W84me написа:veni__85 написа:Виж стадионите във Франция, после виж стадионите тук. Гара Дембеле как игра?
Гара Дембеле може да играе по стадионите във Франция, само ако ходи, когато няма мач, да цъка с приятели.
Тоя е със 150 гола в Австрия.
К`во ме боли колко е вкарал в Австрия, след като за Левски е вкарал един случаен гол. Същият
тоя ходи като е*ан по терена, демонстрира пренебрежение към България и конкретно Левски по- нагло от Гомес. Не мога даповярвам, че заради този (умишлено не го квалифицирам) Хубчев, Колев и Петков три дни са се молили да го привликат. Същото положение ще бъде ако продължават да се кланят на ТошкУ и Кр. Димитров. Впрочем, как завърши битката за Тракия и как се представиха супер звездите?
Насила хубост не става!С две думи. Паулиньо, Мазурек и Нашименто започват да впечатляват. Холмар се завърна, Тиам вече тренира, Слави се очаква скоро. Наявам се повторния дебют на Нашименто да е като този на Роман. За мен само Райнов и Алар не са отбора. Не че съм очарован от играта, все още сме несработени. Трудно играят момчетата, грешат, понакога фатално. Следващият мач, със столипиновци, ще покаже до къде сме стигнали. Очаквам, надъхани от собственикът и новия спортен директор, да излязат "на кило кръв и метър кожа".