Левски (София) - ЦСКА-София - 0:3

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 29 апр 2017 08:41

Победа за Левски
236
55%
Равен
42
10%
Победа за ЦСКА - София
154
36%

Общо гласове: 432

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Левски (София) - ЦСКА-София |29.04|17:00

Мнениеот damyanov1963 » 29 апр 2017 00:35

gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
koisa написа:
Teo написа:По-добри сме и ще победим! :)

Там е работата, че в подобни мачове много по-често се случва по-добрия отбор да загуби. :lol: За мен няма никакъв проблем да играете по-добре стига накрая да се приберете с наведени глави като в последния мач. :oops:

Специално на мен ми писна от това клише, лично аз мога да дам един пример, през 77-а, когато играхме без най-силните си титуляри и ги бихме с 4:1. Когато им направихме 7 и 9 поредни победи, вкл. и 7:1, бяхме почти на светлинни години пред тях, когато те ни биха 6 пъти бяхме умряло куче. Ако някой се сеща за пример, кога по-слабият е бил по-силния, моля нека го напише, няма да споря, а ще ми е интересно да си припомня.
Едно допълнение - често слушам, че при победата със 7:2, те са били фаворитите преди мача и ни били подценили...
Пълни глупости, през тази 68-а година, Левски е шампион, а Гунди е в стихията си - хеттрик плюс греда със задна ножица, след която Сашо Костов мисля беше, довкарва топката във врата, като прибавим и гола му с/у Англия, записан в златната книга на Уембли и заради който заслужаваше да стане поне футболист на годината, не виждам с какво са били по-добри.

Голям левскар си нема що.....и на умен се правиш между другото :) при 7:2 шампион е ЦСКА със 7 точки разлика...ама вероятно не знаеш какво е пролетен и какво есенен полусезон ...язък ако си 1963 набор и ни разправяш приказки от 1001 нощ :)

Не знам ти на какъв се правиш? Написах го много ясно, че същата година шампион е Левски. Провери, ако искаш. И не ме учи какво е пролетен и есенен полусезон, ако имаш предвид, че това първенство ставате шампиони, то е вече през 69-та. Само че се доближавате до един отбор от СтЗ, който през 1986-та става шампион след като е паднал от Тракия с 1:8. Е, вие сте падали и с 0:8, но това е друга тема.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 29 апр 2017 00:47

W84me написа:Назначили са Никола Попов, за да поправя грешките си от предния мач. Тоест дузпа за Левски ще има само при смъртен случай.

Мачът още не е почнал,а вече мислим за дузпи за Левски. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 29 апр 2017 07:12

damyanov1963 написа:
koisa написа:
damyanov1963 написа:Специално на мен ми писна от това клише, лично аз мога да дам един пример, през 77-а, когато играхме без най-силните си титуляри и ги бихме с 4:1. Когато им направихме 7 и 9 поредни победи, вкл. и 7:1, бяхме почти на светлинни години пред тях, когато те ни биха 6 пъти бяхме умряло куче. Ако някой се сеща за пример, кога по-слабият е бил по-силния, моля нека го напише, няма да споря, а ще ми е интересно да си припомня.

Имах предвид по-добър отбор в мача, а не като цяло. За мен Литекса не са с нищо по-добри от нас...
Иначе пресен пример е мачът между Челси и Тотнъм за ФА Къп. Тотнъм играха по-добре през голяма част от мача, но загубиха с 4:2.

Имах предвид мачовете м/у Левски и ЦСКА. Сега се сещам за още два примера, когато сме ги били, като по-слаби. След като отстраниха Аякс, ги победихме с 1:0, след като отстраниха Ливърпул ги разбихме на финала за купата с 4:0. Сега друг е въпросът, че Аякс го отстраниха с гол на Стефан Михайлов, след като си поведе топката с ръка, а на Левски това му беше 11-а поредна победа в първенството, в което стана шампион, а при Ливърпул съдията не видя как Велинов хвана една топка зад голлинията(м/у другото, той си го призна в едно предаване по тв 7 дни преди години). Но за други примери не се сещам, още повече, кога са ни били, след като са били по-слаби... Може би през 2011, на Герена с 3:1, когато бяхме с Дембеле, Тасевски и Жоазиньо.

И какво общо имат тези мачове между Левски и ЦСКА с днешния мач ? Срещу отбора с който ще играете днес от 17.00 часа излизате едва за 3-ти път и ако не се лъжа ( тъй като не следя много отблизо срещите на 2-та отбора ) имате един равен и една победа .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 апр 2017 08:48

Чета, че Белчев бил "на дузпата" и ако паднел от Левски...
Нещо ми подсказва,че ще му помогнем с един хикс. Както често взеха да си "помагат" двата отбора, когато единият е в беда. :mrgreen:
И след хикса и двата отбора ще са "доволни". :mrgreen: Едните - че са запазили разликата. Другите... - че са запазили разликата. :mrgreen:

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 апр 2017 10:02

damyanov1963 написа:...
Специално на мен ми писна от това клише, лично аз мога да дам един пример, през 77-а, когато играхме без най-силните си титуляри и ги бихме с 4:1. Когато им направихме 7 и 9 поредни победи, вкл. и 7:1, бяхме почти на светлинни години пред тях, когато те ни биха 6 пъти бяхме умряло куче. Ако някой се сеща за пример, кога по-слабият е бил по-силния, моля нека го напише, няма да споря, а ще ми е интересно да си припомня.
Едно допълнение - често слушам, че при победата със 7:2, те са били фаворитите преди мача и ни били подценили...
Пълни глупости, през тази 68-а година, Левски е шампион, а Гунди е в стихията си - хеттрик плюс греда със задна ножица, след която Сашо Костов мисля беше, довкарва топката във врата, като прибавим и гола му с/у Англия, записан в златната книга на Уембли и заради който заслужаваше да стане поне футболист на годината, не виждам с какво са били по-добри.

Дамянов, отново те поздравявам, че припомняш мача от есента на 1977. 4:1 без няколко от най-добрите футболисти, заменени от резерви. С един остриган почти дебютант бек, отбелязал решителен гол. Резерви, почти дебютанти, на които не им минава през ума, че трябва да са уплашени. Напротив! Резерви и почти дебютант се включват в отбора. И "Левски" излиза с левскари и побеждава убедително. Според мен това е един от знаковите мачове за "Левски"!
Някои левскари имаме високи изисквания. Продължаваме да ги имаме!
Пожелавам днес на терена да излязат левскари. За да победят!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 апр 2017 11:00

damyanov1963 написа:
gihuelo написа:
damyanov1963 написа:
koisa написа:
Teo написа:По-добри сме и ще победим! :)

Там е работата, че в подобни мачове много по-често се случва по-добрия отбор да загуби. :lol: За мен няма никакъв проблем да играете по-добре стига накрая да се приберете с наведени глави като в последния мач. :oops:

Голям левскар си нема що.....и на умен се правиш между другото :) при 7:2 шампион е ЦСКА със 7 точки разлика...ама вероятно не знаеш какво е пролетен и какво есенен полусезон ...язък ако си 1963 набор и ни разправяш приказки от 1001 нощ :)

Не знам ти на какъв се правиш? Написах го много ясно, че същата година шампион е Левски. Провери, ако искаш. И не ме учи какво е пролетен и есенен полусезон, ако имаш предвид, че това първенство ставате шампиони, то е вече през 69-та. Само че се доближавате до един отбор от СтЗ, който през 1986-та става шампион след като е паднал от Тракия с 1:8. Е, вие сте падали и с 0:8, но това е друга тема.

Загубата със 2:7 и шампионската титла на Левски са в две различни първенства ,това исках да ти обясня, но ти си ги броиш за една година . В същата година развихрилия се Гунди (лека му пръст ) е на осмо място при голмайсторите в А група. А преди мача завършил 2:7 ЦСКА води с 6 точки на Левски,понеже казваш че Левски е фаворит преди двубоя. Изобщо си доста зле по историята на футбола .

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 апр 2017 11:22

Май е време да ги почваме! :)
Ма.... им де..............аааааааааа!
За децата по Земята най-е хубаво когато има гроздова!
Атака! Атака! Сините в атака!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 апр 2017 11:37

Май няма да има много хора на стадиона :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 29 апр 2017 11:50

2-0

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 апр 2017 11:58

sin4ec написа:Май е време да ги почваме! :)
Ма.... им де..............аааааааааа!
За децата по Земята най-е хубаво когато има гроздова!
Атака! Атака! Сините в атака!

Трябва да измислят някакъв дрегер и за интернет...

Върни се в “Левски”