Пък и вас всеки сезон поне през кръг така ви подпират срещу по-малките отбори, така че недей да се жалваш- звучи смешно и жалко...
Още 10 пъти така да ви порежат все ще е малко за всичките тези години в които ви попдират на знайни и незнайни места...
С какво гола ви в 98 минута в Смолян е по- малко зло? А?
С какво дуапзата срещу Сакалиев, кояо бил видял съдията, ама видиш ли не знаел защо не я свири - при резултат 0-1 май беше или нещо такова във ваша полза е по-малко срамна,а???
Айде моля те...
И не гоявори глупости, че чашата била преляла... Тя и сега прелива, ама ако някой с еоплаче най-много да му замажат очите с нещо, но никой няма да смени комисия нали???
Трябвало промяна, така ли?? Промяна към какво- вместо да свирят з анас - да свирят за вас... Да ти имам промяната

Тоя детоп го сложбихте е ваше протеже и си личи как рязко с еобърна палачинката- пак се свири за вас и Локо София,.,.. Аз нямам нищо против да сменят конмисията, ама да сложат не поставено лице, а някой безпортсрасрен....
А този не е такъв- само не ми казвай, че имаше дузопа срещу Миньор или срещу Йовов- ще си проличи колко разбираш от футбол тогава....

Пък и странно как само вие и Локо София се оплаквахте от Момиров- я се замисли малко.....
Ако сва;иш сините очила поне а миг може и да се получи дискусия- в противен случай каузата е загубена....