Keine Lust написа:Добре, де за теб нормално ли е да ти падат камъни по главата и да стоиш мирно?
Защо ултрасите на Ботев от "Трибуна изток" прекосиха цял сектор за да дойдат до оградата?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Keine Lust написа:Добре, де за теб нормално ли е да ти падат камъни по главата и да стоиш мирно?
Keine Lust написа:Доколкото знам и вие сте наказани? Или ще отречеш за спринтьорите от центъра на ТИ и камъните хвърлени от тях. Коментирай си ги тях, какво коментираш феновете на Левски.
пп. Милене, вземи премести последните 2 страници от тази тема в темата за мача с Ботев. Не знам как точно реши, че точно тия 2 теми трябва да обединиш.
BadBoy написа:Keine Lust написа:Добре, де за теб нормално ли е да ти падат камъни по главата и да стоиш мирно?
Защо ултрасите на Ботев от "Трибуна изток" прекосиха цял сектор за да дойдат до оградата?
Keine Lust написа:BadBoy написа:Keine Lust написа:Добре, де за теб нормално ли е да ти падат камъни по главата и да стоиш мирно?
Опитаха да се направят на мъже заради скъсаният винил в "Б" и? На Герена също имаше скъсани винили, ама бяха нещо кротки.
za nas e toj religiq написа:Keine Lust написа:Доколкото знам и вие сте наказани? Или ще отречеш за спринтьорите от центъра на ТИ и камъните хвърлени от тях. Коментирай си ги тях, какво коментираш феновете на Левски.
пп. Милене, вземи премести последните 2 страници от тази тема в темата за мача с Ботев. Не знам как точно реши, че точно тия 2 теми трябва да обединиш.
Да наказани сме и ако не четеше избирателно , щеше да забележиш че съм написал че наказанието е малко и за двата отбора ! Иначе е явно че диалог с теб няма как да се получи , след като не щеш дори на един от въпросите да се помъчиш нещичко да съчиниш !
Keine Lust написа:za nas e toj religiq написа:Keine Lust написа:Доколкото знам и вие сте наказани? Или ще отречеш за спринтьорите от центъра на ТИ и камъните хвърлени от тях. Коментирай си ги тях, какво коментираш феновете на Левски.
Да наказани сме и ако не четеше избирателно , щеше да забележиш че съм написал че наказанието е малко и за двата отбора ! Иначе е явно че диалог с теб няма как да се получи , след като не щеш дори на един от въпросите да се помъчиш нещичко да съчиниш !
Пич, първото мнение което съм ти цитирал ти директно обвиняваш феновете на Левски и тръгваш да търсиш сметка без изобщо да коментираш вашите. Ако вашите си бяха останали в центъра на ТИ нямаше да има нищо от това което последва!
za nas e toj religiq написа:Keine Lust написа:za nas e toj religiq написа:Keine Lust написа:Доколкото знам и вие сте наказани? Или ще отречеш за спринтьорите от центъра на ТИ и камъните хвърлени от тях. Коментирай си ги тях, какво коментираш феновете на Левски.
Пич, първото мнение което съм ти цитирал ти директно обвиняваш феновете на Левски и тръгваш да търсиш сметка без изобщо да коментираш вашите. Ако вашите си бяха останали в центъра на ТИ нямаше да има нищо от това което последва!
Пич ти май хич не схващаш за какво говоря и пак си свириш ваща песен - " ама , ако вие .... " Въпроса ми е защо вие го направихте и защо най вече толкова ги защитавате ? Аз за разлика от теб не защитавам нашите , за това съм и на мнение че заслужаваме наказание ! А сега ти ми кажи защо вие мислите че не заслужавате такова ???
Без име написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JB1l6Fs_J14&feature=share&list=UUBCe_eoc8KeTatapQuYGqBA[/youtube]![]()
Появихме се и в чуждите канали!
Потребители, разглеждащи този форум: LoveAndPeace и 29 госта