LoveAndPeace написа:metodito написа:Биха ни и ни надиграха. Заслужено. Очаквано. Не само защото тренерът почна да пази резултата от началото на второто полувреме. Малоумен час за футбол.
Бих отличил единствено Юруков и Найденов. Тъпа загуба.
Чак пък да са ни надиграли , па заслужено , па незнам си какво. Освен двата гола , втория почти в 90тата минута. Колко още положения имаха белите ?
Холмар е с херния , втори ЦЗ нямаме , на Георгиев няма да е това мача с който ще се хвали , Стаси по думите на Тодоров е с "един крак". Докато имаха въздух в този идиотски час за футбол бяхме по-добрите па макар и с Мазурек на терена.
И пак Тодоров го каза - Не съм им казвал да се прибират , схванаха им се краката.
Георгиев изварди стопроцентов гол, Мартин Райнов предотврати опасност за вкарването на още един (и сбърка за единия от головете). Е, не ни ли надиграха второто?
Що се отнася до оправдания, айде сега, човек, няма нужда. Мисля, че Загорчич вкара в капан Тодоров.
Много съм разочарован от Паулиньо за пореден мач. Все още е футболист, на който без фал не могат да му вземат топката, и в този мач беше така, но... дотам.
Предвид размененото надмощие първото и второто, хиксът нямаше да е несправедлив, де.