Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кашчей написа:Кент1914, за последно пиша нещо към теб:
Научи се да бъдеш учтив и коректен, и да спориш с аргументи, а не с лозунгите на сектор Б.Загубих доста време, за да ти обърна вниманието, което определено не заслужаваш.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Лесни са шампиони и носители на купата.Колкото и да не ви се иска,ще е така,господа гласоподаватели.Бутат стадион без да имат инвеститори,но чакат избори.Пещарска гроздова и Газпром ще красят новите фанелки на държавният отбор след утре когато се разбере,че новите управляващи са старите.Заради южен поток и предишни обещания.Останалото е ала-бала,а червените няма да останат капо.И за тях ще има нещо за утешение от държавната баница.
Кашчей написа:blue avalanche написа:kent1914 написа:Още малко остана - седмица и всички разноцветни хлебарки от нашия форум ще изчезнатЩе се скрият в калните си дубки,и ще обвиняват и извънземните за това което се е случило,и ще се питат - Ама те извънземните ,защо и на нас не помогнаха
Левскари ,тази омраза и злоба сме я виждали и преди,многократно, и знаем,че след това изчезват от картат тези мишоци,така че ,не им обръщайте внимание !
ФК Делиорман само след час имат мач със Славия.Познай колко човека има във форумчето им?
ФК Делиорман?Много си начетен, няма що.. и си още по-оригинален!А ПФК "Съдийско рамо" вчера спечели ли си мача?
Кашчей написа:За последно пиша в тази тема.
Дели орман, наистина означава луда гора, но аз не знам в БФС да има регистриран отбор ФК Дели Орман (за несведущите, това са две думи, а не една, както някои левскари я пишете).След като вие говорите така за съперника си, защо и за вас да не се говори подигравателно?ПФК "Левски", както винаги е страшно ощетен отбор, ама много ощетен.Дори понякога издайническа сълза се търкулва по бузата ми, като чета колко сте ощетени.Странно ми е защо от Борда все още не са приели правилото "Левски" да започва мача биейки поне две дузпи на противника, профилактично, а съперникът да започва мача с 10 човека, за да има 1 изгонен.. пак профилактично.Това ще ви е много полезно правило в ЕКТ.
Жалко, за нормалните и учтиви фенове на Левски, които трябва да търпят подигравки, заради такива недоразумения, като Кент 1914 (примерно), който на реплика относно името на Лудогорец, дава съвети за Правилата на футбола, сякаш в правилата е записано и името на отбора от Разград
Кашчей написа:За последно пиша в тази тема.
Дели орман, наистина означава луда гора, но аз не знам в БФС да има регистриран отбор ФК Дели Орман (за несведущите, това са две думи, а не една, както някои левскари я пишете).След като вие говорите така за съперника си, защо и за вас да не се говори подигравателно?ПФК "Левски", както винаги е страшно ощетен отбор, ама много ощетен.Дори понякога издайническа сълза се търкулва по бузата ми, като чета колко сте ощетени.Странно ми е защо от Борда все още не са приели правилото "Левски" да започва мача биейки поне две дузпи на противника, профилактично, а съперникът да започва мача с 10 човека, за да има 1 изгонен.. пак профилактично.Това ще ви е много полезно правило в ЕКТ.
Жалко, за нормалните и учтиви фенове на Левски, които трябва да търпят подигравки, заради такива недоразумения, като Кент 1914 (примерно), който на реплика относно името на Лудогорец, дава съвети за Правилата на футбола, сякаш в правилата е записано и името на отбора от Разград
седемнамалко написа:Кашчей написа:blue avalanche написа:kent1914 написа:Още малко остана - седмица и всички разноцветни хлебарки от нашия форум ще изчезнатЩе се скрият в калните си дубки,и ще обвиняват и извънземните за това което се е случило,и ще се питат - Ама те извънземните ,защо и на нас не помогнаха
Левскари ,тази омраза и злоба сме я виждали и преди,многократно, и знаем,че след това изчезват от картат тези мишоци,така че ,не им обръщайте внимание !
ФК Делиорман само след час имат мач със Славия.Познай колко човека има във форумчето им?
ФК Делиорман?Много си начетен, няма що.. и си още по-оригинален!А ПФК "Съдийско рамо" вчера спечели ли си мача?
делиорман=лудогорие, името си е било и официално така десетилетия наред... те не се ли казват лудогорец или бъркам нещо? как да ги напише? делиорманец? по-добре ли е? и, безсмъртний, кой е този клуб пфк "съдийско рамо"? левски ли? сигурно и вчера ни помогна съдията с нещо, нали? като не изгони атанасов в 40-та минута за АБСОЛЮТНО СЪЩОТО нещо, за което михелич получи два мача наказание (втория беше с представения в изпълкома литекс), или като не изгони същия футболист (вече с жълт картон) за безобразно груб фал в 85-та минута? кажи си болката, ясно е, че си драка и пробваш да се заяждаш с всичко и всички, но тук няма да те огрее...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта