Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 29 авг 2025 19:59

tmanolov написа:
futbolqga написа:
tmanolov написа:сам ще си отговоря - въпросната фирма GK Style са шили менте фланелката на Мюнхен 1860 на дедо Боре, както и някои от нещата на фен магазина. Остава отворен въпросът - те ли сами са решили да правят бартер за реклама, или някой ги е посъветвал, че това е единственият начин да вземат нещо от нас, като Виваком с името на стадиона? Как беше онова нещо с фалита, дето го разправям от много време?

И Земята е плоска, а рептили управляват световните капиталови пазари. Нямам търпение да излезе следващият финансов отчет, да видим какво ще измислиш тогава.

По-следващият, уважаеми, по-следващият, за 2025 ще сме рахат с тези 5 милки отгоре от ект

Нямаме лев да си платим на GK Style, но в същото време сме рахат и имаме 5 млн. свежи кинти в касата? Фалитът на Шрьодингер ли е това, или?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 авг 2025 20:27

futbolqga написа:Нямаме лев да си платим на GK Style, но в същото време сме рахат и имаме 5 млн. свежи кинти в касата? Фалитът на Шрьодингер ли е това, или?

А ако вземем и догодина да играем плейоф?

NOMER14 написа:Истината е друга: Турицов нарочно не вкара дузпата, за да няма Левски и теоретичен шанс за Европа.

Ще ме прощаваш, ама това сега е абсолютно нелепо твърдение.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 20:50

Що бе, Регърче?!
Били сме слаби, смеят ни се, че не можем да бием Разград толкова време и изведнъж - хоп да ги бием за свински кеф въпреки съдиите. Нашият мач си беше баражът.
И защо Турицов би дузпата на метър от вратата? Защо подариха титлата на Разград тогава? Защо следващите 2 години нарочно не играха в Европа и загубиха неочаквано двата баража. Манолов няколко пъти им намеква защо, а те първосигнало по свински - юношите, та юношите.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 авг 2025 21:43

tmanolov написа:
honda написа:....

Tъй като кажеш :) ама нали в спорът се ражда истината, а пък ти трудно се извиняваш за грешките/пропуските си. Хайде за последно:
1. Ивков е в Левски от лятото на 2021 до пролетта на 2023 - почти 2 години, та в първата година решението му (убеден съм, не само негово) да не се плаща на НАП е стратегически изключитлено правилно и за това 2 мнения няма. След лятото на 2022 обаче е абсолютна дивотия, че не е проправил пъртина да се разбере с НАП, с което е застрашил съществуването ни -и за това 2 мнения няма
2. Дали и какви оферти е имало в Левски за трансфери - не знам и няма и как да знам. Имаме дума срещу дума
3. Дали обаче е имало изобщо пари в Левски, за да се плаща на НАП към "него" момент (много ме кефи този израз от Североизтока) - ти ще кажеш, според мен не е имало и 1 свободна стотинка, с която да се плати на НАП, и точно затова и не е плащано от алчния пияндурник Ивков. Чак след натиск (не смея да кажа на БХ), Палмите дадоха някой лев, че да се плати поне нещо дребно към НАП. Ако разгледаш условието на Палмите да се уволни Ивков, за да платят някой лев към НАП, то да, от една страна това решение е правилно, но от друга си е чисто изнудване и е наказуемо и морално укоримо!
4. Не съм ходил на лагер и не съм бил майстор на спорта като теб, но знам как се прави бизнес и че всеки иска да види "стоката", преди да я купи. Влизайки в твоя тон - кажи ми като как руски олигарх ще гледа Кордоба/Уелтън/Роналдо на живо в Европа - кой ще им издаде паспорт, как ще влязат и т.н. Докато Дубай е друга бира и там могат да ходят - елементарно е, затова и отидохме там. Колко е подходящо - идея нямам, знам, че зимата 99% от отборите с пари ходят на топло (Турция, Кипър, Дубай, ако щеш), а лятото на студено (Австрия, Италия и тн из Алпите) - как си оправят играчите след такива лагери, нямам идея

Да не ворим, няма смисъл - нито една от двете агитки няма да промени мнението си, щото у наше село е така - всеки си е башка луд и знае себе си като най-голям и велик. Аз не съжалявам за Мъри, съжалявам за Мъревизма и всеобщият подем, дори след 11 (те не са 11, но нека са така, да им е удобно на някои) мача без победа. Дано не заредим 2-3 мач без успех с Хулио, че тогава ще видим дали ще има повече от стандартните 2-3 000 на Герена.

П.С. кво стана със стадиона, кога ще правим първа копка? А договор за наем? Или да не питам що г.з. се отказа сам от безвъзмездното и безсрочно ползване?

1. Иво Ивков стана ИД на Левски в края на октомври 2021 и беше отстранен през февруари 2023 . Така че извънредната епидемиологична обстановка покрива много малка част от неговия период в Левски. С безумното си поведение наистина постави съществуването на нашия Левски. След пролетта на 2022 тотално загуби връзка с реалността .
2. Никой не е луд да плаща на НАП допълнително, ако има възможност да извърши трансфер . Според теб М.Борисов какво би предпочел да се продаде примерно Кордоба или да вади от джоба си? Имаш ли представа как се извършва един трансфер? Няма как да има реална оферта за даден играч и да не бъде информиран самия футболист и агента му. На мен не ми е известен случай да е имало оферта за футболист на Левски и той да я отхвърлил ( изключвам Топузаков като играч преди повече от 20 години).
3. Тезата ти е изключително трудно защитима при положение ,че Левски направи един много дълг и разточителен лагер на едно доста скъпо място . В периода в който ИД беше Иво Ивков бяха привлечени около 20 футболиста.
4. Аз си мислих ,че целта на подготвителните лагери е подготовка за състезание, а не продажба. Та колко футболиста продадохме след тези контроли? Вече ти писах ,че на мен не ми известно да има футболист от българското първенство ,който е бил трансфериран на основа представянето си в един или няколко приятелски мачове. Срещите с руски отбори ,особено от "средна ръка" меко казано не са особено желани поради причината ,че там се раздават премии дори и за приятелски мачове и много често тези мачове се превръщат в корида и се получават контузии. Водещите им отбори не играят толкова грубо, но ние нямаме футболисти ,които да имат класата да играят там.
Руските олигарси нямат никакви проблеми да пътуват ( освен тези от тях, които са обявени за издирване или имат заповеди за арест ,но той обикновено им от Русия). Ако минеш през летищата в Истанбул, Дубай или Доха ще чуваш постоянно руска реч . Дори често ще видиш в магазините съобщения на руски и продавачките говорят някакъв елементарен руски. Отделно почти всички руски олигарси имат двойно поданство и нямат никакви проблеми да пътуват .
За българските условия зимен лагер в Дубай не е особено удачно решение поради голямата температурна разлика с България . Примерно при лагер в Турция или Кипър разликата е 10-15 градуса, докато за Дубай може да достигне 30-35 градуса ,което е вече много . Необходимо е поне 8-10 дни за аклиматизация през ,които да тренираш с много намалена интензивност докато бъдат преодолени евентуални възпаления и бъде преодолян температурния шок. Всеки видя с очите си ,че в първите мачове срещу Черно море(д) и Пирин(г) нашите едвам ходеха и вместо 6 точки едвам взехме 1т ( след една доста спорна дузпа).

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 29 авг 2025 21:58

rhaegar написа:
futbolqga написа:Нямаме лев да си платим на GK Style, но в същото време сме рахат и имаме 5 млн. свежи кинти в касата? Фалитът на Шрьодингер ли е това, или?

NOMER14 написа:Истината е друга: Турицов нарочно не вкара дузпата, за да няма Левски и теоретичен шанс за Европа.

Кройф това го твърди от две години . Поне три пъти съм отговарял че говори пълни глупости и по време на изпълнение на дузпата , никой не е мислил за Левски дали има шанс за Европа при положение ,че ако Турицов беше вкарал бяхме почти 99 процента шампиони.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 29 авг 2025 22:38

Ботев Вр май не са чак толкова зле...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 29 авг 2025 22:56

tiamat написа:Ботев Вр май не са чак толкова зле...

Направиха ни мача с числото още по-важен. Треснем ли ги, сезонът ни отива на много добре.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 29 авг 2025 23:15

TristaNNN написа:
honda написа:.....

Споменах, че вече сме дискутирали тази тема лично с теб. Много мразя да повтарям едно и също!
Тогава в ти сподели своето мнение за преговорите с НАП и ролята на Ивков, аз пък изразих моята позиция. Очевидно е, че мненията ни се разминават.
Ти твърдеше, че нямало как законно да се продаде играч на блядския отбор, аз тогава ти доказах с пример, че има как.
Ти твърдеше и продължаваш, че НАП са щели да ни пратят при четирибуквието, а аз не съм сигурен, защото съм наясно къде живея и през коя година. Тука не виждам смисъл от полемика - в историята няма "ако".
"Още чакам да ми кажеш/покажеш/докажеш..." си го запази за оня слабоумен припок-манипулатор в други теми. Каквото имах да казвам по темата, съм го казал. Ако има нещо неказано от моя страна, е най-вероятно, защото не съм сигурен, не мога да го докажа и в такъв случай е по-добре да се мълчи, вместо да се съчиняват удобни раазкази и манипулации, а и е безпредметно да се дъвче едно и също под различна форма - излишна загуба на време.
....
Просто не биваше да пишеш глупостта (пардон, ти не пишеш никога глупости, ама така ми се стори този път) за Стоилов, че избягал щото искал много пари и те и по не му ги дали, а сетне да се измъкваш като мокра връв, пренасочвайки огъня към Ивков с финтове от тема в тема. В името на някаквото ми останало уважение към теб, този маниер - тц. Не пред мен, моля.

И аз много мразя да се повтарям , още повече мразя думите ми да бъдат преиначавани .
Би ли посочил ,къде съм написал ,че "Мъри е избягал щото искал много пари и не му ги били дали" - написах ,че Мъри напусна Левски защото не е бил доволен от парите ,които получава в Левски и от друго място ще получава повече- да не би това което съм написал да не е вярно . Настоящата му заплата е около 2.5 пъти повече отколкото получаваше в Левски. Не ми е известно Мъри да е искал по-висока заплата от тази ,която получаваше в Левски от ръководството на клуба ( дори и да поискаше увеличение какво увеличение щеше да получи?) . Много добре знаеш защо намесвам Иво Ивков , самия Мъри посочи като условие да остане в Левски Иво Ивков да бъде възстановен на позицията ИД. Самия Мъри много добре знаеше ,че това няма как да стане . Със същия успех можеше да поиска в съседната стая да го очаква гола Наталия Водянова( руски модел ,съпруга на Антоан Арно(син на най-богатия човек в Европа)) . Връщането на Иво Ивков значеше на 99% Левски следващия сезон да играе в аматьорските групи.
Ти твърдеше и продължаваш, че НАП са щели да ни пратят при четирибуквието, а аз не съм сигурен, защото съм наясно къде живея и през коя година. Тука не виждам смисъл от полемика - в историята няма "ако".- не го твърдя аз, твърди го шефа на НАП . Думите на шефа на НАП бяха нещо като " ако ПФК Левски не си изплати задълженията ще престане да съществува под сегашната си юридическа форма" какво от това не ти е ясно? Сроковете и условията за изплащане на задълженията са пределно ясни и там няма какво да се коментира. Затова написах ,че нашите не са преговаряли с НАП , просто преговори е нямало. Пределно ясно ни е било обяснено ,че няма да има компромис, то и няма как да стане.
Ти твърдеше, че нямало как законно да се продаде играч на блядския отбор- не го твърдя аз , твърдят го компетентните държавни органи . Продължавам да твърдя,че схемата за която говореше Иво Ивков е незаконна. Тук не коментирам,че май никой освен Иво Ивков не виждал офертата от Сочи . Може да се разровиш в нета и да разбереш кой е собственик на ФК Сочи и каква е връзката му с България( бил е безброй пъти в България ,включително и на Герена) . Ако предпочиташ да вярваш на някои сдруженски шамани , а не на собствените си очи си е твой проблем .
Роля на Ивков в преговорите с НАП- НЯМА.
В интерес на истината Ивков беше сигурен ,че "Юнайтед Груп" ще вземе Левски и заложиха всичко на тази карта( да си призная честно и аз си мислех ,че там всичко е уредено) и беше с нагласата "онези идват и всичко ще платят ако остана ,това няма да бъде мой проблем, ако ме махнат -БХ , след мен потоп" .
Уви сделката с ЮГ пропадна и ... в един момент се оказа ,че 10 работни дни преди крайния срок за лицензиране не сме плащали по действащото споразумение и висим като изпразнен х**.
Всеки може да има мнение ,но безспорен факт е,че 10-на дни преди крайния срок ние нямахме споразумение с НАП и без никаква причина близо година не си бяхме плащали . От този по-голям гаф трудно мога да си представя . Ако ти беше на мястото на Сираков в подобна ситуация какво би направил?
Знам ,че за много от левскарите Мъри е поставен на пиедестал. За мен Мъри е най-добрия български действащ треньор . Той си професионалист до педантизъм. Но моето лично мнение ,че част от неговия професионализъм е и неговото сребролюбие . Което няма нищо лошо , това е дин от най-големите двигатели на развитието на човечеството. Просто човека работи за пари ,както и всеки от нас. Знам ,че много хора ще скочат срещу мен ,но нека да си припомнят какво направи Мъри ,часове след като Цв.Василев избяга от България? за по-младите бих напомнил какво направи Мъри точно преди 30 години?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 29 авг 2025 23:39

gihuelo написа:
rhaegar написа:

Кройф това го твърди от две години . Поне три пъти съм отговарял че говори пълни глупости и по време на изпълнение на дузпата , никой не е мислил за Левски дали има шанс за Европа при положение ,че ако Турицов беше вкарал бяхме почти 99 процента шампиони.

А последният кръг?

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 29 авг 2025 23:53

Защо си тръгна Мъри?Най-кратко казано той си тръгна заради прословутия договор между Левски и Палмите с който спонсорът ни можеше с едната ръка да дава а с другата ръка да бърка в касата и да взима.Този договор,който Ивков изнесе повлия на Мъри за да реши да си тръгне.След като се разчу за този скандален договор,на Насо и Мило им стана тегаво,защото обществеността разбра и те анулираха договора.Относно финансирането на клуба,Мъри не би трябвало да се бърка в тези въпроси,той е просто треньор и нищо друго.Не оправдавам Мъри за постъпката,не може току-така да си тръгнеш от днес за утре.Той имаше проблем или спор с Насо,не с Левски.Трябваше да завърши първенството пък тогава да си ходи ако иска.

Върни се в “Левски”