Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Dust » 03 окт 2025 20:49

W84me написа:Какво да пускат от Ботев? Няма червен картон за Рилдо, защото вратаря се мята в краката му. Научете ги тия правила, крайно време е .

Къде съм твърдял, че е червен картон и в едната, и в другата ситуация?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 окт 2025 21:50

ElCochino написа:...

Що така не отговори на Тристан, когато ти го наби с макарите, казвайки, че от залози за 4 години е изкарал хиляди лв и си води дори статистика?

...На съмнителни сметки на око, направени от потребител на форума, известен с повтарянето на конспиративни теории, няма как да се вържа, за разлика от теб, ....
...Няма как да отгворя на случайни твърдения, касаещи дадени потребители на форума и които не предлагат доказателства за тях....

Изображение

Tака сметките стават ли по-малко съмнителни? Няма как да ти приложа извлечения от сайтовете, понеже от известно време Бета *о и Бет3*5 показват историята на залозите само до 12 месеца назад, а аз действам доста отпреди това. Вероятно и с другите е подобна работата, сещате се сами защо са го направили мръсниците, предполагам.
Така, червените числа на втория ред са изтеглени и практически нулирани сметки в посочените сайтове, а черните на същия ред са наличността преди месец време някъде.
Това с уговорката, че не съм се хванал да си правя произволни сметки на произволен файл, за да доказвам нещо на Сульо в анонимен форум, ама знае ли човек - все пак според теб повтарям конспиративни теории. :)))))
Разберете, че всяко нещо си има "цака", стига да имаш желание да четеш, интелект да схванеш и да отделиш доста лично време, а и да поемаш някакви оправдани рискове с парите си междувременно. Така е със залозите, така е на фондовата борса, така е с други финансови инструменти, търговски дейности, абе ... сякаш почти всяко нещо в живота е така.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 окт 2025 23:06

Нивото на "Пред стадиона" е отчайващо ниско. На Рилдо било червен картон, много не чуват футбола.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 окт 2025 23:27

W84me написа:Нивото на "Пред стадиона" е отчайващо ниско. На Рилдо било червен картон, много не чуват футбола.

Заеби, единственото, което става за слушане в момента е Спорткаст, нищо че водещите са припоци. Анализът им е безпристрастен и реалистичен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 04 окт 2025 00:31

TristaNNN написа:
ElCochino написа:...

Що така не отговори на Тристан, когато ти го наби с макарите, казвайки, че от залози за 4 години е изкарал хиляди лв и си води дори статистика?

...На съмнителни сметки на око, направени от потребител на форума, известен с повтарянето на конспиративни теории, няма как да се вържа, за разлика от теб, ....
...Няма как да отгворя на случайни твърдения, касаещи дадени потребители на форума и които не предлагат доказателства за тях....

Изображение

Tака сметките стават ли по-малко съмнителни? Няма как да ти приложа извлечения от сайтовете, понеже от известно време Бета *о и Бет3*5 показват историята на залозите само до 12 месеца назад, а аз действам доста отпреди това. Вероятно и с другите е подобна работата, сещате се сами защо са го направили мръсниците, предполагам.
Така, червените числа на втория ред са изтеглени и практически нулирани сметки в посочените сайтове, а черните на същия ред са наличността преди месец време някъде.
Това с уговорката, че не съм се хванал да си правя произволни сметки на произволен файл, за да доказвам нещо на Сульо в анонимен форум, ама знае ли човек - все пак според теб повтарям конспиративни теории. :)))))
Разберете, че всяко нещо си има "цака", стига да имаш желание да четеш, интелект да схванеш и да отделиш доста лично време, а и да поемаш някакви оправдани рискове с парите си междувременно. Така е със залозите, така е на фондовата борса, така е с други финансови инструменти, търговски дейности, абе ... сякаш почти всяко нещо в живота е така.

Тоя с конспиративните теории е друг потребител и става въпрос за нещо съвсем различно, но е интересно, че се разпознаваш. Едно екселско файлче нищо не доказва, но да приемем, че си на печалба, в общия случай не е така и ти, като изключение, доказваш правилото.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 04 окт 2025 06:57

futbolqga написа:Ако тези записи са автентични, за мен доказват категорична мокра поръчка. Първо излъгаха Гиджена, че играчът на каузата "инцидентно" настъпва Кристиян. После си затварят очите за това, че видимо от 100 камери, Кирилов настъпва топката, а играчът на каузата не я докосва.

Още преди мача се появи информация че ВАР съдията е "хванат" - ами май се оказа вярна. Аз лично не знам какво значи "инцидентно" и какво значи "неинцидентно" настъпване. За мен това на Видал срещу Кр. Димитров си е чист червен картон - ясно се вижда ,че бразилеца "стяга и изпъва крака" миг преди контакта ,което значи ,че не прави всичко необходими да запази противниковия футболист . Ако искам да съм честен в ситуацията на Рилдо срещу Наумов също може да се покаже чк ,макар че там Рилдо се опитва да смекчи сблъска - не влиза с бутоните или коляното напред - при сблъсък обикновено се влиза или с бутоните или с коляното напред. От друга страна може да бъде отчетено като "опасно за здравето действие" , което си е директен чк. Да кажем ,че ситуацията е 50:50 и както и да бъде отсъдена ще има недоволни.
За ситуацията на Р.Кирилов - за мен лично контакта на крака на Куртулуш с крака на Р.Кирилов е преди да да играе с топката ,ако въобще играе с нея. Крака на Кирилов е между топката и крака на Куртулуш . Отделно дори и да приемем ,че играча на Лудогорец играе с топката веднага след това извършва нарушение, а топката е все още в игралното поле и Кирилов има всички шансове да играе с нея ,ако не е фаулиран. Отделен е въпроса дали нарушението е вътре или извън наказателното поле . За мен нарушението започва отвън и завършва вътре в наказателното поле, ако бъдем честни много трудно един непредубеден съдия ще отсвири дузпа . Ако аз бях съдия щях да отсъдя ,фаул малко извън пенала и жк за играча на Лудогорец( за него щеше да бъде втори - респективно червен)

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 04 окт 2025 09:29

Да кажем, че двете ситуации с Разград са 50/50,само че и двете бяха свирени в полза на тях, така че те са 100% спечелили.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 окт 2025 12:56

Мижитурките нещастни привикаха Крис в националния. Не заслужават да отиде, но той е мъжкар и ще си изпълни дълга.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 окт 2025 13:38

futbolqga написа:Мижитурките нещастни привикаха Крис в националния. Не заслужават да отиде, но той е мъжкар и ще си изпълни дълга.

Националният отбор е над всичко - само фен на Насо ануса може да си помисли друго
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 04 окт 2025 16:39

tmanolov написа:
futbolqga написа:Мижитурките нещастни привикаха Крис в националния. Не заслужават да отиде, но той е мъжкар и ще си изпълни дълга.

Националният отбор е над всичко - само фен на Насо ануса може да си помисли друго

Тази сбирщина, формирана под ръководството на осмокласник с тежки зависимости и спрямо интересите на сенчести мениджъри и престъпни клубни президенти, може да е всичко друго, но не и национален отбор.

Върни се в “Левски”