оглед негативното ми отношение към ЕС, но един отрицателен отговор не би ми подобрил отношението. Въпросът може да е много глупав, може и да не е съвсем, но все пак ще го задам. Съществува ли някакъв шанс реконструкцията на стадиона да получи някакво финансиране от еврофондовете?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 06 яну 2014 10:22

doktora25 написа:Извинявам се за този въпрос с оглед негативното ми отношение към ЕС, но един отрицателен отговор не би ми подобрил отношението. Въпросът може да е много глупав, може и да не е съвсем, но все пак ще го задам. Съществува ли някакъв шанс реконструкцията на стадиона да получи някакво финансиране от еврофондовете?

Няма как да стане. А й сте частно дружество.
Вариантът е държавата да помогне, защото стадиона си е нейн, ама тогава ще навлечете много негативи от другите клубове, което прави цялото начинание политически неизгодно ;)
Все пак аз съм убеден, че този сектор ще бъде завършен. По един или друг начин. Въпросът е какво се прави с останалата част от стадиона?
Малко ще заприлича на стадиона на Буферите.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 06 яну 2014 10:44

Питайте го Тонев другият месец на срещата с ГБС, как така имаше финансиране на строежа и как като падна Бойко няма пари,дали щяха да правят стадиона, ако Бойко Борисов още беше на власт. Важен е този въпрос за всички, които са срещу властта...защото едната власт ви хариза стадион (което се оказа измама), другата ви хариза правото да влезнете в ШЛ (колко типично за вас-осрахте се), третата стадион тръгна да ви строи с държавни пари :lol: Ама не, не сте отбора на всички власти
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 яну 2014 11:45

doktora25 написа:Извинявам се за този въпрос с оглед негативното ми отношение към ЕС, но един отрицателен отговор не би ми подобрил отношението. Въпросът може да е много глупав, може и да не е съвсем, но все пак ще го задам. Съществува ли някакъв шанс реконструкцията на стадиона да получи някакво финансиране от еврофондовете?

Възможно е.
В сферата, в която работя е 100% частна, но това не беше проблем да си направим проект за развитие, който се финансира от ЕС, от където ни отпуснаха 2 милиона евро.

Стадиона също може да бъде подпомогнат от ЕС, но това ще отнеме поне 2 години процедури докато дойдат парите, защото всичко трябва да се почне от А-Б та до Я.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 яну 2014 11:51

PFC Litex написа:

Възможно е.
В сферата, в която работя е 100% частна, но това не беше проблем да си направим проект за развитие, който се финансира от ЕС, от където ни отпуснаха 2 милиона евро.

Стадиона също може да бъде подпомогнат от ЕС, но това ще отнеме поне 2 години процедури докато дойдат парите, защото всичко трябва да се почне от А-Б та до Я.

Частна фирма и държавен имот не са ли отделни понятия. :roll: Има ли въобще такава аномалия ЕС да е инвестирал в стадион и по-скоро сектор? :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 06 яну 2014 13:34

Имота няма никакво значение.
Парите от ЕС се отпускат безвъзмездно с цял развитие на отделни отрасли.
Помощ от ЕС се дава на ПФК-то по вече изграден и защитен проект, и ПФК-то трябва да ги вложи за това, за което са дадени.
Невиждам смисъл да се отклонява темата на дискусия с това, какво може и какво не може от ЕС, всичко може, просто трябва гъвкав мениджмънт и точно планиране за развитие.
Изображение

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 06 яну 2014 13:48

В Монтана ще правят терена и осветлението с европейски пари :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 06 яну 2014 18:42

Кировец написа:
PFC Litex написа:

Възможно е.

Частна фирма и държавен имот не са ли отделни понятия. :roll: Има ли въобще такава аномалия ЕС да е инвестирал в стадион и по-скоро сектор? :lol:

може чрез ПЧП (публично-частни партньорства), но пак ще отнеме доста време...Самите процедури са бюрократично обременени откъм документации и срокове...Трудно осъществимо е...Друг е въпросът, ако оня недоразвит жп-ейски мозък беше предприел именно тази практика и стъпка по стъпка да се следват тези правила- всичко щеше да се получи...Но типично за човек- комплексар и класически чикиджия- Тонев видя "готина жена" и свърши още преди започне...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 яну 2014 21:04

donDiego написа:Питайте го Тонев другият месец на срещата с ГБС, как така имаше финансиране на строежа и как като падна Бойко няма пари,дали щяха да правят стадиона, ако Бойко Борисов още беше на власт. Важен е този въпрос за всички, които са срещу властта...защото едната власт ви хариза стадион (което се оказа измама), другата ви хариза правото да влезнете в ШЛ (колко типично за вас-осрахте се), третата стадион тръгна да ви строи с държавни пари :lol: Ама не, не сте отбора на всички власти

После не били подпомагани от държавата.Как точно като дойде служебното правителство и започнаха проблемите с парите.Невероятно съвпадение предполагам плод на случайността, а не на ангажиментите към Левски на централния нападател на "Витоша" Бистрица.

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 06 яну 2014 21:14

donDiego написа:Питайте го Тонев другият месец на срещата с ГБС, как така имаше финансиране на строежа и как като падна Бойко няма пари,дали щяха да правят стадиона, ако Бойко Борисов още беше на власт. Важен е този въпрос за всички, които са срещу властта...защото едната власт ви хариза стадион (което се оказа измама), другата ви хариза правото да влезнете в ШЛ (колко типично за вас-осрахте се), третата стадион тръгна да ви строи с държавни пари :lol: Ама не, не сте отбора на всички власти

Забравил си да споменеш и едно друго правителство, което заби М-Теле на Гереня. Нищо общо нямат с политиката срещу която протестираха хората през февруари, те са лицето и душата и :idea: :idea: :idea:
[offtopic]нямам[/offtopic]

Върни се в “Левски”