mikata написа:
В Левски вече не се случват случайни неща.
Изглежда чакат тежка дума на В. Р. при селекцията. Ако той действително бъде фактор. Не ми прилича на човек без амбиции. За да постигне тази професионална реализация явно има необходимите умения, квалификация и характер. Аз не съм професионалист в тази област и за това ме притеснява факта, че продължаваме да нямаме ляв и десен бек, стабилен вратар и до някъде голаджия. След като се лишихме от два халфа които преквалифицирахме не до там успешно, в момента оставаме без алтернатива на бековете. Само Милош и Иван. Пишат, че в момента преговарят с още един клиент на Fairplay agency. Това е Силвано Шепи. Той е 24-годишен и играе като бек. Но влиза в графата МОЖЕ БИ. Сигурен бил офанзивният халф Давиде Мариани. Ако приемем, че е в графата ДА, то защо се споменава името на полузащитникът на швейцарския ФК Вил - Зе Едуардо? Дали е сигурно примличането на тарана Марк Янко? За него имам преки впечатления. В екип с Паулиньо и Обертан ми звучи обещаващо. Стига да не се адптира с темпото на Буш. Дано с Михал Глива всичко е на ред. Няма първенство в Европа, където да няма полски вратар. Според един футболен мениджър, броя на полските вратари на континента е над 400. Надявам се този е нашия човек! Въпреки всичко, освен Мариани, на този етап останалите са в графата МОЖЕ БИ.
Вече приех, че в Левски не се случват случайни неща.