Вълчан написа:Само такива с деца. Останалите им намира работа я из чистотата я в озеленяването. Иначе ядец.
Те на 13 вече са с деца.
И толкова работят в чистотата, че миналата година, Варна докара някакви от Бангладеш да чистят улиците.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Вълчан написа:Само такива с деца. Останалите им намира работа я из чистотата я в озеленяването. Иначе ядец.
rhaegar написа:Е па те всичките са с деца. Деца с деца, на предишната ми работа дойде една, дето на 18 беше бременна с трето.
LoveAndPeace написа:rhaegar написа:Е па те всичките са с деца. Деца с деца, на предишната ми работа дойде една, дето на 18 беше бременна с трето.
И ? Взехте ли я ?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
blue avalanche написа:Поправка:
1. Ние стадион нямаме. Стадионът, на който играем не е наша собственост.
2. Много неща са узаконени в България, но прилагането е различно за българите и циганите:
Ако аз тръгна да строя незаконно, още на първата тухла ще ме спрат, нали? В моя град незаконните гаражи на българи ги премахнаха, а незаконните коптори на мангалите си стоят. Що така?
Ако не си платя сметката за тока ще ми го "спрат". А в махалата е достатъчно да бутнеш 20лв на "Бат' Сали" и си готов. Кеф ти ток, кеф ти интернет...
Ако аз тръгна да купувам гласове веднага ще ме накажат, нали? Ама не съм чул мангал да лежи в затвора за купуване на гласове. За тези, които са забравили - продаването на гласа също е престъпление.
Колко мангали са в затвора за секс с малолетни?
Движението с каруци по пътя е забранено. Има ли каруци по пътя? Има ли санкционирани?
Още да изброявам ли?
Колко мангали са в затвора за секс с малолетни?
Eminem написа:Либерални ценности, какво да правиш.....цигани и мигранти, закони не ги ловят. Виж, че и безредици правят(мигрантите) из цяла Европа и на полицията й е забранено да се намесва. Има право само да седи и да гледа. Те са над местното население.
Потребители, разглеждащи този форум: alexdb, TristaNNN и 206 госта