Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот zlobul » 17 дек 2013 18:01

"Тонев: Сектор „А” ще бъде завършен, въпросът е кога "

както бях казал по-рано в темата ...този в живота си е ремонтирал една тоалетна в надежда и то с чужди пари, какво остава за стадион.
Този сектор още дълго време ще стои така , затова и предложих да подпомогнем с каквото можем реконструкцията на чалготеката му , така че да придобие облика на сектор-А . Айде стига вече с тоя нещастник .

ПС: подписа ми е от момента в който това недоразумение (синче на бивш номенклатурчик) цъфна на герена .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2013 18:19

Според мен тези интервюта, които 99% предварително са преговорени са с цел сваляне на напрежението, защото все не се задават точните въпроси.
Когато Тонев каза, че почва реконструкция на стадиона сподели, че парите за ремонта са подсигурени.
Днес в интервюто Тонев сподели, че парите за реконструкцията нямат нищо общо с Газпром и евентуалния договор.
Е аджеба, толкова ли беше трудно да бъде попитан, къде изчезнаха подсигурените средства, та се налага сега да се забавят плащания?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 дек 2013 19:28

Ажеба Badboy, парите изчезнаха като се махна ВТБ.... за това ТОТОнев е закъсал в момента.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 дек 2013 20:18

Тоньо , разкарай се , жалкар такъв. откажи се от стрежа ! На всички ни е ясно , че си пълен некадърник . каквато ти беше селекцията , каквито ти бяха преговорите с потенциалните спонсори , такъв ще ти бъде и успеха със строежа на стадиона. И спри да дрънкаш за упоритост , защото един тъпанар , като тебе колкото по упосртва , толкова повече пречи . Прост локомотивец , ако баща ти не беше номенклатурик , сега щеше да чертаеш линиите на стаиона , въпреки , че и това се съмнявам да можеш .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 дек 2013 20:30

Злобул,... аз едно нещо от вас левскарите не мога разбера, как може да държите тоя човек толкова време на герена, при положение, че е шибан буфер от малък???? Само като му видиш мазната физиономия как се врича в любов на Левски направо ми се повръща да гледам... имайте малко уважение в самите си вас, изгонете го тоя буфер от герена...

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 дек 2013 20:41

Teo написа:Злобул,... аз едно нещо от вас левскарите не мога разбера, как може да държите тоя човек толкова време на герена, при положение, че е шибан буфер от малък???? Само като му видиш мазната физиономия как се врича в любов на Левски направо ми се повръща да гледам...

Бъди сигурен , че на мен лично ми се повръща от първия ден в който стъпна на герена. Няма по отвратителна фигура от тоя . дори ми е по противен от Тара. За разлика от останалите обаче , аз ги пиша тези неща с чиста съвест , защото лично го изчаках след една тренировка за да му кажа лично какво мисля за него . Разговора ни приключи с пожеланието ми , да се върне там откъдето е дошъл т.е. Надежда.

ПС: За жалост обаче , левскарите са разединени отдавна . Мисля си че сега е момента за декларация от страна на фенклуба с мотото "Или завършен сектор-А или разрушена чалотека " , всички знаем коя е :)).
Не виждам при толкова провали , как този човек ще поеме някаква отговорност , освен да каже "Аз поемам цялата отговорност" и да си тръгне. Абе смех отвсякъде. Истината е , че фракциите са организирани изцяло в подкреа на разни президенти , ей такива като Тоньо и т.н. , но не и в подкрепа на Левски.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 дек 2013 20:49

zlobul написа:
Teo написа:Злобул,... аз едно нещо от вас левскарите не мога разбера, как може да държите тоя човек толкова време на герена, при положение, че е шибан буфер от малък???? Само като му видиш мазната физиономия как се врича в любов на Левски направо ми се повръща да гледам...

Бъди сигурен , че на мен лично ми се повръща от първия ден от който стъпна на герена. Няма по отвратителна фигура от тоя . дори ми е по противен от Тара. За разлика от останалите обаче , аз ги пиша тези неща с чиста съвест , защото лично го изчаках след една тренировка за да му кажа лично какво мисля за него . Разговора ни приключи с пожеланието ми , да се върне там откъдето е дошъл т.е. Надежда.

ПС: За жалост обаче , левскарите са разединени отдавна . Мисля си че сега е момента за декларация от страна на фенклуба с мотото "Или завършен сектор-А или разрушена чалотека " , всички знаем коя е :)).
Не виждам при толкова провали , как този човек ще поеме някаква отговорност , освен да каже "Аз поемам цялата отговорност" и да си тръгне. Абе смех отвсякъде. Истината е , че фракциите са организирани изцяло в подкреа на разни президенти , ей такива като Тоньо и т.н. , но не и в подкрепа на Левски.

Един пример ще ти дам. 1000% сигурен съм, че ако тоя мазньоч беше докаран на Армията, също щеше да се врича в любов към нашия отбор и беше бутнал някой сектор и да лъже след това, че не знае кога ще го дигне, ее брат с камъни щеше да го изгониме! Такива шизофреници като тоя, по-добре далече от футбола, един ден от Локото, на другия ден от Левски.. колкото и да го печеш, буфера си остава буфер!

Зад вас съм в начинанието да се изгони тоя урод от футбола, Тара че левскар спор няма, но тоя мазньоч да ми прави фалшива любов не го приемам това.

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 дек 2013 21:00

В допълнение ще кажа че цялата ни държава е в това положение , заради такива безхаберници - парашутисти синове на номенлатурчици , бивши агенти и т.н. ...всичките едни и съяи "лапачи". Запомнете тоз род хора , не са свикнали да дават. и веднага давам пример с ръководителите на Левски:

1-агент Тара - една стотинка не е дал за контролния пакет акции , но се пъчи , че е президент. Комунист , приближен до службите , който по едно или друго стечение на обстоятелствата използва клуба за пране на мръсни пари. На всичкото отгоре източва всяка свежа стотинка под формата на заеми към самия него си и ортаците му в сянка .

2-Тоньо -"мазния перчем" - ако има друго нарицателно за парашутист , то това би трябвало да е иво атанасов тонев (малките букви не са случайни)- син на номенклатурчик (бивш министър на транспорта)- човек , който е бутан въпреки че некадърността му е очевадна. Бил имал диплома за висше и бла бла празни приказки и кво от тва ? този , квото и да направи , резултат ще е все същия , а именно плачевен.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 17 дек 2013 21:15

Тонев: Сектор „А” ще бъде завършен, въпросът е кога

Баси тъпото изказване, ми то може да бъде завършен в края на 2015 година бре.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 17 дек 2013 21:16

Зад вас съм в начинанието да се изгони тоя урод от футбола, Тара че левскар спор няма, но тоя мазньоч да ми прави фалшива любов не го приемам това.

И двамата нямат и капка сантимент към Левски . Гаранция.
Просто доказват сходна школовка . Това са просто хамелеони .
Пример:

1- потомствен локомотивец , напуска клуба си оставяйки го в плачевно състояние . На следващия ден е по левскар от от хората , които са си оставили здравето за Левски. Никога няма да забравя изказванията му , когато назначавахме Илиан.

2-Тара - първо ботевист и после симпатизант на цска. човек , който е сложил подписа си под документа за разформироването на Левски . Та същия човек в момента е президент , точно на този отбор. никога няма да забравя "казанската" афера и онова 1-3 на герена , когато защитата на цска за пръв път се виждаха , а нашите ги беше страх да изритат топката към вратата на червените , после дойдоха ченгетата и пожарните за да отклонят вниманието на хората от случилото се на терена .

ПП: парите от отпадането срещу Иртиш -свършиха ...затва и сега за сктора няма пари :))

Върни се в “Левски”