Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот vlong » 27 дек 2024 10:58

1palq4o1 написа:
20stotinki написа:В Бг "бизнеса на такова ниво" няма нужда да си връща инвестицията от построяването на стадион през експлоатацията му. Може да си върне вложеното по друга линия. Например през покупката на една рафинерия.

Снощи на Анфийлд, докато се развиваше някаква атака, вървяха реклами за концерти през лятото. Преброих 4 или 5 различни изпълнители вкл. Дуа Липа и това само за юни ( мисля ) - толкоз за експлоатацията на подобно съоражение.

Ами затова и има мениджъри тип Спортфайв.
Ама тук не е Европа, не знам какво пречи,може би ,че не сме атрактивни за такива събития и при нас възвращаемостта е ниска
САМО ЛЕВСКИ!

20stotinki
Контакти:

Мнениеот 20stotinki » 27 дек 2024 11:06

1palq4o1 написа:
20stotinki написа:В Бг "бизнеса на такова ниво" няма нужда да си връща инвестицията от построяването на стадион през експлоатацията му. Може да си върне вложеното по друга линия. Например през покупката на една рафинерия.

Снощи на Анфийлд, докато се развиваше някаква атака, вървяха реклами за концерти през лятото. Преброих 4 или 5 различни изпълнители вкл. Дуа Липа и това само за юни ( мисля ) - толкоз за експлоатацията на подобно съоражение.

Разбира се, че е възможно и така, ама аз не съм особен оптимист.
Пък и при нашите атаки се въртят реклами на букмейкъри. Склонен съм да заложа на по-лошия вариант ;)

Гледах нахилените физиономии на левскаря и унгарското му приятелче и нещо не спира да ме човърка, че това ще засегне и нас.

Няма да имам нищо против да греша.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 дек 2024 11:20

vlong написа:
1palq4o1 написа:

Ами затова и има мениджъри тип Спортфайв.
Ама тук не е Европа, не знам какво пречи,може би ,че не сме атрактивни за такива събития и при нас възвращаемостта е ниска

Колко пък да не сме атрактивни - без да изброявам кои са идвали до днес, ето идват Гънс, Роби Улямс и кой ли още не, ама ще са на Васил Левски, а не на Герена.
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 дек 2024 11:49

Идват ,ама отделни изпълнители,които на запад много не се харчат вече.
Атрактивните ,актуалните са твърде скъпи и ни отбягват.Така намаляват и събитията ,които могат да се организират.
Журжето ,като вдигаше пушилка за стадиончето,агентите му бяха споменали ,че щели да организират сватбени тържества????
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 27 дек 2024 12:25

vlong написа:Идват ,ама отделни изпълнители,които на запад много не се харчат вече.
Атрактивните ,актуалните са твърде скъпи и ни отбягват.Така намаляват и събитията ,които могат да се организират.
Журжето ,като вдигаше пушилка за стадиончето,агентите му бяха споменали ,че щели да организират сватбени тържества????

Така е, тук трудно ще видим някой изпълнители, но за други има интерес - за Гънс билетите вече вървят, като топъл хляб.
Колкото за сватбените тържества...ъъъ...:D
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 дек 2024 20:25

Колко, 2 дни ли останаха за треньор? Какво чакат? Топчо може да завърши достойно сезон, но не и да го започне.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 дек 2024 20:44

Като нищо ще го обявят догодина,секунди преди подготовката,все пак се знаем
САМО ЛЕВСКИ!

kostko
Контакти:

Мнениеот kostko » 27 дек 2024 21:03

Писането не е силната ми стана, затова няма да бъда подробен. Това дали ще имаме нов собственик ще се реши от една златна акция в една рафинерия. Ако новият треньор е португалец работил доскоро из арабия ще имаме и нов собственик, ако е един не много известен собствеността се запазва, а стадиона ще платят унгарци.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 27 дек 2024 22:30

Хич не ми се вярват тези съчинения.
Руснаците и унгарците са дупе и гащи,ако решат да правят сделка едва ли ще питат държавата с нейната акцийка.
И защо трябва пък да се намесва Левски,още повече ,че Тиквата не е на власт?
САМО ЛЕВСКИ!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 27 дек 2024 23:22

metodito написа:Мнозина не ме разбират тук. Не ме разбират и офлайн. Сериозно обмислям да потърся интелектуално убежище. Тамбукту е една от дестинациите, които обмислям. Понеже страната (забележете, че политкоректно избягвам "държавата"), в която се родих, днес е друга. Няма нищо общо, като народ. Само пълен олигофрен би ми ме обвинил в съпричастност към партии и режими. Времето беше такова и възпитанието и средата ми, че аз израснах апартиен. Даже по-скоро антипартиен. Вместо да заличим от паметта на страната думата "партиЯ", днес ние имаме "партиИ". Мултипъл пенетрейшън. Та искам да ви питам обективно да кажете. Според вас думите на Георги Аспарухов за "една страна" и "един отбор" според вас излезли на някой промит и пропагиндистки мозък ли са според вас или не? Според мен е по-скоро второто. Забележете "по-скоро". Като човек, който нарежда Гунди до най-светлите личности в историята на България, не изптитвам съмнение Но човек трябва да допуска, че греши. Та, много неща, особено младите ще си обяснят за "преди" и "сега", ако отговорят за себе си на този въпрос.
Светли празници и Бог да пази България от национал-нихилистите. Вие знаете, че възмездие за вас няма да има. Но и на поколение не се надейте. Ще бъдете отречени т ях, както отричате сега предишните.

Да ти кажа честно, ако и във виртуалното и реалното общуване не те разбират, вероятно проблема е в теб. Може би имаш нереалистични очаквания от хората. Или житейските ти избори и разбирания са странни за тях и за това не срещаш разбиране.
По-добре потърси професионална помощ, отколкото някаква изолация.

Върни се в “Левски”