Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Какви очаквания имате към евентуални нови попълнения

Ще мачкат наред
153
18%
Ще ни докарат поредните ментета
162
19%
Спас Русев знае как стават нещатаИзображение
167
20%
Искаме юноши
188
22%
Наздраве
178
21%

Общо гласове: 848

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)

Мнениеот wilge » 13 юни 2018 08:34

mikata написа:Изображение

В Левски вече не се случват случайни неща.
Изглежда чакат тежка дума на В. Р. при селекцията. Ако той действително бъде фактор. Не ми прилича на човек без амбиции. За да постигне тази професионална реализация явно има необходимите умения, квалификация и характер. Аз не съм професионалист в тази област и за това ме притеснява факта, че продължаваме да нямаме ляв и десен бек, стабилен вратар и до някъде голаджия. След като се лишихме от два халфа които преквалифицирахме не до там успешно, в момента оставаме без алтернатива на бековете. Само Милош и Иван. Пишат, че в момента преговарят с още един клиент на Fairplay agency. Това е Силвано Шепи. Той е 24-годишен и играе като бек. Но влиза в графата МОЖЕ БИ. Сигурен бил офанзивният халф Давиде Мариани. Ако приемем, че е в графата ДА, то защо се споменава името на полузащитникът на швейцарския ФК Вил - Зе Едуардо? Дали е сигурно примличането на тарана Марк Янко? За него имам преки впечатления. В екип с Паулиньо и Обертан ми звучи обещаващо. Стига да не се адптира с темпото на Буш. Дано с Михал Глива всичко е на ред. Няма първенство в Европа, където да няма полски вратар. Според един футболен мениджър, броя на полските вратари на континента е над 400. Надявам се този е нашия човек! Въпреки всичко, освен Мариани, на този етап останалите са в графата МОЖЕ БИ.
Вече приех, че в Левски не се случват случайни неща.
Последна промяна от wilge на 13 юни 2018 09:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 юни 2018 08:55

wilge написа:
mikata написа:Изображение

В Левски вече не се случват случайни неща.

Чудничко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Сега трябва само търпение от наша страна и всичко ще си дойде на мястото
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юни 2018 09:01

Няма търпение. Сега! Веднага! Какви са тия ментета? :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 юни 2018 09:05

Сега лягам като стана към 13ч.Спас да е докарал новите с яхтата :lol:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 юни 2018 09:21

mikata написа:Сега лягам като стана към 13ч.Спас да е докарал новите с яхтата :lol:

Даже ще разкопае канала при стадиона за да може да акостира с яхтата
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 юни 2018 09:25

1palq4o1 написа:
mikata написа:Сега лягам като стана към 13ч.Спас да е докарал новите с яхтата :lol:

Даже ще разкопае канала при стадиона за да може да акостира с яхтата

Лупи искаше цяло море да прави :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 13 юни 2018 09:47

ако наистина стане, приветствам с двете ръце хода с Рутенщайнер.
Единствено ми е любопитно как ще се сработи с Роси и каква ще е реакцията на тренера към подобен ход. Ако се сработят добре, това може да донесе страхотно спокойствие и увереност в целия отбор не само в момента, но и като цяло

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юни 2018 09:54

Най-после! Привличането на австриеца звучи точно като намерение за визия и стратегия! Русев, продължавай да ме опровергаваш! Пожелавам му успех на Рутенщайнер. Що се отнася до Янко, мисля, че би бил добро попадение. Ако ще е и да е за един сезон или най-много два. Няма значение (все пак е на гранична футболна възраст). Играч от подобна класа е за големи мачове, големи голове - за влизане в ЛЕ! Влезем ли в Лига Европа, ще може да си позволим и други играчи от подобна класа. Вече мисля с влизането казаха, че автоматично получаваш седем милиона евро - независимо от представянето в групата.

Но определено "трансферът" на Рути буди респект.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 юни 2018 10:03

На първо място се радвам, че този човек идва при нас! Това само говори за големи амбиции от страна на Русев!
Не по-малко се радвам, че не са ме подвели, съответно и аз не подведох вас :mrgreen: Остава само да подпише. Ако го направи - тогава ще отправя поздравите, сега е рано. Иначе - трябва да му се даде време. Засега толкова.
Ето малко информация за неговата философия, който иска може да прочете, на английски е. http://football.org.il/SiteCollectionDocuments/FTP/leer/%D7%94%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%94/Trends%20in%20international%20foofball%20-Pro.pdf

Вили Рутенщайнер е ръково­дител на програмата "Проект 12", станала известна като "Австрийският начин". Той е разработил метод за трени­ровки на деца от най-ранна възраст, докато те станат профе­сионалисти. Програмата е въве­дена във всички местни клубове и дава отлични резултати - юношеските и младежките национални гарнитури на Австрия започват да записват успехи, а в средата на 90-те години са на дъното.

Ето и още http://www.bfcs.bg/links/The%20Austrian%20Way.pdf
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 13 юни 2018 10:54

Изключително впечатлен съм как се работи в клуба в последно време. Очевидно Спас Русев се е захванал много сериозно и иска да постигне успехи с Левски. Такива хора като Рутенщайнер не се докарват случайно и на късмет. Съумяваме да задържим ядрото на отбора, надявам се да успеем и да надградим качествено на съответните 2-3 поста, на които ни трябват попълнения и влизаме сериозно в битката от новия сезон. Струва ми се, че ни очакват много хубави неща. :)
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”