Bet_Expert написа:ElCochino написа:Bet_Expert написа:Ти вярваш ли, че са раздали безплатни билети на свои хора за ПОЛОВИН МЛН ЛВ??
Заложи на това, че просто са ги откраднали тези пари.
Това е доста по-вероятно.
Тези билети на тезгяха ли ги продават или се издава касов бон при продажбата им? На мен лично ми издаваха. Аре бегайте с тези глупости.
Точно затова казах, че парите по-скоро са откраднати, но то се иска акъл да прочетеш.
При теб липсва.
Що така не отговори на Тристан, когато ти го наби с макарите, казвайки, че от залози за 4 години е изкарал хиляди лв и си води дори статистика?
О, забравих, ти си спец по минетите:)))
За тях пишеш най-вече.
Ама е очарователно като наричаш хорските аргументирани мнения "глупости" :)
Като си такъв финансист, що не оспориш с факти разбитите суми от ЕКТ, които Манолов извади?
Кажи честно, на Сираков ли вярваш или на фактите?
За мен сума около 450-500 000 лв липса е сериозна.
И да, смятам, че парите са "отклонени" от клуба, меко казано.
Да си жив и здрав!
Лека вечер!
На съмнителни сметки на око, направени от потребител на форума, известен с повтарянето на конспиративни теории, няма как да се вържа, за разлика от теб, като очевидно има счетоводство, одит и т.н., все неща, за които ти не си чувал, а пак казвам, продадените билети минават през касов апарат. Далавери не са изключени, разбира се, зная къде живеем, но защо се търси под вола теле?
Няма как да отгворя на случайни твърдения, касаещи дадени потребители на форума и които не предлагат доказателства за тях. Аз, например, притежавам остров на Кайманските острови, къде са ми сега макарите? И айде тоя тон да го използваш за други хора следващия път. Ето ти и тук да попрочетеш, ако имаш акъл да разбереш какво пише:
https://en.wikipedia.org/wiki/Law_of_large_numbers
Доказана ли е тази липса или внушена от един конспиратор, на когото дори не си проверил сметките (вероятно защото не можеш)? Толкова много шарани има по нашите ширини, че е обяснимо защо ни управляват боклуци като Шиши и Боко.